• Caribe

    KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)

    Jaha då har den 10.e tråden stängts för oss som en gång började kämpa med IVF på Sophiahemmet! (Vi som gör IVF på Sophiahemmet del 10)

    Numera är vi ett starkt kompis gäng som går på olika kliniker och gör olika behandlingar, men vi håller ihop, peppar och stöttar varandra oavsett problem

    Därför ändrar jag lite på vår rubrik så att den passar oss lite bättre!

    Nya medlemmar är alltid välkomna så länge man är lyhörd för att de flesta av oss härinne har kämpat väldigt länge och har gått igenom mkt svåra stunder!

    Vår bompa figur, kan hjälpa upp vilken ÄL som helst



    Hoppets Groda som behövs titt som tätt!

    Här är länk till förra tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m41270940.html


    Skall strax lägga till vår nya kalender oxå så vi kan hålla koll på varandra!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 10:59
    Här kommer vår nya kalender:

    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m43941426.html
  • Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)
  • sylvie

    Det var inte så dåligt Kalimero med 4 ägg. Fortsätter hålla tummarna för fin befruktning och delning.

    Känner igen det du beskriver. Jag blödde också ner 2 rockar och lakanen på sista plocket. Även nederdelen på tröjan jag hade på mig under rocken. Hade dock inte ont efteråt. Hoppas du repar dig bra trots allt blod. Håller med om att det inte alls känns kul att gå till den offentliga toaletten där det kan dyka upp folk hela tiden. Saknade också det privata rummet. Förstår inte varför de försämrar för oss, men det är väl helt enkelt enklare för dem.

    Nu får du vila och ta hand om dig! Kram!

  • Semlan10

    Jag har ruvarsymptom innan jag ens har börjat ruva? Det är ju inte så konstigt eftersom jag började med progesteronet redan i lördags, men det är ändå en knäpp grej med långtidsodling. Jag har fått massor av finnar och blemmor (perfekt då jag ska gå på bröllop på lördag ), ömma bröst, ont i ländryggen, lätt illamående, huvudvärk. Och så drömmer jag helskumma, intensiva drömmar. Det är väl i och för sig en bra påminnelse om att inte nojja över sådana symptom när jag väl blivit ruvare för de säger ju uppenbarligen ingenting. Påminn mig om en vecka?

    På tal om något helt annat så gjorde jag ett sånt där åsiktstest för EU-valet på Aftonbladet (har tråkigt på jobbet!). Jag fick exakt samma % för S och M så blev inte mycket klokare av det? Nu ska man kanske inte prata politik men eftersom det blev dött lopp så är det väl ganska harmlöst
    Om någon vill prova: wwwc.aftonbladet.se/nyheter/euvalet/2009/electoralcompass2009.html

  • Caribe

    Fick meddelande från moderator "Lady Namárie" att dom inte flyttar tillbaka tråden.... utan att den skall vara kvar under medlemsgrupper, trist...

    Trist att man inte får bestämma själv i vilket forum man hör hemma, nu kommer ingen annan hitta till oss någonsin, försökte förklara detta för dem men dom lyssnar uppenbarligen inte....


     


    Hmm Vera jag måste oxå prova det testet!


    Schysst att du har ruvningssymptom innan du börjat ruva, börjar bra

  • Semlan10

    Det verkar som de har börjat flytta fler och fler trådar till medlemslistan p sistone, förstår inte varför?? Det verkar dessutom ganska slumpmässigt vilka som får stanna och vilka som inte får det. Vissa "vi som går på x-kliniken"-trådar har tvångsflyttats till medlemsavdelningen, medan andra ligger kvar. Helskumt... Vem kan man klaga hos?

  • Ainomia

    Kalimero: Ändå bra med fyra ägg.
    Håller alla tummar att det bildas 4 toppenembryon.
    Kram

    Och kram till alla som stöttar o e så gulliga.

  • Strix

    trist att inte ha något att säga till om om placeringen. Då får vi vara aktiva och bjuda in såna vi ser i trådar som verkar vara igång igen.

    Har fått veta planeringen för försöket efter sommaren. Det blir långa metoden och 450 IE menopur. Högsta dosen. Känns lite läskigt, men ändå längtar jag redan dit.

    Vera - rapportera pronto imorgon!

  • callimero

    Så ytterst märkligt de beter sig på FL som håller på att flytta trådar rent slumpmässigt. Gav de någon förklaring Caribe? Man borde kunna överklaga en moderators beslut någonstans?

    Jag har sovit bort hela dagen, blev visst mer medtagen än jag trodde. Det kan bli så att det inte sluter till där de har punkterat i slidväggen, gissar att du råkade ut för samma sak fiore? Har ont som attan fortfarande, fick bara 2 Citodon med mig hem, resten var visst Alvedon och de ger inte effekt så det räcker.

    Rullstolsfärden var bara ett fåtal meter vera, gissar de vill undvika avsvimmade patienter mitt i hallen.
    Ja det är synd att de gör försämringar, samtidigt har de närmre att hålla koll på en efter ÄP för innan rullades man iväg till en annan byggnad. Lyxigare var det ändå. Nu hoppas jag slippa vara frukostgäst där igen.

    Vera - intressant att testköra proggisarna innan ruvandet. Stort lycka till imorgon!

    Feia - det låter bra att du får ett nytt försök med full styrka tycker jag! Förstår att du längtar, det är det enda man vill efter ett minus. Komma igång igen.

    Kram till Ainomia, hoppas ni får till ett hembakat plus!

  • callimero

    Har mailat support nu med en förfrågan om varför och vad de gör med alla märkliga förflyttningar av trådar.

  • sylvie

    Ja Kalimero, nu är det sista gången du är frukostgäst där får vi hoppas! Jag fick aldrig någon förklaring varför jag blödde så mycket. Men bra att de talade om för dig. Man blir ganska rädd förstås. Klarade mig utan Citadon den gången. Du äter väl inte Citadon för nära inpå ET? Har läst att man inte ska äta den sortens värktabletter om man försöker bli gravid. Idag är det väl ok men imorgon får du nog ta vanliga Panodil eller liknande. När jag frågade labb-personalen som ringde sa de likadant. En Alvedon var ok om man fortfarande hade värk. Håller tummarna stenhårt nu för dina små ägg. Hoppas alla fyra blir fint befruktade.

    Tråkigt som sagt att man inte får bestämma själv var tråden ska ligga. Tog mig länge innan jag hittade tråden och förstod att den var flyttad. Hade jag inte haft den under "mina favoriter" hade jag nog aldrig hittat den.

    Stor kram till Ainomia och TeresaK! Förstår att det känns oerhört tungt att få ett sånt besked. Jag är ju i liknande situation, att de inte tror på oss och ger oss så stor chans, men vi får i alla fall ett till försök, och det känns skönt. Blir dessvärre inte förrän i augusti nu.

  • Fru Orange

    Grattis till fyra ägg kalimero! Självklart har du mina tummar!!! Usch, vad jobbigt med promenaden ut till toan... Kan man väl kanske tycka att de borde göra någonting åt?!


    (¯`°?.¸♥Tänk om vi inte får en liten♥¸.?°´¯)
Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (fd IVF/SH del 10)