• Caribe

    KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)

    Jaha då har den 10.e tråden stängts för oss som en gång började kämpa med IVF på Sophiahemmet! (Vi som gör IVF på Sophiahemmet del 10)

    Numera är vi ett starkt kompis gäng som går på olika kliniker och gör olika behandlingar, men vi håller ihop, peppar och stöttar varandra oavsett problem

    Därför ändrar jag lite på vår rubrik så att den passar oss lite bättre!

    Nya medlemmar är alltid välkomna så länge man är lyhörd för att de flesta av oss härinne har kämpat väldigt länge och har gått igenom mkt svåra stunder!

    Vår bompa figur, kan hjälpa upp vilken ÄL som helst



    Hoppets Groda som behövs titt som tätt!

    Här är länk till förra tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m41270940.html


    Skall strax lägga till vår nya kalender oxå så vi kan hålla koll på varandra!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 10:59
    Här kommer vår nya kalender:

    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m43941426.html
  • Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)
  • TeresaJ

    Glömde säga garttis till dig Vera. Så härligt med ett sånt bra resultat!

    Ainomia: Förstår precis hur du känner. Allt känns jättekonstigt. Det kändes som att IVF var vårt enda hopp också men de sa samma till mig som till er, att vi lyckas bättre på egen hand. Man vill inte höra men det kanske är sant? Stor kram till er iaf!

  • Caribe

    Ainomia och TeresaK känner med Er, att få sådant besked alt komma till den insikten själv att ivf inte är svaret är oerhört tungt! Jag kommer ihåg innan jag började med första ivf:n då var man helt övertygad om att om man gick vidare till den oerhört drastiska behandlingen som dessutom kostade ofantligt med pengar (tyckte jag då) så skulle man definitivt lyckas.... synd att det inte fungerar så i verkligheten!
    Ni har mitt stöd tjejer vad ni nu än beslutar er för att satsa på härnäst och är det hemmaverkstad så hojta när ni behöver bompa figuren!

    Tänker på Kalimero nu och hoppas att det går riktigt bra!!!


     


    Tänker på Vera som står i startgropen

  • La Star

    God morgon allihopa!

    Har inte varit inne på ett tag men nu har jag läst ikapp allt. Tusen, varma kramar till Feia och Ainomia. Så ledsen för er skull.

    Vera - 6 st till långtidsodling!! Det är ju kanon. Grattis.

    Håller tummarna för ditt ÄP idag, Kalimero.

    Kramar om alla er andra!

  • Caribe

    Hej La Star, såg du att Milli tittade förbi och väntar tvillingar....

  • callimero

    4 ägg ur 7 blåsor blev det. Hade såklart hoppas på några till men jag är glad!

    Plocket gick ok, är ju svårbedövad som få. När jag skulle förflytta mig till rullstolen för vidare transport såg jag en stor pöl med blod där jag legat på britsen och jag blev yrare än efter knarket i armen. Sen gick transporten vidare mot den fd receptionen där 3 sängplatser med draperier och skärmar emellan väntade. Fick frukost på en sängbricka och låg och dåsade till så gott det gick med allt liv och rörelse. Har blivit bortskämd med eget rum på avdelningen man rullades bort till förr, saknade den sköna sängen, tv och privat toa. När jag reste mig för att gå på toaletten och kissa var lakanet alldeles blodigt och rocken likaså. Karln såg helt förfärad ut. Inte så kul att hasa ut i hallen innan väntrummet då min rock var helt dyngsur av blod från ryggen ner till fållen, tänk om jag mötte några som kom in precis, hade skrämt livet ur någon stackare som var på väg till sitt ÄP. Fick bytt lakan och rock samt order om att ligga kvar för en titt av KK som gjorde plocket. Det såg ok ut sen och jag har nu mest ont som vanligt, ska ligga soffa och titta på film nu.

    Så har vi bara den olidliga väntan till samtalet från lab kvar imorgon, behöver låna era tummar ett dygn till!

    Kram från en omtöcknad Kalimero.

  • Semlan10

    Grattis Kalimero, 4 ägg är ju inte så tokigt ändå! Nu håller jag stenhårda tummar för att de utvecklar sig fint allihopa
    Men fy vad läskigt det låter att blöda så där mycket. Vad gjorde de med dig egentligen?? Jag som trodde att jag blödde mycket... Nu får du verkligen ta det lugnt resten av dagen.

    Får man åka rullstol på SH? På St Görans får man gå, fast det är inte så långt förstås - kanske därför? Jag har dock inget som helst minne av mina promenader, men sambon har vittnat

    När jag låg och dåsade efter ÄP i fredags snappade jag upp att i deras nya lokaler (flytt i sommar) blir det mindre vilorum som man delar 2 och 2. Inte för att det spelar någon roll för min del, om det blir fler ÄP blir det på HS.

  • Strix

    Usch Kalimero, låter inte bra med allt blod!

    Men GRATTIS till fyra ägg! Må de dela sig exemplariskt! Klart att du har tummarna kvar!

  • Caribe

    Grattis Kalimero, som sagt 4 ägg är inte så tokigt, stora chanser att få 2 fina tillbaka!

    Låter otäckt att du blödde så mkt och mkt obehagligt att behöva gå igenom korridoren bland vanligt folk till toaletten... på FC hade dom oxå små rum med draperi som dörr, men det var i direkt anslutning till själva operationssalen så man behövde aldrig gå ut bland de andra människorna i väntrummet.

    Nu får du vila ordentligt och mina tummar är knutna!

  • Neh

    Grattis Kalimero! Självklart håller vi tummar utav bara den!
    Hoppas du kan vila ut ordentligt nu, jobbigt med allt blodet
    Kram på dig

Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)