• JsN

    Mirakeltråden - del 8

    *tror mer och mer på att FruR går över tiden...*

  • JsN

    Snigel, det _är_ en fas!

    /JsN - som känner sig rätt utvilad och njuter av att pytte bevisade inatt att hen kan sova hela natten!

  • JsN
    Mysgos skrev 2009-06-24 08:29:45 följande:
    I sin egen säng?
    Sin och sin *ler* Vi bor hos svärmor den här veckan (jag har beredskap och maken behövde resa i jobbet) så spjälsängen står precis bredvid gästsängen, men ja, i egen säng.
  • JsN

    Horribly! Alltid varma bröst! Undvik drag! Ullvärmare i BHn speciellt nu när det är så varmt ute att man går lättklädd. Se till att BHn inte spänner någonstans alls! (Hojta om du vill låna tjocka ullinlägg)

  • JsN

    Nena, undrar vad som är så kul med "åtta, nio"? Här är det också populärt.

  • JsN
    Horribly skrev 2009-06-25 19:49:59 följande:
    Här gäller sex och nio :) Ture är mestadels "motorisk lagd", inte en lugn stund hos den pojken. Det är sällan, om aldrig han sitter still mer än nån sekund. Ture gillar att hoppa, springa, klättra etc etc.
    Jo, det är väl pytte och Ture som står för springandet/hoppandet/klättrandet i tråden. Jag är sedan länge van vid att jag sitter lugnt medans omgivningen har hjärtat i halsgropen. Det blir nyttigt för mina föräldrar att barnvakta en vecka så att de får mer koll på vad hen verkligen klarar.

    Pytte har sommarlov nu! Vi firade med att gå och äta glass, traditioner måste skapas! Imorgon är jag ledig och de kommande två veckorna är först mina föräldrar barnvakteren vecka (de bor här större delen av tiden iaf) och veckan därpå har farmor ansvaret. Sen är det fyra veckors semester för hela familjen.

    MAken är nyss hemkomen efter jobbresa hela veckan. Jag har gått av beredskapsvecka. Nu njuter jag av ett glas vin (på balkongen i solen) och maken och pytte badar badkar. (Pytte var _mycket_ bestämd på att pappa_också_ skulle bada.) Förhoppningsvis somnar pytte snabbt och vi kan äta en sen middag på balkongen.

    *njuter av sommaren*
  • JsN

    *minns hur jag bara kunde ha de numera två nummer för stora foppatofflorna de sista veckorna*

    Hemma på ledig dag och njuter av vackert väder.

    Ska ha playdate med en kompis med barn som jag inte träffat på _länge_. Pytte och det andra barnet brukar leka jättebra ihop så det ska bli kul

  • JsN
    fruR skrev 2009-06-26 10:44:13 följande:
    Annars har inte värmen stört mig så värst ännu men händer inget snart lär det väl göra om jag ska fortsätta svälla.
    JAg har fått det här med vattenhållning när det är varmt förklarat för mig som så att när det är riktigt varmt så klarar man inte av att dricka tillräckligt mycket vatten för både sig själv och fostervattnet och då har naturen fixat det så fiffigt att den sparar på vattnet för att det ska finnas tillräckligt för bebisen. Det känns iaf bättre om man tror att det har någon funktion, för skönt är det inte!
Svar på tråden Mirakeltråden - del 8