Inlägg från: Elja75 |Visa alla inlägg
  • Elja75

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    Hej! Tack Maadicken för nya tråden Å att du tänkte på mig idag

    Hoppas också på flera träffar i sommar! Vi vill ha husvagn så vi kan stanna lite var vi vill

    Love A, hoppas att de ej är nåt allvarlig med Charlie Var ni på bvc idag?

    Nu är de dags för makaronipudding hos lillasyster, ska bli gott!!


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    L-fia å vad snällt Chattade lite med Love A på msn, å vi prata om vi kan skriva en helglista, så får man skriva upp sig då man kan i Furuvik? Låter de bra? Om vi tar en maj och juni-lista? Hur den ska se ut vet ja inte, men kanske nån vill knåpa ihop en Spännande hos Bm imorgon

    Tedrickaren, vad skönt allt ser bra ut Vilket stor SFmått hihi

    Sialch, låter inte kul du har ont

    Celin, men de är tufft de där med maten! Jesper började precis att gilla grillkorv! De har han ej velat äta förut, så äter vi ofta korv o makaroner, så pastagratäng, så brukar vi göra hemmagjort pizza. Jesper har varit så att han inte ens vill prova, men då han väl provat och gillar går de bra, men är dålig på nya smaker. Pannkaka tror jag han gillar, men han har inte ens provat! Man blir ju orolig, men är nog bara perioder! Hoppas du kommer på nåt som han gillar!!

    Kram på er!


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    L-fia, men vad skönt att blodtrycket gått ner!! Härligt! Men det är nog för livmodern ligger bakåt som du säger att SFmått är så. För mig trodde de Jesper var en jättebebis, men han var ju normal, så han låg nog tvärs över hela magen. Min mage var sprängstor!!

    Helenas, oj det närmar sig med stormsteg för dig! Hur känns det? Är du nervös, eller hinner du ej nu då ni har fullt upp med renovering o så?

    Här har jag varit på första hjärtljudskoll idag. Blev förvånad, var en elev med, hon tryckte väldigt hårt på magen innan hjärtljudet, sen klämde även riktiga bm på livmodern, hårt, sen kollade de hjärtljud efteråt, kändes lite obehagligt, är det vanligt att göra så? Har ej för mig de gjorde det så tidigt på Jesper. Varför ska de göra så för? Ska de kolla hur den ligger? Hjärtljuden låg på 155 iaf!!

    Kram på er!


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    Maadicken, jag förstår dig! Har ångest varje gång jag klipper Jesper, så hans lockar försvinner, han har lockigt bak, nu börjar det växa ut igen, å jag tycker det är hemskt, men det växer ju ut! Han blev ju jättefin Lukas Men förstår dig också!

    Tujan, är i vecka 16, har inget minne av att de gjorde så med Jesper, tryckte så hårt, men var kanske för 2 stycken tryckte också. Var så oförberedd, men nu är de gjort iaf!

    Love A, ja men precis, känna kan de ju göra, men försiktigt! Jag sa det också att sådär hårt skulle jag aldrig våga trycka själv, då sa de ingenting? Skumt! Va hemskt de där med att Sofie blir så ledsen

    Lindaiv; jag har också sett filmen, den var superbra, visst kommer det uppföljare?

    Kram på er alla!


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    Helenas, men va härligt du orkar gå på gravidyoga, hjälper de nåt? Har aldrig varit på sånt, hihi, jo men man tänker nog så, men vad har vi gett oss in på, nån slags två-barns-chock innan man fått barnet Lägger sig nog

    L-fia, men visst är de underbart då det sköljer över en hur bra man har det Så kan jag känna hemma i vårat hus. Jag bara äääälskar huset! Från början var jag kär i huset, men jag har aldrig känt att jag längtar hem så vansinnigt som jag gör när jag är ifrån huset. Har aldrig känt så i hela mit liv, hela omgivningen, hela huset, är liksom som underbart Vill aldrig flytta nånsin. Till saken hör ju jag har flyttat typ minst var fjärde år sen ja föddes, så är en superskönt känsla Har nog flyttat en 20 ggr i mitt liv Så är jag självklart överlycklig över Jesper och mannen i mitt liv Kan inte fatta vi varit ihop i sex år, känns super kort tid sen vi träffades, ändå har nog många här i tråden varit ihop mkt längre?

    Lindaiv, har inte läst böckerna, nu läser jag bara studieböcker via högskolan, men läääängtar tills jag har tid att läsa annan litteratur, nu är de bara engelsk litteratur hela våren, men snart sommarlov Jaaaa!! Låter som böckerna e bra

    Kram o Natti!


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    Sialch, hemsk länk :-O de lät kul de där du varit på Va härligt att ni ska åka iväg, ser du fram emot det?

    Celin, men va lite för kameran, va tråkigt

    Idag fick vi en mkt lägre elräkning nu då vi stängt av golvvärmen, sånt är kul Imorgon ska vi börja bygga rum till syskonet, känns spännande Blir ett helt nytt rum, då vi bara har 2 sovrum tidigare, kan lägga in bilder i bildgalleri om nån vill se, fast e väl ej så kul att se bara cementpålar i backen, men kan ju vara kul att ha kvar ändå från början

    Kram på er!


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    Nu kan ni som vill kika in i mitt galleri under "syskonets rum" om ni vill se lite cementbygge Hihi


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    Lillskruttet!! Grattis gud så kul och härligt med resan

    L-fia ej kul hon e sjuk

    Matillin, oj vad du kämpar på!

    Love A, ditt fika e ju enormt gott Synd ja blir så mätt så fort, Catis åt upp ena delen av kakan, måste lära mig att ta bara 1 åt gången nu för tiden Ibland kan ja äta hur mkt som helst, ibland är de svårare, skumt de dära!! Ser fram emot söndagen, se om du har nåt nytt gott, hihi, är de okej ja tar med mig nån om nån e sugen att åka med? De förstår ja såklart de är, men tänkte ja kan ju fråga ändå E de dags att förnya Sundsvallstråden förresten? E inte mkt liv däre inne nu inte, tror den går ut imorgon tråd? Vill du fixa? Visst e de 3 månader den håller i sig?
    Vet du förresten, jag och Jesper var på Dolllarstore idag, å de har också aptröjor, fast mindre storlekar, sååå söta kostar ju 2 för 40kr, Catis fick såna till Denise här före jul, å hon tycker de håller bra i tvätt åsså rosa med bruna apisar på Har du sett dem där? Perfekt present till nyfödda iaf

    Nu blir de middag här snart, nu e ja hungrig, se hur mkt ja får i mig denna gång!!

    Kram på er


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    L-fia, å lillskruttan! Vilken tur du fick i henne lite glass iaf, hoppas att halsonten försvinner, men Jesper fick penicillin han mot sin halsinfektion i höstas, men fick ju sån kraftig krupp då så vi fick ligga inne, å han åt ingenting! De var tur ja amma ff då Hoppas hon får i sig mera imorgon!!

    Sialch, hoppas Oscar piggnar på sig snart, verkar vara envist de han fått Va härligt de verkade vara i Sthlm Mysigt!!

    Tujan, men vad härligt med syrener i blom, jag ser våra knoppas här på gården, men ej slagit ut än!

    Som det ser ut nu så åker vi neröver dagen efter midsommarafton! Så funderar om vi kan stanna på fika på vägen hem isåfall? Vi har kollat på 2 husvagnar, fukt i massor i båda, ska kolla på en till här i veckan, håll alla tummar det inte lyser det rödaste på mätaren då de kommer o kikar!!

    Kram på er


    Jesper är född 070214
  • Elja75

    Love A, men oj! Hon vet verkligen vad som sker Sofie! Å vad skönt ni kan prata så bra också! Men förstår tårarna kom på dig!

    Helenas, gud så spännande och bra att huvudet är fixerat! Hoppas att proverna är bra!

    L-fia, hur mår Lea idag då? Vilka underbara systrar du verka ha Jag har också 2 systrar som är supersnälla Å en bror också, snäll han med

    Å vad tiden går fort, längtar tills ultraljudet som är 27e maj 2 veckor kvar bara! Yippe!

    Kram


    Jesper är född 070214
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007