• timmisen

    Farligt med för mycket zink till killen?

    Pimpinellan, dig har jag pratat med förut om detta, hej! Här käkar killen 45/dag. Han har fått upp antalet om det bara beror på det vet jag inte, men bör han fortsätta äta så pass eller kan man sänka?

  • timmisen

    Ja, man vet väl aldrig hur mycket tillskott kan göra. Kanske bäst och vara lite försiktig nu, men 225 miljoner är väldans mycket har ni inte lyckats på det? Här är han uppe i 43 miljoner pigga simmare, och jag har förklarats "frisk" så det är väl åldern för oss som gör att det tar lite tid.

  • timmisen

    Det är just det, vi har oxå börjat prata om IVF men vad säger att det skulle funka oxå får vi ju betala då vi har ett barn. Som sagt vid 35 års ålder får man väl kanske ge det lite tid, min kille fick ju godkänt okt/nov. förra året, oxå har jag väl kanske inte ägglossat varje månad efter det. Bara fortsätta "jobba"..... Annars går vi nog till banken.

  • timmisen

    Ja, som sagt så vet jag inte riktigt vad som gjorde att killens simmare ökade så mycket på tre månader (från 10- 43 miljoner). Men han äter ren zink från hälsokosten (kelaterad zink märke Daily Wellness 15 mg) + Vitamax Man från apoteket. Sänker nu zinkdosen med tanke på vad som skrivits ovan. Vi har ett barn sedan tidigare och då hade han ännu bättre antal. Men som vår doktor sagt, så räcker det med "en" spermie för att befrukta ägget, förutsatt att den är frisk i övrigt.

Svar på tråden Farligt med för mycket zink till killen?