Inlägg från: love actually |Visa alla inlägg
  • love actually

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    Celin, sådär gjorde Sofie ett tag också. Allt var äckligt utom just; Pizza & pannkaka. Eventuellt funkade spagetti & felix köttfärssås också. Men nu äter hon det mesta igen.

    Lfia, skönt att HB:t var bättre iaf. Vet att andra har frågat tidigare, och säkert jag med, men jag är visst senil nu för tiden, men hur länge skulle S jobba så här?

    Charlie & pappa N var på bvc idag iaf och det var ena örat som var boven i dramat, precis som jag misstänkte. Så nu är det kåvepenin som gäller.. Ni som är insatta i sjukvården, varför skriver man ut kåvepenin till småbarn? Det smakar ju riktigt illa och det finns ju faktiskt annat penicillin som smakar  jordgubb....


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Celin, ahh det är så det heter. Det ska jag skriva upp och be om nästa gång. Tack!

    Lfia, jaaa det har du ju rätt i. Det var ju tedrickarens.. Sorry! Ja, hoppas ditt är bättre imorgon då!

    Jag är så trött, men jag orkar inte kliva upp ur soffan och gå och lägga mig... Sofie är så mammig så snart har hon krupit in under skinnet på mig. Imorse fick jag vara med en kvart inne på dagis innan hon slutade få "panik" över att jag skulle till jobbet. Vilket gjorde mig supersen till jobbet och därmed fick en stressig dag. Imorgon hoppas jag att det går bättre för jag har ett möte kl.9 och en rapport som ska vara klar innan dess..pust!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Celin, vad tycker han om turkisk yoghurt då? Det brukar vi ge Sofie & Charlie när de trasslar med maten. Som alternativ om du inte vill ge dressingen varje dag tänkte jag..


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lfia, skönt att du har så bra värden! Nu kanske du, och alla andra, kan slappna av lite? Men fortsätt på samma spår..

    Lindaiv, ska man se filmen först? Filmen har jag nämligen, N har sett den och jag har sett små snuttar och den verkar riktigt bra! Ska se den på fredag med en kompis.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lindaiv, så filmen är ettan och sen kommer de här böckerna? Shit, har en känsla av att jag kommer att bli helt fast också. Satt och tjyvtittade när N såg filmen, han skällde på mig för jag har ju bestämt med en kompis att vi ska se den, men jag kunde inte låta bli. Var ju sååå spännande!

    Elja, jag läste mina gamla anteckningar och visst klämde min bm på magen, men inte hårt. Han kände bara vart livmodern var just då och lite på bebisen.

    Helenas, inte långt kvar nu! Hur känns det? Ohh så spännande tycker jag! Sofie & Charlie är också en riktiga smörgåstokar, vi kan inte ta fram smörgåsar till maten för då ska de bara ha bröd och ost! Så här äter vi upp maten (om det går) och sen kan man få en smörgås.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lindaiv, hehe tur det då. Nu har du "jagat upp" filmen för mig så nu tror att den kommer att vara ännu bättre än jag först trodde.

    Idag var det ren och skär panik vid lämningen på dagis. Sofie bara skriker "neeeej maaaammaaaa" så fort jag ska gå nånstans. Vare sig jag ska iväg när vi är hemma eller om jag ska lämna henne på jollen. Idag ville dagispersonalen att jag skulle ringa efter ett tag så nu har jag pratat med dem och vi ska köra en ny taktik; vi ska komma tidigare när det inte är så mkt barn där ännu och säga ett kort hejdå i hallen och så får hon gå till en fröken och vinka till mig i fönstret om hon vill det. Med start på måndag..spännande.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    God morgon!

    Tujan, hejja hejja lycka till idag! Glöm inte att rapportera hur det gick sen!

    Maadicken, tycker att han blev jättefin! Men jag förstår precs hur du känner. Jag var såååå missnöjd när vi klippte Sofie sist, och då var det ändå bara luggen. Men som sagt, det växer ut igen, fast det känns ju som en evighet innan man tycker att det ser schysst ut igen. Jag var jättenervös innan vi klippte Charlie också, han hade ju också halvlånglångt hår och så tjusiga lockar. Men nu börjar han bli långhårig igen och Sofies lugg ser inte så tokig ut längre...

    Elja, jag ser gärna cementpålar i backen! Är ju sådär så jag fotograferar varenda litet framsteg i vår renovering. Igår knäppte jag kort på början på vår innervägg i nya badrummet, 5 lecablock.

    Celin, vad tråkigt med kameran! Kaffe- & chokladkaka..det lät gott! Lägg gärna in receptet. Jag ska ha "klädparty" här imorgon och har inte bestämt ännu vad jag ska bjuda på.

    Lfia, ja kärlek finns det så det räcker till och blir över!

    På vårt dagis har alla barn varsin pärm där man får klistra in foton, så att barnen ska ha något att titta på ibland. De står dessutom i en hylla så att varje barn lätt kan ta sin pärm och titta i den när de vill. Det är jättebra.

    Idag är det halvgrått väder här.. Trist. Men jag hoppas på en familje-tur på stan. Skulle vara lite mysigt att bara gå och strosa lite.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lillskruttet, åhhhhh säger som Lfia...inte alls avis..

    Lfia, blev det nåt klädparty? Jag har haft klädparty ikväll.. Kan det vara samma märke månne? Shoppade detta:

    Köpte rosa & blå knickers & flodhästartröja & discoaportröja för några veckor sen, så nu finns det lite mer att matcha med.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lfia, åhhhh lejonmössan är ju så fiiiin! Charlie blev alldeles till sig när han såg den gula discoapan-tröjan..."apa, apa apa" Så då var jag ju tvungen, hehe. Och Sofie tyckte att Charlie också skulle ha en flodhästartröja. Sen ville hon ha grodor-klänningen, så vi skulle prova den på, men då tittade ju alla mammor på henne så hon fick världens panik och ville inte ens titta på den. Men till sist ville hon prova den igen "BARA Sofie & mamma i badrummet". Mamma är världens bästa nu för tiden. Jag fick ett hemligt plagg också, så jag valde pojke...de har ändå samma storlek och pojkkläderna är ju bra coola och enklare att använda åt båda. Tar inte gärna på Charlie en kjol. Hehe!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Hej hej!

    Hoppas alla sjukisar i tråden piggnar på sig.

    Sialch, usch...luftrören är verkligen inte skoj att ha problem med. Charlie har ju också problem med det speciellt när han blir förkyld.

    Tujan, härligt med tävlingen! 24:e maj åker jag på hundutställning igen, det är så skoj när säsongen drar igång på allvar nu!

    Lfia, åh vilka härliga barn du har! Visst är det underbart att se hur stora och omtänksamma våra troll har blivit, Sofie är sådär med Charlie när han är sjuk eller har gjort illa sig också. Dock är han inte lika förtjust i alla kramar han får när han är ledsen.

    Helenas, jag håller alla tummarna! Berätta hur det går med proverna.

    Idag vid lunch var jag med om nåt som fick mitt mammahjärta att brista! Jag har ju berättat att Sofie inte vill att jag ska gå hemifrån utan henne, och inte heller att jag ska lämna henne på dagis. Vi fick lite instruktioner av dagis hur vi ska lämna henne; korta hejdå i hallen, kram och puss och ses sen och inte gå in med henne. Idag var första dagen då jag provade det. Men åter till idag..Niklas hade ringt, så jag ringde upp och Sofie fick svara. Jag frågade hur det var och hon svarade med:
    - Jag knuffade alla barnen.
    - Va?
    - Jag knuffade alla barnen, mamma.
    - Varför knuffade du dem, det får man ju inte.
    - Jag var arg. Jag var arg, mamma.
    - Varför var du arg, Sofie?
    - Du gick. Du bara gick, mamma...

    Åhhh! Tårarna kom och jag ville bara åka hem och krama henne! Hon lät så..typ "du lämnade mig mamma". Men jag pratade med henne om det ikväll och då sa hon att hon blev arg när jag gick och sen konstaterade hon helt lugnt att jag åker till jobbet och kommer hem sen. Min underbara lilla tös!

    Nu ska jag pussa på mina barn och sen krypa ner. KRAM PÅ ER!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007