Inlägg från: Paprikan |Visa alla inlägg
  • Paprikan

    Samsovning

    Vi har löst våra sömnproblem genom att "bygga ihop" spjälsängen och vår säng och tagit bort spjälsidan som var emellan. Nu får sonen (9 månader gammal, varit i Sverige 1 ½ månad) sova i egen säng, men med en förälder aldeles intill. Så när han vaknar kan man bara krypa intill och trösta, så somnar han snart om.

    Vi började med samsovning, men det var inte alls populärt, han for runt och sparkade ut mamma varje natt. Han blev inte lugn fören han hade en hel stor säng för sig själv som han kunde vräka sig i Samtidigt ville han inte ligga alldeles själv i sin spjälsäng. Så vi vart mycket lyckliga när vi kom på den smarta lösningen som funkar så bra för oss

    Om han är sjuk eller ovanligt ledsen och orolig får han sova i vår säng, men då sover en förälder i ett annat rum för att det ska bli så bra som möjligt.

    Kul att se att det finns så många sätt att sova ihop med sitt barn på Jag tror som Morgonsolan att varje familj hittar de bästa lösningarna för sig och att det inte finns något som funkar för alla.

Svar på tråden Samsovning