• saxon

    roliga historier om snåla människor del 2

    Jag tycker att det är jättepinsamt att gå ut och äta på restaurang med min kompis som ofta klagar över maten (som det oftast inte är något fel på alls) för att hon hoppas på att få lite rabatt eller en gratis efterrätt eller liknande. Jag har helt och hållet slutat att gå ut med henne, hon är helt enkelt för pinsam.

    Samma kompis samlar in pengar när hon bjuder hem folk för att täcka det hon har betalat för chipsen.

    Om vi bjuder på något hemma hos oss så tackar hon alltid nej (som jag tror beror på rädsla för att vara tvungen att betala något). Men vi tar ju så klart inte betalt när vi bjuder någon på något, men det fattar inte hon.

    En gång samlade hon in pengar (1 kr per person) för saft som var för någon tillställning. Hon gick verkligen runt med en lista med namn på alla som skulle betala, och påminde de som hade glömt betala sin krona. Det visade sig sen att det var hennes mammas hemmagjorda saft som hon troligtvis fått helt gratis. Hon samlade alltså in pengar för att hon bjöd på något som hon fått helt gratis. En krona dessutom, vilket är lite pinsamt att gå och samla in. Hon är extrem.

  • saxon
    MatsAtari skrev 2009-06-05 10:18:56 följande:
    Låter definitivt som en psykiskt sjuk person.
    Ja, hon är verkligen skum. Men det är bara när det gäller pengar, för övrigt är hon helt normal.
  • saxon
    MatsAtari skrev 2009-06-05 11:03:57 följande:
    Säker på det?Det är så där det kan börja.Hur gammal är hon?
    Hon är 31
Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2