Inlägg från: Tujan |Visa alla inlägg
  • Tujan

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    Oj, redan dax för en ny tråd, himlar vd fort tiden går!!!
    Ville äter inte alls mkt han heller nu å är allmänt ledsen och kinkig, men när han inte är det är han glad som en solstråle och jättekramig..!

  • Tujan

    Halloj!

    Lfia: skönt att du mår lite bättre!!!

    Igår var jag på träningstävling med jyckarna (å dom var kanonduktiga!!!), men Ville är ju GALET mammig nu!!! Om jag går typ 10 m före honom och han går med pappa , så slänger han sig ner på marken o galer MAMMA, MAMMA och börjar stortjuta (suck!). Inte lätt att spinga på banan med hundarna när Ville bara vill efter och man hör hur han skriker och gråter. Hoppas verkligen att detta går över MYCKET snart, för det är rätt jobbigt att ha det så här, Kan ju även berätta att min sambo har väldigt dåligt tålamod å blir arg rätt snabbt, så ni kan kanske tänka er hur det blir...

    Hoppas att ni andra har lite lugnar barn (även om det är skönt att läsa att det är fler barn som beter sig typ som Ville gör nu!)!!!

  • Tujan

    Elja: Vilken vecka är du i? Tycker det verkar lite väl tidigt att dom känner redan nu! Har för mig att dom började göra det någon gång efter att man hade gjort ul, men jag minns inte riktigt hur det var!

  • Tujan

    Lfia: Du är bara FÖR underbar du!!!

    Maadicken. Han blev ju jättefin ju! Men förstår att du tycker att det ser lite konstigt ut, han hade ju rätt långt hår!!!

    Ville har ju oxå varit jättejobbig att lämna på dagis å vi har typ värsta kriget här hemma innan vi kommer iväg. Sen räcker det med att vi kommer till grinden på dagis så blir han jätteledsen... På föräldrarmötet i höstas fick vi göra en bildbok på våra barn, där det finns bilder på mamma, pappa,farmor, farfar, vårt hus, våra djur, mm och idag hade en av fröknarna tagit fram den när Ville kom och han fick den direkt och det tyckte han var jättekul, så idag var det inga tårar när jag gick och Ville hade inte ens tid att säja hejdå. Detta är kanske något ni andra oxå ska prova, det kanske hjälper era barn med, tänkte jag. Ja,ja, det lär ju inte hjälpa var gång han är ledsen, men kan det göra det någon gång ibland så är det ju kanon!!!

  • Tujan

    Kikar in en snabb sväng!

    Imorgon är det dax för lagtävling i agility. Hoppas att vi vinner, då får vi pokaler (sånt gillar jag!!!))), Teddy har varit med 7 gånger tidigare och 5 av dom 7 gångerna har laget från min klubb vunnit. Denna gång är jag med mä både Teddy och Snuffan. Känns lite som att det är rätt mkt som det hänger på mig om vi kommer att vinna eller inte! Ja,ja, det går dom det går!!!

  • Tujan

    Tingeling!
    Dagens tävling gick väl inte så väldigt bra... Snuffan blev diskad då hon sprang in i fel tunnel ingång (innan hon gjorde det så hade hon lyckats samla på en MASSA fel), hon är så snabb den lilla hunden och jag hinner inte riktigt med henne och visa vart hon ska ta vägen , så då hittar hon på egna vägar...
    Teddy kom runt på 5 fel. Jag vet inte vilken plats vi hamnade på, då vi körde hem innan det blev prisutdelning. Är rätt säker på att vårt lag inte han iaf, då ingen i vårt lag kom felfritt runt...

    Men,men, imorgon är det dax för nu tävlingå då tävlat jag inviduellt och ska springa sammnlagt 6 lopp, så jag hoppas på att det går bättre då!!!

    Ha en fortsatt trevlig helg alla underbara mammor!

  • Tujan

    Hallojsan!

    Tänkte rapportera att här blommar syren häcken nu, om någon vill veta!

    Gårdagens tävling gick bra eller iaf för Teddy, Snuffan blev diskad i alla 3 klasserna, hon är så snabb, så jag hinner inte riktigt med å visa henne, så då kör hon sin egen lilla bana!
    Teddy blev diskad i 1:a loppet, men jag är äändå himla nöjd med han! i 2:a loppet blev han 5.a (av 33 st startande) och vi fick en prisrosett(!!!) i 3:e loppet gjorde han ett KANONsnyggt lopp, dock kom vi "bara" på 20:e plats med knappa 10 sekunders tidsfel, detta var då en svårare klass, som är öppen för alla klasser.

    Till helgen är det dax för tävling igen, så hoppas det går minst lika bra då (å Snuffans fall att det går bättre än vad det gjorde igår!)

    Annars är Ville ff lika mammig, känns som det alltid ska fortsätta å hålla på så!

    Lfia: skickar MASSOR av styrkekramar till dig, känns som du behöver dom!!!

  • Tujan

    Lfia: Vad skönt att hon mår bättee å vilken UNDERBAR syster hur har!!!

  • Tujan

    Loava: Förstår verkligen att tårarna kom, det gjorde dom nästa på mig oxå av att jag bara läste det... Å, vad duktig hon verkar vara på att prata!!! Jag är imponerad, eller pratar alla barn (utom Ville...) så bra vid den här åldern, det gör dom väl inte, eller!?!
    Ja, det är riktigt kul nu när hundevenemangen drar igång på allvar! Var någonstans ska ni ställa ut den här gången?

  • Tujan

    Hej hopp! Kikar in en snabbis. Jag är dunder förkyld, med halsont och feber. Jag bara MÅSTE bli bättre till på lördag för då ska jag och Snuffan tävla å på söndag ska jag tävla med Teddy. Jag måste nog vara dödssjuk för att avstå från en agilitytävling!!!

    Lovea: Det finns ju många tävlingar att anmäla sig till, men då inte resten av familjen uppskattar mitt tävlande, så får jag begränsa tävlandet. själv hade jag nog lätt kunnat tävla var helg!!!
    Är dct du som ställer ut hundarna när ni är på utställning eller är det din mamma som gör det?

Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007