• Greta1

    IVF i Augusti

    Hej alla systrar!

    Vet att vi är fler som får vänta med nästa försök till efter klinikens sommaruppehåll. Vore kul om vi kunde följas åt! Jag börjar spraya i juli igen med planerat ÄP i slutet av augusti. Otålig väntan, men tillsammans får vi nog tiden att gå fort :) Vet bla att flera av oss som försökte i april (varav många med ÄP v 16! ) blir synkade i juli/augusti/september med spray/sprutor/ÄP etc. Låt oss stötta varandra och hänga ihop!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-12 23:07
    Bara för att vara tydligt; ALLA med ivf runt augusti är mer än välkomna att delta i tråden! Bara kul ju fler vi är :)

  • Svar på tråden IVF i Augusti
  • drömmaromsmått

    det här väntade på bloggen imorse

    Anonym sa...
    asså ni värkar vara alltför omogna att ha barn hur kan man dricka så där med barn och små barn som är med? tur att ni inte ska ha något barn..... nu för nni värkar som sakt vara allt för omogen för det!!!!

  • drömmaromsmått

    kan jag med att posta det här på bloggen hörrni?

    Anonym som var inne och kommenterade igår har även idag varit inne och läst på min blogg men inte lämnat någon ny kommentar.
    Synd jag hade gärna velat fortsätta den här diskussionen, om inte annat är du varmt välkommen hem till mig på fika eftersom du inte bor särskilt långt härifrån så kan vi ta en bulle och prata om mognad du och jag.

  • Greta1

    Katja; allt under kontroll tack! {#lang_emotions_smile}

    Drömmar; fan vad förbannad jag blir!! Vilken jävla idiot!!!!!! {#lang_emotions_yell} Vissa människor verkar inte ha ett eget liv, utan ska vara bittra och jävliga och lägga sig i andras liv som dom inte vet ett smack om och dessutom på ett sätt som är helkorkat!!! *arrrrrrrrrrrrrrg* {#lang_emotions_demon} Du har skrivit en mkt bra, MOGET och konstruktiv svar tillbaka!! Go girl!! Försök så gott du kan att låta det här rinna av dig.

    Tråkigt att du blir ensam... Men snart är han tillbaka. Vi IVF-are vet ju hur det är med väntan... {#lang_emotions_wink}

  • drömmaromsmått

    Ja tydligen så verkade det falla i god jord hos även anonym, eller så insåg personen att h*n inte hade något och hämta, förmodligen så väntades det ungefär den reaktionen som martin hade, han blev förbannad, svor och mådde så dåligt att han till och med klämde fram någon tår av ilska.
    Jag är lite mer hårdhudad och skrattade mest när jag såg det, jag var lite förberedd på att det skulle kunna titta fram en och annan idiot, och jag hade redan från början bestämt att om det gör det så ska det tas med en nypa salt, ett djupt andetag och sedan ett lugnt och logiskt svar, annars känns det som om man talar emot sig själv om man börjar gorma och svära i bloggen, ofta så stavar jag ännu mer fel än jag gör i vanliga fall också

    är så roligt när man har besöksinfo då kan man se alla ip-adresser och anonym är från uddevalla så den här ip-adressen kommer jag hålla ögonen öppna efter framöver.

  • Greta1
    drömmaromsmått skrev 2009-06-08 10:41:37 följande:
    Ja tydligen så verkade det falla i god jord hos även anonym, eller så insåg personen att h*n inte hade något och hämta, förmodligen så väntades det ungefär den reaktionen som martin hade, han blev förbannad, svor och mådde så dåligt att han till och med klämde fram någon tår av ilska.Jag är lite mer hårdhudad och skrattade mest när jag såg det, jag var lite förberedd på att det skulle kunna titta fram en och annan idiot, och jag hade redan från början bestämt att om det gör det så ska det tas med en nypa salt, ett djupt andetag och sedan ett lugnt och logiskt svar, annars känns det som om man talar emot sig själv om man börjar gorma och svära i bloggen, ofta så stavar jag ännu mer fel än jag gör i vanliga fall ocksåär så roligt när man har besöksinfo då kan man se alla ip-adresser och anonym är från uddevalla så den här ip-adressen kommer jag hålla ögonen öppna efter framöver.
    Tur att h*n fattade vinken!! Annars hade vi allihop kommit upp efter dåren, hela FL-ligan hade visat vart skåpet ska stå {#lang_emotions_ghost}

    Jag har läst din redogörelse av familjefesten på bloggen, och kommenterar man det med att ni är för omogna att ha barn - ja stackars Anonym säger jag!! {#lang_emotions_djavulsk}

    Aha, ip-adressen ja... Hur vet du att den hör till Uddevalla? Hur kollar man det?
  • drömmaromsmått

    Ha ha det är bra greta
    Jag har en statestik räknare på bloggen, den som räknar besökare och då får man även ip-adresserna och vilka sidor de har varit inne på och då kan man gå in på statestiksidan och klistra in ip-adressen i en sökmotor och få fram var ip-adressen hör hemma.
    väldigt roligt att leka med.

  • tussilago 79

    Hallå alla glada !! Hur mår gänget? I morgon ska jag börja testa med äl-test inför FET. Äntligen börjar det hända något .

Svar på tråden IVF i Augusti