Inlägg från: Cornellia |Visa alla inlägg
  • Cornellia

    roliga historier om snåla människor del 2

    FannyGioia skrev 2009-05-17 03:50:51 följande:
    I ett långvarigt förhållande kan jag förstå det, även om jag själv inte skulle göra så, men jag syftade på personer som precis blivit ett par och bara "hamnat" i den situationen utan att ens diskutera saken med partnern först. Då handlar det ju inte om att man har gemensam ekonomi, utan om att man hade turen att träffa någon som kunde bära den ekonomiska bördan vid rätt tidpunkt. Stor skillnad, enligt mig.
    Förlåt att jag frågar, men du menar på allvar att du skulle ta lån, trots att ni kan leva på din makes lön, så att ni sedan sitter där med ett lån "bara för att" ?? Låter juh hel skumt, skiljs ni så får han juh ändå vara med och betala på lånet, och skiljs ni inte så är det ju gemensamma pengar som betalar tillbaka lånet, eller?
  • Cornellia
    Alemonia skrev 2009-06-03 18:57:46 följande:
    Nu har jag en historia. Vi gifte oss i helgen och en av gästerna lovade os de bilder han tog (han älskar att fota) som bröllopspresent. Vi hade ordnat med att en släkting skulle fota oss men nu (hoppas jag) får vi liknande bilder från två kameror. Att han dessutom tolkade uttrycket vårdad klädsel som att det var okej med shorts och tröja visar hans engagemang.
    Okej? och det var snålt på vilket sätt?
  • Cornellia
    arzosah skrev 2009-06-03 20:45:25 följande:
    Man har väl ändå inte shorts och tröja på bröllop ändå???? Är väl ändå folkvett.
    men det är väl inte snålt att inte ha nån koll på hur man bör klä sig?
  • Cornellia
    Alemonia skrev 2009-06-03 21:24:45 följande:
    Att bara bli lovad bilder som han ändå skulle tagit i bröllopspresent (inget kort alls). Klädvalet visade bara hur mycket (eller snarare lite) han brydde sig. Kompisen som filmade allt i kyrkan plus alla tal mm gav ändå en fin present och då hade jag ändå önskat att de skulle filma (och förväntade mig därför inte så mycket mer).
    Personligen skulle jag bli väldigt glad om någon la ner en massa tid och tanke på att fotografera, framkalla, och fixa bilder åt mig, det är väldigt många timmar bakom att fotografera ett helt bröllop. Hellre det än att få en glasskål eller liknande opersonlig köpt pryl.

    Men det är kanske för att jag vet hur mycket efterarbete det är.
  • Cornellia
    lillamuan skrev 2009-07-25 13:55:42 följande:
    !samma tjej brukar ringa ibland o undra om vi ska gå ut o dricka lite vin. väl nere i stan har hon ALDRIG pengar
    Det är i det läget man utbrister -oj, vad tråkigt att jag bara tog med kontanter så att der bara räcker till mig.
Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2