• Inin

    När mobbares föräldrar inte lyssnar, vad gör man då??

    oj oj oj, blir så ledsen att jag får ont i magen. Min spontana reaktion är att jag skulle vilja "ta ungen i kragen" och lära henne veta hut. Tror inte att man ska vara rädd för att visa att man faktiskt blir arg! Jag hade blivit galen om min dotter varit med om detta, i din dotters situation, i de andra barnens eller granntjejen. De andra barnen mobbar ju också när de inte säger nåt! Gå in på friends hemsida om du vill ha lite att komma med sen tycker jag att du ska så snart som möjligt prata med alla du kan om hur ni känner. Tveka inte att visa dina känslor, jag tror att många tänker att ja,ja när en förälder påtalar att det retas för det händer alla kors och tvärs. De andra föräldrarna är kanske inte medvetna om hur systematiskt det blivit?
    Jag önskar dig stort lycka till, ingen INGEN ska behöva utsättas för sånt här. Tänk på att det faktiskt ligger mest på föräldrarnas ansvar men även är ett allmänt vuxenansvar...
    Vi har en retsticka på vår gård som gärna utsätter vår dotter för diverse tråkigheter. Min man och jag tvekar inte att säga till, är någon hemma hos oss så uppför man sig, basta. Restickor göra sig icke besvär, inklusive våra egna barn. Den här tjejen har också rätt tama föräldrar som tror det absolut bästa om sina egna barn och aldrig säger ifrån.

Svar på tråden När mobbares föräldrar inte lyssnar, vad gör man då??