Inlägg från: love actually |Visa alla inlägg
  • love actually

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    Elja, ja det är jätteskönt att man kan prata så med henne. Speciellt i en sån där situation.

    Tujan, Om jag ska tro barnens farmor (som är speciallärare inom läs-&skrivsvårighet och matte) så ligger hon lite "snäppet före" andra barn. Charlie verkar gå i samma spår för han surrar på och sjunger för fullt han med, han kan ju såklart inte alla ord, men han ljudar dem och allt som oftast hör man vilken sång det är han sjunger. Nästa utställning är i österbybruk, den 24 maj. Känner mig riktigt laddad faktiskt! Sen är det Alfta den 12 juli och så östersund och sthlm i augusti samt sundsvall i oktober. Är det mycket tävlingar för dig i sommar?

    Idag har Sofie fått vara med mig på jobbet under förmiddagen, så nu vet hon vad "jobbet" är för nåt också. Hon åkte in med mig imorse, sen mötte vi upp pappa N & Charlie på stan strax innan kl.11 för att N skulle klippa sig, så då strosade vi lite och sen när jag skulle gå tillbaka så sa jag att jag skulle gå till jobbet och då sa hon "Ja, jobbet, mamma. Vi ses sen."


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lillskruttet, hahaha! De är ju bara för roliga! När Charlie var sjuk sist sa Sofie att vi skulle köpa en ny Charlie, som inte var sjuk. Jag förklarade att det går ju inte, det finns ju bara en Charlie. Då funderade hon ett tag och sen sa hon "Köpa lillasyster mamma!"

    TeDrickare, jag röstar på första bilden! Såååå fin! Tror jag måste sno din idé och plocka fram kameran nästa gång vi bakar..

    Celin, ja det var jätteskönt. Nu fick hon ju se vad jobbet är för nåt. Jag hade också möte igår, men som tur är så jobbar moster på samma ställe och hon sitter alldeles i närheten av mig så Sofie kunde vara med henne under mötet.

    Sialch, men vad roligt att köksövningarna har satt så bra spår! Det är ju skoj att de gillar att hjälpa till i köket också, och är noga med att provsmaka och så. Vad skönt att det gick bra på samtalet, vi har samtal den 25:e - det ska bli spännande!

    Helenas, ja det verkar ha gjort susen för imorse när jag skulle lämna på dagis och sa att jag skulle åka till jobbet så hon bara "Ja, mamma kommer sen. Mamma ska åka till jobbet. Med mooooster." (hon jobbar på samma ställe). Fast hon ville ändå inte att jag skulle gå.

    Lfia, vilka sötnosar!! Igår kom Sofie springande till mig och sa "mamma mamma! Charlie älskar farfar! Sofie älskar farmor!" Gissa om de blev glada när de fick höra det??


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Celin, jaa det finns nog inget som mormor, morfar, moster, farmor, farfar, mamma eller pappa inte skulle göra för henne & lillebror när hon säger såna där saker. Hon brukar titta på mig och stryka mig på kinden och säga "Mmm..mamma". Det är så underbart! Charlie är en riktigt observant liten kille också, han märker alltid när jag har nya örhängen eller halsband.

    Tujan, ah jag förstår. Ja jag skulle lätta kunna kuska land och rike runt jag med, men det är ju lite samma här, man blir borta så mkt från resten av familjen. Oftast är det mamma som ställer, men ibland ställer jag också. Vi har ju en hane och en tik som vi ställer, och det händer ju att de får gå mot varandra så då måste man ju vara två. Hanen kan jag inte ställa för han lyssnar inte på mig för fem öre, jag är bara hans lek- & goskompis typ. Haha! Men tiken är verkligen min lilla tjej, jag kan inte stå bredvid ringen när mamma ställer för då har hon bara fokus på mig. Så jag får liksom gömma mig bakom nån som står och kollar så att hon inte ska se mig. Eller så får jag ställa. Det är kul att ställa, men eftersom vi åker så tidigt jämt och jag alltid lyckas somna på vägen till utställningarna så tycker jag oftast att mamma ser fräschare ut än mig och då är det ju bättre att hon ställer eftersom de bedömer helheten.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Lindaiv, jaaa! Och vilken tur att uppföljaren håller på att spelas in nu! Gick och tänkte på filmen i flera dagar efteråt.. Är sugen på böckerna men vet inte om jag törs..

    Tujan, i början av vår "utställningskarriär" ställde vi inofficiellt och det var rätt skönt där också. Det kvittade lite vad man hade på sig då. Lite skillnad mot för nu, då vissa har värsta kostymdräkterna på sig. Iofs känns det som att det är snäppet värre hos pudel-ställarna än t.ex. de som ställer rottisar och mastiffer.

    Elja, nej det är i österbybruk vi ställer nu. I augusti ska vi ställa i östersund.

  • love actually

    Lindaiv, ahh...tack för trådarna! Tror jag håller mig i den första än så länge då..

    Lillskruttet, TW är twilight...en serie böcker som filmatiserats. Jag har bara sett filmen än så länge, men funderar på att köpa böckerna. Filmen är helt sjukt bra! Lindaiv, är mer insatt än jag.. Besatt kanske är det ord som beskriver hennes relation till TW bäst.

  • love actually

    Kikar in men har inte så mkt att skriva...är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller jo, sängen! Charlie hade ont i magen inatt och var vaken en hel del, och Sofie var piggelin hela kvällen, hon somnade strax efter halv tio!

    Elja, om ni inte får veta könet på ordinarie UL kan ni ju alltid boka ett könsUL hos Ludmila.

    Tujan, var det du som hade en bra sida där man kunde köpa såna där emballage-påsar? Nu är det nog dags att sälja iväg lite kläder. Kan man väga dem på en vanlig digital våg tror du? Eller bör det vara en köksvåg?

  • love actually

    Sialch, Tack! Vilken storlek rekomenderar du? Jag tänkte sälja POP vindfleece och skaljackor.

  • love actually

    Elja, japp, hon har sin praktik mitt i stan. Hon är jätteduktig och populär! Ett par kompisar till oss gick hos henne när de väntade barn. Tror det kostar 350 kanske.. Ludmila Ondrasek, 060-172060

    Matilin, vad skönt att höra att det inte bara är Sofie.. Börjar undra om vi varit för slapphänta med läggningen, men det är väl kanske så att hon inte behöver mer sömn. Det är ju inte alltid hon sover på dagen heller, men hon somnar sällan före halv nio tyvärr. Det händer ibland att hon somnar kring halv åtta, men då har hon inte sovit på dagen och så har hon haft kompisar hemma så hon har lekt rejält. Som du säger..ensamtid, vad är det? När hon somnar är jag helt slut jag med..men så har man alltid nåt som ska fixas med och vips är klockan över tolv..

    Lfia, haha nää...så artig är inte Sofie. Däremot är hon himla duktig på att påpeka när hon, och nån annan gjort fel. T.ex. om N råkar rapa så kommer det direkt ett "Nej pappa, inte göra så.." eller om Charlie spiller "Charlie! Sluta grisa!"

  • love actually

    Hej, kikar in.. Har läst, men har inte så mkt att säga och det jag tänkte skriva har jag såklart glömt... Borde ha lagt mig för längesen. Imorgon är det hundutställning iaf, så håll alla tummar ni kan för oss!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • love actually

    Kikar in innan jag kryper vidare till sängen.

    Utställningen gick bra! Hon vann sin klass, fick ett CK (Certifikat Kvalitet) och dessutom blev hon Reserv CACIB! Tjohooo kan man säga! Så tre tjusiga rosetter fick vi med oss hem. Det finns bilder och förklaringar på CK & CACIB i min blogg. Nu är det sängen som gäller, är sååå trött..la mig efter tolv igår, Charlie vaknade ett, Sofie vaknade två och fyra ringde mitt alarm. Men smakar det så kostar det!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007