• Greta1

    IVF i Augusti

    Hej alla systrar!

    Vet att vi är fler som får vänta med nästa försök till efter klinikens sommaruppehåll. Vore kul om vi kunde följas åt! Jag börjar spraya i juli igen med planerat ÄP i slutet av augusti. Otålig väntan, men tillsammans får vi nog tiden att gå fort :) Vet bla att flera av oss som försökte i april (varav många med ÄP v 16! ) blir synkade i juli/augusti/september med spray/sprutor/ÄP etc. Låt oss stötta varandra och hänga ihop!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-12 23:07
    Bara för att vara tydligt; ALLA med ivf runt augusti är mer än välkomna att delta i tråden! Bara kul ju fler vi är :)

  • Svar på tråden IVF i Augusti
  • drömmaromsmått

    ha ha tänkte att antingen menar du mig eller Tuss :) men jag ville inte verka så självkär att jag sa det *skrattat*

    Igår låg jag och grät i fosterställning samtidigt som jag skakade av smärta, jävla mens så fort det här är klart så ska jag sätta in ett nytt implanon eftersom det är det enda som hjälper mot den här jävla smärtan, hade det inte funnits p-medel hade jag streliriserat mig direkt!

    Min tur fortsätter, kranen är fortfarande trasig, min solbränna övergick i en brännskada niva 2 aj aj aj, fick ledigt från jobbet pga den.. så det är ju något i alla fall.

  • Greta1
    drömmaromsmått skrev 2009-06-01 21:59:06 följande:
    ha ha tänkte att antingen menar du mig eller Tuss :) men jag ville inte verka så självkär att jag sa det *skrattat*Igår låg jag och grät i fosterställning samtidigt som jag skakade av smärta, jävla mens så fort det här är klart så ska jag sätta in ett nytt implanon eftersom det är det enda som hjälper mot den här jävla smärtan, hade det inte funnits p-medel hade jag streliriserat mig direkt!Min tur fortsätter, kranen är fortfarande trasig, min solbränna övergick i en brännskada niva 2 aj aj aj, fick ledigt från jobbet pga den.. så det är ju något i alla fall.
    Hahaha!! {#lang_emotions_laughing} Fattar inte hur Blomster helt plötsligt dök upp från ingenstans men... Nåväl, sorry som sagt!

    Å satan i gatan, du har SÅ ont!!?????????!!!!!!!!!!! Men har du alltid det alltså?? Fy bövelen i så fall... Jag hade det när jag var ung, men sedan när jag började äta p-piller så försvann det o kom aldrig tillbaka. Visst har jag ont ibland, tar tabletter o svårt att sova, men sist (dvs första mensen efter ivf-försöket) då gjorde jag precis som du skriver; låg helt apatisk i fosterställning o vaggade av o an och visste inte vart jag skulle ta vägen!! Vansinnig smärta {#lang_emotions_demon} Bara det inte blir så nu igen. Men du verkar ju redan ha det, stackars stackars dig!!

    Kranhelvetet och brännskada på toppen - fy faan säger jag, lider med dig!! (svär som jag-vet-inte-vad, men det är SYND om oss!!) {#lang_emotions_cry}
  • drömmaromsmått

    Jag har levt med den här förbannade menssmärtan sedan 2005 och varje gång så skriker jag åt martin "nu faan är det nog, här blir ingen jävla unge ge mig p-piller"

  • drömmaromsmått

    föresten jag försöker hitta en länk där en läkare tittar på olika skrönor om hur man blir gravid, jag försöker hitta just den där han skriver om "tänk inte på det" någon som har den länken?

  • Greta1
    drömmaromsmått skrev 2009-06-01 22:07:53 följande:
    Jag har levt med den här förbannade menssmärtan sedan 2005 och varje gång så skriker jag åt martin "nu faan är det nog, här blir ingen jävla unge ge mig p-piller"
    shit vilket helvete... inser att jag bara ska hålla tyst då med taanke på hur du har det {#lang_emotions_surprised}
  • Greta1
    drömmaromsmått skrev 2009-06-01 22:08:48 följande:
    föresten jag försöker hitta en länk där en läkare tittar på olika skrönor om hur man blir gravid, jag försöker hitta just den där han skriver om "tänk inte på det" någon som har den länken?
    tyvärr inte, känner inte ens igen det du skriver om...
  • Greta1
    drömmaromsmått skrev 2009-06-01 22:21:22 följande:
    Greta allt är relativt, jag lever med mitt och du med ditt så klaga på du :)
    hehehe... tack! {#lang_emotions_smile} 
  • Nenne

    Ja, nu är de bara två månader kvar till spraystart.
    Ska också gå till apoteket i juli och beställa alla läkemedel. Va kostar de ungefär?? Och hur lång tid brukar de ta att beställa?

    Räknar ner nu och vill verkligen inte att mensen ska börja krångla. Min var tyvärr sen 2 dagar denna månaden mot va vi räknat på vid mötet med BM. Så jag hoppas att den håller sig nu nästa gång.

    Tur att de är sommar iallafall och att man jobbar så tiden går lite snabbare ialalfall.

    Hoppas alla har de bra nu när sommaren börjar.

Svar på tråden IVF i Augusti