• Greta1

    IVF i Augusti

    Hej alla systrar!

    Vet att vi är fler som får vänta med nästa försök till efter klinikens sommaruppehåll. Vore kul om vi kunde följas åt! Jag börjar spraya i juli igen med planerat ÄP i slutet av augusti. Otålig väntan, men tillsammans får vi nog tiden att gå fort :) Vet bla att flera av oss som försökte i april (varav många med ÄP v 16! ) blir synkade i juli/augusti/september med spray/sprutor/ÄP etc. Låt oss stötta varandra och hänga ihop!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-12 23:07
    Bara för att vara tydligt; ALLA med ivf runt augusti är mer än välkomna att delta i tråden! Bara kul ju fler vi är :)

  • Svar på tråden IVF i Augusti
  • Greta1
    Nenne skrev 2009-06-04 21:41:38 följande:
    Hur länge efter äggplockning brukar man vara borta från jobbet?
    Jag hade ÄP på en torsdag och tog på förhand ut en semesterdag på fredagen, men jag hade definitivt kunnat jobba då!
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-06-05 14:03:16 följande:
    Hej hej på er =)
    Hej Katja!! Hur mår du? Vad händer och sker? {#lang_emotions_smile}
  • Greta1
    Nuttans Mamma skrev 2009-06-05 22:42:53 följande:
    Greta1: Jag mår väl sådär.. =( Om du läst bloggen.. vill bara smärtan ska gå bort.. men, men.. får se postivt.. leta nytt boende m.m. inte alltid det lättaste!! Hur är det själv???
    Jo jagsåg på bloggen; det är ryggen du har problem med? Stackare!! Är det en skada från en olycka eller vad kommer det ifrån? Hoppas det blir bättre snart! Men du kommer palla ivf väl..?

    Helt ok här tack! Åkte dock på kräksjukan/magsjuka eller nåt inatt... Vaknade 03.00 och har spytt som en räv {#lang_emotions_throwup} Å jag som ska op kvalmatchen Sverige - Danmark kväll!! Måste hinna bli bra tills dess... Nåväl. Annars längtar jag mest efter semestern + att få börja spraya igen {#lang_emotions_smile}
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Greta1: Ååå usch är inte ett dugg avis på att ni fått kräksjukan, jag har åkt på skiten en gång och hoppas slippa det i framtiden. Och att inte må FÖR illa när jag bli gravid då jag inte kan spy så är det väldigt jobbigt! Annars så ryggen!? Nej, men har pratat med ryggspecialister och graviditet är inga problem, det kan iofs förbättre eller försämra, men man vet ju inte först än man testat eller hur? Hoppas det går bra.. :D Annars så blir det inte iaf bättre.. Så det blir ingne nationaldagsfirande, när har du semester?


Svar på tråden IVF i Augusti