• GrodanSkrutt

    IVF på Huddinge sjukhus (tråd 9)

    Sarahkka
    Önskar er lycka till med IVF nu =)

    7879
    Neeej..ah, skam den som ger sig

    fatooooosch
    Önskar jag med!!!

    Åhh.........................................
    Bra att de har stängt på HS samma veckor som vi har semester, slippa tänka på besök dit e ju ett plus, men skulle uppsaktta om de var för att vi plussat som man slapp tänka på besök
    Ha en bra dag alla =)

  • GrodanSkrutt

    7879
    Jag har funderingar på spikmatta, men har inte fått fingrarna ur att köpa ngn ännu, har sett att priserna gått upp på de flesta ställen nu efter debatten om spikmattorna.
    Fixar du använda den utan T-shirt/lakan emellan? Hur länge/ofta använder du den?
    Jag tänkte på Naprapat-beh under hösten, inte enbart för IVF utan andra orsaker med men kan de hjälpa för IVF så är ju de bara bra =)
    Men Naprapaten får vänta, tänkte unna mig härlig massage nu, svårt att massera sig själv trots att man e massör
    Håller tummarna för att vi plussar =)

  • GrodanSkrutt

    Sarahkka
    Om de gjorde ngn nytta eller inte, vad de hjälpte mot & inte hjälpte mot. När man skulle ha den & när man itne skulle ha den, hur länge/ofta osv..
    Har stått massa artiklar i div tidningar om det.
    Som massör så tror jag givetvis på spikmattan till vissa delar, man får ta allt med en nypa salt =)
    Men som många saker - om man "mår" gott av det så varför inte, bara de inte är häslovådligt & de verkar de ju inte vara
    Sen tror jag inte den kan bota allt, men den kan säkert hjälpa till med mkt. Fast de där med smärta e ju oxå knepigt, att drapera en smärta med en annan sorts smärta ska man se upp med - men ideén i sig, rätt ok =)

  • GrodanSkrutt

    God morgon stjärnorna på HS =)
    Ska ut på en morgontur, sen kommer jag nog böna & be sambon åka & köpa en spikmatta
    Attans vad lätt det är att vända på dygnet nu när man har semester & slipper tänka på HS-besök & annat =)

  • GrodanSkrutt

    Sarahkka
    Lycka till med spray´n =)
    Undrans om jag kommer få byta till de långa protokollet jag med när de blir dags.

    Katmanu
    Snart är de dags för dig med stumpis
    Håller tummarna!!!

  • GrodanSkrutt

    Katmandu
    Inte hört ngt från dom, uppfattade det som att BM skulle höra av sig när undersökningen skulle bli, bli antagligen islutet av augusti eller september skulle jag tro - de är ju inte direkt blixten där nere - i a f inte när BM eller sekreterarna ska va med & boka in..
    Största plusvågen vill vi ha här inne =)

  • GrodanSkrutt
    katmandu skrev 2009-07-12 19:32:39 följande:
    Grodan - Ok, då lär det dröja innan du får göra nästa försök då. Trisst att dem ska va så himla långsamma. Tycker dem borde få fram en tid nu redan, hur svårt ska det vara.
    Ja, hur svårt ska de va...kanske skulle börja arbeta på den där kliniken - himla effektivit skulle de bli i a f *fniss*

    Majbjörn
    Jodå, läkaren som gjorde ET på mig (inte beh. läkaren & jag minns inte nu vad han heter) sa att han skulle göra en undersökning av äggledarna & sen se över behandlingen. Vart blev du hänvisad? Var de i samband med IVF som höll på eller var de innan för utredningen? *nyfiken* Jag vet inte om de är ngt annat sjukhus, men antar att de är samma för han sa inget om det. Men de kanske blir KS då? Eller tom Ackis? Inte ngt mindre väl..? Eller kanske S:t Göran - de e ju privat & där har jag gjort massa anra fina undersökningar som de inte klarar på landstings-husen
    *nu snurrar hjulen i min hjärna* __hihi__

    Majbjörn
    Hur går de för dig - hur mår du?
    Saknat dig gumman! *kraaam*
  • GrodanSkrutt

    Mizzan
    Hahaha - antar du kastar hästhuvud åt mig *fniss*
    Nej, de är sant, men oftst när de ska lämnas över till sekr så kan inte BM framföra ngt alls..de är som stopp, BM borde vara vana att föda fram saker - inte stoppa *hihi*

    Åhh, din sessa...skulle så gärna vilja snutta & känna på henne *skrattar* En äkta bebbe ju =) Jag passar alltid - när ska jag komma?? ((EHUM en annan arbetar ju som förskolelärare så lite kan man ju trots att man inte har egna *hahaha* men här å FL räknas de inte alls )
    Sköt om er båda två hjärtan!!!

  • GrodanSkrutt

    Mizz Turko skrev 2009-07-12 21:30:16 följande:


    Det är bara komma förbi när du vill , dörren är alltid öppen. Tyvärr bestämmer ju BM väldigt mycket där på ivf-kliniken, läkarna får inte en syl i vädret ens och det beror ju på vilken sorts humör BM är på för att få starta behandlingar etc.... Ni ska bara veta hur mycket jag har bråkat med dem där borta, så så fort de öppnar min journal så ploppar säkert största varningstriangeln med BIATCH på
    I så fall e vi två =) & när man har ett så utmärkande namn så kommer de ju ihåg en oxå *haha* "Röda faran Grodan - inte hon igen".
    Jag bad att få tala med Dr de 2 sista gångerna när BM försökte ställa till de & sa saker de inte visste om. & helt plötsligt blev de annt ord i skällan. Verkar som om BM har en annan sorts syn på läkare & sekr än motsatt, de känns som att BM känner sig ganska utsatta & vill visa på sitt territorium. De kan de väll få göra om de vill - men bara de inte påverkar mig negativt - eller ngn annan av mina medsystrar heller
    Bodde inte du i västerort..? Eller blandar jag ihop med en annan nu..?
  • GrodanSkrutt

    fatooooosch^
    Du kan göra FET ensam =) De hade vi förberett oss på & ordnat med men de överlevde ju inte.
    Men som sagt, det går. Killen får åka till HS & skriva på ett papper att han intygar att de får göra insättning med ägget som är befruktat med hans simmare. Men intyget gäller bara en begränsad tid - ring & kolla direkt när som öppnar så får ni veta mer exakt =)
    Kramar

Svar på tråden IVF på Huddinge sjukhus (tråd 9)