• tjötas

    Någon mer som funderar på en tvåa våren 2010?!

    Är det dags nu kanske...?

    Känns läskigare att planera för en tvåa än för ettan, då visste vi ju inte vad vi gav oss in på! Nu vet jag precis hur jobbigt och krävande det är men samtidigt hur roligt och underbart.

    Nån som hänger på syskon-resan?

  • Svar på tråden Någon mer som funderar på en tvåa våren 2010?!
  • Nr två

    Här är en till!
    Har en dotter född April 08 och försöker med en tvåa i början av -10. Hade äl i mitten/slutet på veckan och hoppas verkligen det tog sig denna gången, för min äl infaller inte ofta nuförtiden så vem vet när vi får försöka igen.....

    Betania: Jag har med börjat använda äl-stickor då min cykel blev fruktansvärt oregelbunden efter första grav. Har inte känt av min äl förräns i onsdags och det var en härlig känsla. Nu vet jag att min kropp börjar återgå till det normala .
    Enligt testen hade jag Äl onsdags/torsdags, då jag fick riktigt starka utslag på stickan, och det var ju som sagt även då jag kände av den.

  • AnnaFreja

    Vi hoppas på plus så snart som möjligt. Om slutet på januari räknas som våren så är jag gärna med här.

    jag har en son som är född april -07.

  • Trasslan

    Vi är med på resan! Går utan p-piller och ja vi värmer upp nu =) tar det sig nu så är det underbart annars så startar verkstan på riktigt till sommaren. Vi har en son som föddes april -07 och vi längtar så otroligt efter en tvåa, ååå!

    Vi bor en bit utanför Göteborg, var kommer ni som finns i tråden från?

  • butterfly78

    Planerar också nummer två! Har en son som är född juli 07 och han blev till av "misstag".

    Har försökt sen i november och blev gravid på tredje försöket., men tyvärr så slutade det i MF i vecka 12.. Nu har vi förskt en gång sen mensen kom tillbaka och tyvärr så blev det inget pluss denna månaden heller..

    Har inte rikktigt koll på när jag har äl, så denna månaden ska jag testa med äl-stickor och inte bara försöka räkna till mig rätt datum då jag borde ha äl.

    The garden of Eden skrev 2009-05-03 07:49:24 följande:


    jag vill bara säga LYCKA TILL!!Jag och min man hade planerat att börja försöka på en tvåa nu i maj, men han vägrar plötsligt.Jag längtar hur mycket som helst efter en tvåa, men nu får vi skjuta upp det ett år.Började med preventivmedel igår, det kändes hemskt.Vi får se hur det går, jag vill inte tjata på honom heller.
    Vad jobbigt! Hoppas han kommer på andra tankar snart igen.
  • Ziggystardust

    Vi kommer att försöka få till ett syskon till våren 2010 (men vi har inte börjat än)! Vår kille är född i maj 2008. Vi får väl se om vi kommer att lyckas.

    Jag håller med om att det känns läskigare denna gång då man vet vad som väntar. Jag tyckte om att vara gravid men jag fick havandeskapsförgiftning med jättehögt blodtryck och var sjukskriven sista tre månaderna och orkade inte göra nästan någonting.Man oroar sig ju för om det blir likadant igen och denna gång har man ju en liten att ta hand om. Sen oroar man sig ju för förlossningen, jag blev akutsnittad.

  • shopahollic

    här är en till som planerar nr 2, har en dotter på 11månader.
    "råkade" ha oskyddat nu på min senaste ÄL men hoppas att det inte tar sig riktigt än för vill så gärna ha ett majbarn.
    men blir det plus så blir det och då är det ändå såå välkommet =)

  • shopahollic

    jag är dock livrädd för att föda, det är mitt stora problem då jag är 10gr räddare för det nu än vad jag var första gången ;S

  • JacobNova

    hej =)
    här e en till som håller på med nr 2 nu =)
    har en son född jan -05 o om de tar sig fort nu så kanske de blir ett januari barn till, tjatat på sambon länge o i mars gav han med sig så nu e vi inne på försök nr 2 efter piller stopp
    //Fiffiloppen

Svar på tråden Någon mer som funderar på en tvåa våren 2010?!