Inlägg från: Horribly |Visa alla inlägg
  • Horribly

    Mirakeltråden - del 8

    Mysgos: Vad kul att ni blitt med stol! Vi har oxå blivit med en, Tures farmor hade köpt en i sen "namnsdagspresent" till Ture

    Postis: Trist att fogarna bråkar med dig. Förstår att det måste kännas som ett nederlag, men tänk på att ta dte lugnt också. Själv klarar jag knappt gå upp för EN trappa utan att benen känns som spaghetti, riktigt läskigt emellanåt. Jag längtar efter att få börja röra mig "obehindrat".

    Era krya på sig kramar till Ture har nog hjälpt. Han hade diarre igår efter lunch, men har sedan dess inte bajsat eller kräkts alls, och ätit på som vanligt i dag. Samt är på livligt och friskt humör. Tur att det inte var någon långdragen variant iallafall. Så förhoppningsvis kan han gå på dagis igen på måndag.

    Vinkar till Syster Anna, kul att se dig igen!

    Jag funderar på om jag ska orka göra varma mackor... Hade för mycket halsbränna för att palla med middag tidgare, men nu börjar det kurra i magen.

  • Horribly

    Ja, här var det lugnt!

    Ture ochjag har varit iväg på IKEA idag på eftermiddagen. Han kom i sängs först klockan 20.30, men då tänker jag inte berätta hur många timmar vi sov efter lunchen... Vi blev med byrå och gungbräda, så ska försöka packa upp lite kläder till nästa helg.

    Singha: Roligt med lite nytt till bebisen.

  • Horribly

    Hihi, Ture gillar också stora grejer som rullar, lite lätt indoktrinerad av mig som pekar ut bilar, traktorer och lastbilar på rullande band. Han säger "Lastbullen" så himla sött så att jag bara myser, och "Rrraktorrr", verkligen rullande R.

    Ture gillar fortfarande inte sin potta, men har de senaste veckorna sagt bajs varje gång han bajsar, men då har han redan börjat, så ingen ide att störa honom då. Han är grymt intresserad av toaletten och säger bajs och kissa varje gång han ser den, eller om vi sätter oss. Så ska pröva en toaring istället för potta, och se om det "duger" att sitta på längre än 1 sekund.

    Jag vill också glömma bort att jag står nära på tur, suck, har så mycket på jobbet och vet inte riktigt hur jag ska hinna slutföra allt. Hade hoppats på att det skulel kunan bli min sista arbetsvecka, men jag kommer inte hinna klart allt jag "lovat" att jag ska göra, så kommer nog få lov att jobba nästa vecka med och eventuellt "sista" veckan också.

    En del av mig hoppas att allt ska dra igång, så att jag bara kan "fly" allt jobbansvar

  • Horribly

    Jag börjar se en liten ljusglimt i "arbetsmörkret", kanske, kanske...

    fruR: Tack för omtanken Även fast det är tungt emellanåt på jobbet pga av trötthet och stress känner jag mig tacksam som fått må så bra som jag ändå gör.

    Jag börjar dock känna lite stress att vi ännu inte köpt syskonvagn, hittar ingen jag vill ha på blocket och inte har vi råd med att köpa en ny heller. Jag velar mellan en phil å ted och en emmaljunga syskonvagn. Phil vagnen tror jag ryms i saaben, men dem är dyra även begagnade. Medan en emmaljunga kan man få för riktiga fyndpris, men jag är tveksam att den ryms i bilen. Suck, panik

  • Horribly

    Snigel: Jag har faktiakt varit och tittat på en babytravel, och blev riktigt besviken. Den var svårstyrd och ville dra åt ett eller annat håll hela tiden. Jag fick lov att aktivit försöka parera det hela tiden. Vi kan ju ha haft otur och tittat på en vagn som blivit misskött, men på det hela taget blev jag skeptiskt över kvaliten på babytravel, dvs. att den efter ett år på nacken ska bli helt "sönderkörd". Men det är klart, helt anti är vi inte, utan det är ju priset som bestämmer för oss.

  • Horribly

    Godmorgon!

    Ja, det här med syskonvagn är ingen enkel historia tycker jag. Man lägger ut mycket pengar även om man köper en begagnad, och risken är ju stor att man blir missnöjd med den. Det är därför jag tvekar så för vad vi ska inhandla. Jag tänkte dock ta mig tid i dag och åka till Babyproffsen och köra runt lite nya vagnar, för att få ett hum om hur de känns och sedan leta lite på Blocket. Jag kanske hade otur med den där BT vi var å titta på, ni är ju flera som varit nöjda med eran.

    Ture vaknade också tidigt i morse. Suck. Han är som en klocka när det gäller läggdags, men morgonen är som roulette, från 04 till 08.30, allt är möjligt.

    Nu ska jag dock ta mig lite tid för att fixa lmed bebiskläderna och eventuellt packa den där BB väskan.

  • Horribly

    FruR: Vi har ju ett "löst babyskydd", om vi har det bak och jag själv ska sitta där, så tänker jag att jag får gå in först och sedan ta babyskyddet på sidan. Vi har ju airbag fram och jag måste kolla upp hur det ska kopplas ur, för jag vill nog ha babyskyddet fram när jag blir själv mycket med två barn nu i sommar och ska använda bilen. Men om det blir en dyr eller krånglig historia får det fungera att ha bebisen där bak också. Det gjorde ju det för Ture, men då hade jag iofs inget körkort och satt oftast med honom där bak.

  • Horribly

    Nu bär det i väg till V-ås. Jag ska "gå upp" med min Duppsats nu. Det ska bli så skönt att få det här med uppsatsen ur världen! :D

  • Horribly

    Jag är lite hjärndöd för tillfället. Jag har försökt skriva av mig alla kommentarer jag fick med mig från uppsatsseminariumet, så att jag kan få klart uppsatsen nu. Den 27 satte vi som deadline på den slutliga versionen och sedan är jag klar. Det känns hur skönt som helst!! Tack för alla lycka till!

    Nu ska jag hoppa i säng, och förbereda mig för en tvådagars mässa, med ännu mer  information att lagra i hjärnbarken, pust.

  • Horribly

    Tonfisken: Fy vad läskigt. Vad skönt att det gick bra ändå, och att hon var sitt glada jag när ni gick därifrån. Vissa saker sätter ju sig, men jag tror det behövs upprepning. Ture behöver bara se sin familjedoktor för att brista i hysterisk gråt numera. Jag hoppas att det ordnar sig med den bit av tanden som är kvar också, så att det inte blir op.

Svar på tråden Mirakeltråden - del 8