• Greta1

    IVF i Augusti

    Tuss; STORT grattis!!!!!!!! Åh vad roligt med en ruvare!! {#lang_emotions_smile} Berätta, hur känns det med fet?? Är det ungefär som ÄP eller? Å hur känns det nu?? Jag kan inte det där med TD, men 18 dgr låter onekligen långt.... Många tycks ju dock tjuvtesta, så dag 14 låter ju rimligt i min öron {#lang_emotions_dreamer} Så himla spännande i vart fall, att du nu är ruvare!! Är jätteavis {#lang_emotions_smile} Stor grattiskram till dig!

  • Greta1

    Bra katja, att du instruerat Glaadis! {#lang_emotions_laughing} Hoppas du hängde med där Glaadis, så vi får med dig i listan och kan ha koll på dig {#lang_emotions_wink}

    Vet inte hur det är för er del, men min klinik stänger på fredag så det är hög tid att kolla igenom att man har recept etc inför spraystart under semestern. Snart är vi äntligen igång igen!! {#lang_emotions_smile}

  • Greta1

    Se där ja! För min del är det lite oklart hur jag ligger till, mensen är ju lite knasig sedan försöket i april... Hur ska du nedreglera katja? Med Synarela?

  • Greta1
    tussilago 79 skrev 2009-06-22 22:16:31 följande:
    Greta1: Tack . Fet känns knappt något ungefär som ET eller insemination. Det går väldigt fort att sätta tillbaka embryot, på en minut ungefär. Det bästa var att vi fick en ultraljudsbild. Vi har döpt h*n till pricken .Det är helt underbart att vara ruvare. Att vara lite gravid i varje fall.. Tiden går så fort så snart kommer det rassla till i listan så är det ett helt gäng ruvare
    Ok, I see! Det låter bra det! Vad kul att få en ultraljudsbild!! Pricken, gulligt {#lang_emotions_smile} Förstår att det känns helt underbart!! Det kommer gå bra, det är jag helt övertygad om!!

    Ja förhoppningsvis är vi fler ruvare om ett par månader {#lang_emotions_dreamer}
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-06-22 22:39:30 följande:
    Greta: Synarela japp, beställer i mitten av juli tror jag.. Du då?
    Typ exakt samma för min del {#lang_emotions_smile}
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-06-23 08:53:26 följande:
    Greta: När hade du prel datum för spray och äp
    Jag startar i juli, typ mitten/slutet med Synarela, prel ÄP v 34-35!
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-06-24 18:39:58 följande:
    Greta: Trevligt, trevligt =) Har du gjort idag då annars??
    Jobbat :( Shoppat lite på rean, samt klippt gräset! :) Själv då? 
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-06-24 21:39:28 följande:
    Greta: Jag har cyklat... Jag har hamnat i ett skov nu tror jag.. =( Varit på bibblan och lånat böcker om reumatism.. m.m.
    Skov = mkt värk eller? Sorry om jag är lite korkad här men... Usch vad jobbigt för dig!! Du har inte hört ngt om lägenhetsbyte?
  • Greta1
    tussilago 79 skrev 2009-06-25 08:06:59 följande:
    Hallå hallå! Ja nu är jag på ruvardag 3 (om FET är noll). Känner lite molande eller lite öm i magen. Speciellt när jag bär matkassar eller städar eller så. Blir nog att ligga på en solstol till TD .
    Låter som positiva tecken det där, det glädjer mig mycket! {#lang_emotions_smile} Handling o städning tycker jag absolut du ska undvika; soffläge, praliner och någon som pussar på magen tycker jag låter mer lämpligt {#lang_emotions_wink} Skämt åsido, men visst tar du det väl lite lugnare än vanligt? Eller kanske lever man bara som vanligt...? Har ju aldrig varit där själv så...
Svar på tråden IVF i Augusti