Inlägg från: SaramedM |Visa alla inlägg
  • SaramedM

    Pojke med tunika! Japp skitbra

    prinsen06 skrev 2009-04-21 15:05:37 följande:
    Jag tror absolut inte att det är något man föds till. Det är något man blir tyvärr. Min pojke har en rosa/blå randig tröja som är jättefin och han passar faktiskt i rosa : ) men jag skulle inte klä honom i blommig rosa eller volanger m.m för det tycker jag hör till tjejer : )
    Hur kan man ha så dålig kunskap?

    Skrämmande,om din son är homo/bi ellertrans föddes han så
  • SaramedM
    linhen skrev 2009-04-21 18:53:45 följande:
    Jo, fast jag klär mina barn efter kön. Däremot behandlar jag dem inte som ett kön.
    Det gör ALLA,även de mest medvetna

    Och om man inte ens låter barnen klä sig i alla kläder så har man ännu längre kvar
  • SaramedM
    prinsen06 skrev 2009-04-22 14:20:08 följande:
    Beyond Eternity skrev 2009-04-21 16:46:22 följande:
    Jag tror i alla fall INTE att man föds till bög eller leb du får tro vad du vill. Och nej jag kommer inte lära mina barn på det sätt som du uttrycker det. Nej han kommer definitivt inte tappa snoppen. Men det är tjejkläder för min del och det klär inte jag min son i. Jag har två barn en pojke och en flicka och älskar de lika mycket särbehandlar de inte ett dugg MEN jag klär de i resp pojk och flickkläder för att de är flicka resp pojke. Sen får flickan ärva vissa kläder av min pojke det har jag inga problem med. Men jag vill ha pojk resp flickkläder för att de är pojke och flicka. Det bara är så att det finns pojkar och flickor och det finns en skillnad på könen varför skulle det annars finnas två kön?! Jag tycker absolut inta att man ska särbehandla ett barn pga kön men vissa saker är faktiskt mer flickigt eller pojkigt. Jag är tacksam att min man inte har kjol eller klänning på sig!!!
    Hur tror du att det är? menar du allvar?
  • SaramedM
    prinsen06 skrev 2009-04-22 21:56:07 följande:
    Jag tror inte att man överlag föds som det, nej det tror jag inte. Jag tror det är något som man blir pga kanske olyckliga omständigheter eller att det kanske är en "häftig" grej man vill pröva. Har hört att en del har varit med om olyckliga omständigheter som barn och det har lett till den läggningen. Visst det kanske kan vara så att vissa föds med det också men jag tror inte att det är så överlag då tror jag att det är något som man "blir".

    Min son är INTE född till homo, trans eller bi. Du får tro vad du vill om dina barn men det tror jag absolut inte om min sonJag tycker att hela diskussionen om detta könsneutraliserande har gått så långt. Varför inte acceptera att det finns två kön i världen och det finns faktiskt vissa skillnader mellan dem, varför skulle det annars finnas två kön. Det är väl härligt att inte alla är lika. Tänk om hela världen var full med bara tjejer, kul : )Sen ska man inte behandla barn olika bara för könets skull. Kläderna visar ju bara lite mer om det är en pojke eller flicka.
    Jo din son är född till det
Svar på tråden Pojke med tunika! Japp skitbra