• Greta1

    IVF i Augusti

    drömmaromsmått skrev 2009-07-10 23:01:06 följande:
    omg vad jag blir avundsjuk nu greta :)har 35 dagar kvar till spraystart... men det går ju fort om man ser till det stora hela men det känns ju ändå som om dagarna sniglar sig förbi.Har du haft det mysigt på gotland?
    vilket minne du har!! *imponerad* gotland var kanon! vädret var ju inte superbt, men det gjorde inte så mkt - vi gjorde en massa utflykter och annat + bodde kanon precis vid vattnet!

    har du gjort ngt kul?
  • Greta1
    drömmaromsmått skrev 2009-07-10 23:20:47 följande:
    Klart du ska ha fina ord greta, ända sedan vi stötte på varann första gången i någon av trådarna har du alltid haft den peppigaste rollen i tråden :) jag kom ju in i det härliga landet klimakterie väldigt snabbt på den låga dosen, och jag mådde ofta illa av smaken som råkade slinka ned i halsen, men jag vet ju vad jag har att vänta mig och lär nog planera så att det inte blir någon mat i samband med sprayen.. Ja de säger ju att kvaliteten ska bli bättre så vi håller tummarna :)Gräsänka ja.. tyvärr tyvärr så är jag ju fortfarande det men han har lagt om sitt schema och tagit 1,5v ledigt från och med onsdag så då kommer han hem och hälsar på en sväng så då blir det mycket mys eftersom jag tagit extra ledigt.
    Det tar jag som en komplimang drömmar, tack snälla!! {#lang_emotions_smile} Jo sprayandet var väl inte jättekul, men du mådde helt klart sämre än jag. Jobbigt. Jag blev väldigt trött, hade en huvudvärk jag inte kände igen och fick lite värmesvallningar. Det är vad jag minns. Så det är ju ändå överkomligt! Sedan smakade det ju inte så gott nej, men det gick snabbt över för min del. Ja inte är det kul, men man får försöka fokusera på målet istället, då kanske det går lite lättare {#lang_emotions_dreamer}

    Jodå kvalitén kommer säkert bli bättre, det tror jag absolut!! Ska bli spännande att se om vi får någon skillnad i resultat mot förra gången, båda två!

    Skönt att ni får lite ledig tid ihop! Det behöver man {#lang_emotions_heart}
  • Greta1
    tösamajan skrev 2009-07-11 00:22:45 följande:
    Är iväg på semester nu men ända sedan i onsdags har jag haft menskänningar... Kommer och går och det känns på G hela tiden så förhoppningsvis kommer det som beräknat nu under må-ons så jag kan få börja spraya under första veckan i augusti!!
    Bara hoppas den kommer snart då tösamaja! Att man längtar efter mensen hör ju inte annars till vanligheten precis... Jag börjar spraya i slutet av juli, så då blir vi ganska synkade! {#lang_emotions_smile}
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-07-12 22:26:12 följande:
    Nja.. sådär.. läs gärna sista inlägget i min blogg om du vill =) Vill inte förpesta tråden..... Hur mår du själv? smultronduvan.blogg.se/
    Vad tråkigt Katja! Är verkligen ledsen för din skull! Hoppas det går så bra som det bara är möjligt med allt! Förstår verkligen att du inte är på topp. Livet går sannerligen i vågor. Styrkekram til dig!!

    Matdagboken är ny väl? Kan inte minnas att jag sett den förut. Har du svårt att få i dig tillräckligt?
  • Greta1

    Jag puffar fram listan så vi har lite koll på varandra! {#lang_emotions_smile}

    VÄNTRUM:
    tussilago 79, 29 år, UAS, försök nr 2.

    SPRAYSTART:
    Greta, 35 år, försök nr 2 (ICSI), SH, spraystart 22 juli, prel ÄP v 35
    13/8 - Drömmaromsmått, 22 år, försök nr 2 (ICSI), SU, prel ÄP v37
    Katja83, 26 år, försök nr 1 (ICSI), SU, spraystart i augusti prel ÄP v36
    Lillknas, 23 år, Försök nr 1 SU, Spraystart början Aug, prel ÄP v36
    Glaadis 34 år , försök nr 5 med återföring efter agusimensen
    Tösamajan, 32 år syskonförsök 3 (ICSI), spraystart prel. 6 aug, Prel. ÄP+ET v.37
    Aqua84, 24 år. Försök 1, Falun, sparystart v.33 prel äp v.38

    SPRUTSTART:
    *Tetinne, 28 år, försök nr 3 (ICSI), sprutstart augusti/september

    ÄP:

    ET:

    FET:

    RUVARE:

    GRAVID:

  • Greta1

    Tuss, skrev ett inlägg till dig förut som verkar ha försvunnit!? Konstigt... Nåväl. Tänkte bara höra hur du mår vännen?

  • Greta1
    tussilago 79 skrev 2009-07-13 00:32:58 följande:
    Hej allihopa . Vad ni är gulliga. Ja det gick ju mindre bra denna gång. Blev lite ledsen men jag blir som sagt bättre synkad med er andra nu o har alltid velat ha ett sommarbarn så detta blir ju win win situation . Vi får köra på som vanligt denna månad o sen ringa o boka in ny tid när de öppnar i augusti. Så länge får man njuta av regnet .
    Väldigt tråkigt att det inte gick vägen denna gång tuss, det är ju alltid jobbigt efter allt man går igenom och eftersom man längtar så. Man måste få vara ledsen då såklart. Det glädjer mig dock att du låter stark, hoppfull och förväntansfull inför ett nytt försök efter sommaren. Det blir kul att vi blir så synkade då! {#lang_emotions_smile} 
  • Greta1
    Glaadis skrev 2009-07-14 08:27:44 följande:
    Skall åka till kina i eftermidag och jag kan ge mig f.n på att jag får mensen  på planet eller direkt när vi landar.Det har dragit  och ömat i brösten så den är väll på g.Det är nu på sistonde jag fåt ont i brösten inna mens , innan hade jag aldrig det utan fick bara taskigt humör och ont i magen dan innan.
    Hoppas du slipper det Glaadis.... Hoppas du får det bra i Kina, låter spännande! Jobb eller privat? Ha det gott!
Svar på tråden IVF i Augusti