Inlägg från: Maddolf |Visa alla inlägg
  • Maddolf

    Jag vill bli gravid;) NU

    Japp, jag vill också ha en bebis i början av 2010. Vi har börjat så smått och jag hoppas hoppas att det ska gå vägen. Vi har en son född aug -08

  • Maddolf

    Konstigt kan jag tycka men jag gör också det. Vi håller på med IVF och jag har fått tillbaka ett gryst ägg i förra veckan. Nu väntar jag på testdag den 23/5 eller mensen. Känns nervöst men samtidigt spännande.

    Har du kännt dig skyldig för att ni/du tänker syskon. Jag gjorde det men kom fram till att det även är för Luddes skull vi försöker få fler barn. Jag har en syster som är 18 månader äldre än mif och vi är de bästa vänner man kan tänka sig. Jag önskar min son samma sak

  • Maddolf

    Jag fick diagnos rätt tidigt och visste att det kanske inte skulle bli så lätt. Men vi började försöka i dec 05 och Ludvig föddes i Augusti -08. Vi hoppas på att det går fortare den här gången.

    tredjejuli
    Håller tummarna då att det blir nåt den här månaden, tar du ägglossningssprutor för att släppa äggen?

  • Maddolf

    Jag åt provera i ett år innan vi började med IVF och för oss funkade det inge vidare. Tyckte bara att det var jobbigt när jag månad efter månad inte hade haft ägglossning trots medicin. Önskar att jag fått sån spruta så att man kunde hjälpa till lite, men det kanske inte hade funkat i alla fall.

    Ska vi göra en lista så att vi kan ha koll på varandra. Jag har lite dåligt minne

    Jag börjar så kan ni kanske lägga till er och så får vi in den i ts sen

    BIM

    Ruvar
    Icoholic: 2:a barnet, testdag 23/5

    Gravid

  • Maddolf

    Haha... Jag håller på och lär mig en massa forkortningar och provar ut de jag lärt mig.
    Ruvar betyder att jag har fått tillbaka ett embryo (fryst från tidigare IVF) och hoppas hoppas att det ska fästa och fortsätta utvecklas till en bebis. Den 23/5 ska jag göra gravtest för att se om allt gått vägen. I annat fall borde jag få mens och det vill jag ju inte!!

  • Maddolf

    Tjena tjena

    Allt väl här med alla. Nu har den soliga helgen gått och imorgon är det måndag. Min man har jobbat hela helgen och jag har chillat hos mina föräldrar på landet, såå skönt.

    Jag försöker att inte tänka på det, men det är svårt att inte försöka läsa av kroppens signaler. Ni som har blivit naturligt gravida, hur känns de första veckorna efter äl innan ni testat + eller - på ett gravtest? Jag proppar ju kroppen full i hormoner så jag vet inte vad som är vad känner jag. Har ni känt nåt speciellt i kroppen?

  • Maddolf

    Nu är jag på dag 14 och ännu inga synliga tecken på att tant röd tänkte dyka upp. Lite känningar bak i ryggen men inget mer, HOPPAS HOPPAS det går vägen.
    Jag har testdag på lördag och jag är supernervös. Ju närmare jag kommer desto mer tror jag på +, och desto mer orolig blir jag för ett -. Tänk om jag inte får mens och det blir ett - på lördag.

    Hur går det för er andra, har ni kommit närmare BIM, visst var det någon mer här som var IVF_are som vi?

  • Maddolf

    Jag uppdaterar lite här i listan efter att ha testat imorse och nu kan jag ställa mig till gravid = )

    BIM
    SoffiZ bim ca 25/5
    gosrosen bim 26/5
    Tredjejuli BIM 28/5
    Turboplingen ca 8/6 (ÄL ca 25/5)

    Ruvar

    Gravid
    Icoholic: 2:a barnet, testdag 23/5

Svar på tråden Jag vill bli gravid;) NU