Inlägg från: Annaklaran |Visa alla inlägg
  • Annaklaran

    Pojke med tunika! Japp skitbra

    prinsen06 skrev 2009-04-22 21:56:07 följande:
    Jag tror inte att man överlag föds som det, nej det tror jag inte. Jag tror det är något som man blir pga kanske olyckliga omständigheter eller att det kanske är en "häftig" grej man vill pröva. Har hört att en del har varit med om olyckliga omständigheter som barn och det har lett till den läggningen. Visst det kanske kan vara så att vissa föds med det också men jag tror inte att det är så överlag då tror jag att det är något som man "blir".

    Min son är INTE född till homo, trans eller bi. Du får tro vad du vill om dina barn men det tror jag absolut inte om min sonJag tycker att hela diskussionen om detta könsneutraliserande har gått så långt. Varför inte acceptera att det finns två kön i världen och det finns faktiskt vissa skillnader mellan dem, varför skulle det annars finnas två kön. Det är väl härligt att inte alla är lika. Tänk om hela världen var full med bara tjejer, kul : )Sen ska man inte behandla barn olika bara för könets skull. Kläderna visar ju bara lite mer om det är en pojke eller flicka.
    Men det är genetiskt bevisat. Det har alltid funnits! Lite bakåtsträvande tycker jag faktiskt att det låter som. Men om dina barn blir homosexuella? Och du är säker på att det är ur någon olyckligomständighet som utvecklar detta... och dina barn är lyckliga glada människor?
  • Annaklaran

    Jag tycker att det är så skönt att det konservativa rosa/blå skiten håller på att av-vecklas!

    Josef har Rosa, Lila, Blå, Grön, Hjärtan, Bilar, Gul, Båtar, Träd, Fiskar, Rosetter allt på sina kläder! Jag struntar helt i Tjej/kill grejen... Tidsnog bestämmer han helt själv vad han vill köpa och sätta på sig! Och när det kommer till hans mamma och pappa så kan jag säga att det är mamma som borrar och byter däck och pappa som hänger tvätt, och det är bara för att vi kan det vi kan och inte bara för att...
    Jag är inte manhaftig! Pelle är inte liten och klen... Vi är rätt normala vad det nu är!

    PS: Ärvda kläder är bra för ecko-systemet, återvinning!

  • Annaklaran

    Ok men jag måste tillägga här "Prinsen06"

    Man gör det jävligt svårt för barnen genom att det ska vara så otroligt "kille-tjej" i kläder och aktiviteter, naturligtvis har en kille snopp och Tjejen snippa de är olika pga hormoner mm, sexualiteten är ett kapittel för sig... Meeeen Det eviga Kvinnan i köket mannen under bilen grejjen, killar ska vara starka och tjejer på sin plats söta rara i dockvrån. Släpp på gränserna och styr inte som man faktiskt gör med traktor tryck på tröjan, bilar åt killar och dockor åt tjejer.

    Jag tyckte att det var orättvist att min bror alltid fick bilar och roliga verktyg när jag fick dockor när jag fyllde år, man kan inte blunda för att det finns en "Nääää men det där är för killar ser du"

    Det ordnar sig bättre är jag helt övertgad om, mindre underliggande krav mer lek med rollerna! lek lek lek!

  • Annaklaran

    Min vän Johan är 100% Homosexuell, har världens finaste föräldrar, inga konstiga trauman, ingen kille som testar grejer för att den är en COOL-grej eller SPÄNNANDE. Jag vill kalla det KÄRLEK faktiskt, inte en cool-grej eller spännande.

    Usch jag märker hur jag måste få ur mig det här!

    Kärlek och lite frihet till våra små barn ska det vara sådant besvär? För oss vuxna också för den delen! Min kusin Oskar bär sjalar från indiska för att han tycker de är snygga! Han är en normal vuxen man...

  • Annaklaran

    Jo men jag läste en undersökning där man måste fråga om barnet är en tjej/kille för att kunna förhålla det till sig (när de är små och ligger i vagnen)
    Om man ska säga...

    - ÅÅåååååå vilken liten söt tjej!

    eller

    - Oj vilken stor kille va! Tjena grabben

    Räcker det inte om vi har våra namn som avger snoppen eller snippan?

Svar på tråden Pojke med tunika! Japp skitbra