Inlägg från: stinastar |Visa alla inlägg
  • stinastar

    De numera utspridda mammornas tråd 4

    Hej! ÅH INGELA, gud va roligt, jag får rysningar! Är bara inne på nätet hos mams o paps, strular med internet hemma hos oss, vi är fortfarande nätlösa.. GRATTIS GRATTIS, får höras mer. Lova älskar Elviras lilla lamm hon fick av Fille o Edgar, men den är bara till låns, det vet hon. Hon säger "låna biras lamm" .

    Kram på er!

  • stinastar

    Hej alla! NU äntligen har vi fått internet igen.. Här är allt bra förutom att Elvira har mer och mer ont i magen för varje dag. Underbart med två små gosar men jävligt jobbigt på dagarna när jag är själv med dem.. Förstår inte de som säger att det blir lättare med andra barnet, jag tycker bara det är dubbelt så jobbigt..

    Tjorvis, jag är jätteledsen för er skull, måste kännas tungt. Söta Moa är iallafall ett kvitto på att ni kan få fina barn, hoppas att det blir snart igen.

    Maria, jag är såå nyfiken på er väntande lilla skrutt och på att få höra om förlossning. Nu när jag själv har genomgått en "riktig" förlossning är jag plötsligt mycket intresserad av andras. Det var jag inte innan. Men fy och fantastiskt vilken upplevelse.

    Jag vill se kort på alla barn, hur de ser ut nu när de snart är två. Själv har jag suttit och uppdaterat mitt internetalbum hela kvällen, det var ju några kort på vänt om man säger så..

    Har ni vägarna förbi Nypan så kom hit! Nu ska jag hänga tvätt mitt i natten. Nyhetens behag med internet lär ju innebära sena kvällar ett tag framöver . Kram på er alla!

  • stinastar

    Ja, Lova är ju oxå väldigt snäll, jag utnyttjar henne ibland oxå . Fille kommer ju att vara lite större och gå på dagis när ni får er lilla skrutt så det kanske blir bättre än för oss. Lova är ju hemma hela dagarna, plus att Elvira har ont i magen..

    Men alltså, det är ju så värt det, dom är ju så underbara.. Säger jag som har spenderat kvällen i grannskapet med en skrikande Elvis i bärsjalen så att Lova ska kunna somna..

  • stinastar

    ÅÅÅÅHH GRATTIS!!!! Fan alltså, nu får jag gåshud igen. Gud vad roligt och spännande! Shit alltså, så du låg och födde när jag installerade en diskmaskin, tänk om man visste! Vill höööra! Kram! Edgar och Tim, så fint! Gratta storebror och pappa också. Är han lik Edge? Åh vad mycket frågor jag haar...

  • stinastar

    Gud vilken söting! Och ja, visst är han lik Edgar! Jätteroligt att läsa om förlossningen som ändå gick bra . Önskar jag hade ork att pränta ner min någon dag..

  • stinastar

    Nu har jag printat ner min förlossningsberättelse i min blogg www.stinastar.com .

    Tjorvis, jag tappar alltid bort din blogg, har du lust att skicka länken :)

  • stinastar

    Ja här var det lugnt och tyst, vilket man inte kan säga att det är hemma hos oss. Fullt ös medvetslös (ett uttryck som i yngre ålder hade en helt annan innebörd).

    Vi var på Kolmården i helgen och gud vad jag är glad att jag bor så nära. Så himla kul, dit ska vi åka OFTA. Om någon ska dit så får ni gärna övernatt hos oss .

    Vi trodde att Elviras magvärk släppte i veckan men i helgen har den kommit tillbaks. Till saken hör att hon bajsar typ aldrig. Det började med att hon inte bajsade på 2 veckor och sen har det gått 5 dar till en vecka emellan och nu är det över en vecka sen sist..

    Hur går det med lillEdgar, med tanke på din tystnad kanske du har fullt upp?

    Ja, nu laddas det för tvåårskalas!

    Kram på er .

  • stinastar

    Lova får en trehjuling och Ninky Nonken från "I drömmarnas trädgård", hennes favvoprogram. Hon har figurerna och leker med dom från morgon till kväll och säger gonatt till var och en av dem..

  • stinastar

    Haha, söta era pojkar är. Lova leker bara med spisen när hon har besök, annars använder hon den bara till att koka kaffe och bjuda mamma och pappa.

    Elvira bajsade oxå extremt mkt i början men efter kanske 6-7 veckor tog det stopp.. Tycker så synd om henne och hennes fisar luktar verkligen avlopp..

    Ja, att gå från en till två bebisar tycker jag är ootroligt mkt jobbigare, förstår inte varför folk säger tvärtom, dom kan inte minnas de första månaderna. Längtar så tills Elvira blir lite äldre, gladare och kan roa sig själv. Känner igen mig i din story Maria, jag har dock turen att Elvira sover ok på nätterna. Det är bara att hålla ut, snart kan de leka med varandra

  • stinastar

    Ps, vi bjuder bara våra två familjer i år och det blir 17 pers. Fattar inte att det blir så många, min familj har ju alltid bara varit 4 lixom..

    Det var något mer jag skulle säga men det glömde jag bort. Nu ska jag försöka sova..

  • stinastar

    Tack så mycket! Det har varit 3 suveräna födelsedagar, ja min var väl minst rolig eftersom jag är sist och tårtan står mig upp i halsen och huset är helt upp och ner efter att 15 pers har varit på besök..

    Elvira fortsätter att skrika här hemma trots att hon blev 4 månader igår.. Nu har hon även börjat att hoppa över att sova på dagarna och vaknar tidigare och tidigare på mornarna.. Har förstått att Tim inte är den mest fogligaste bebisen han heller.. Vad har man gjort för att förtjäna det här.. Nåja, annars är hon finfin och utvecklas så snabbt till skillnad från hur Lova var. Igår började hon att flytta en sak från den ena handen till den andra och stoppar in nappen i munnen själv.. Ett litet steg för övriga världen men ett STORT steg för Elvira och oss.

    KRAM på er alla!

Svar på tråden De numera utspridda mammornas tråd 4