Inlägg från: moonweb |Visa alla inlägg
  • moonweb

    En tragisk historia!

    Skrattretande att folk går på såna här historier, speciellt såna som inte är logiska alls.

    Skrek inte pojken, så att pappan (som uppenbarligen var hemma) hann ingripa innan syrran lyckats karva lös hela snoppen? För jag kan inte tro att man skulle få avklippt en snopp på första försöket, tänk er att klippa sönder en biff eller nåt, inte så lätt ens med en vass sax.

    Backade pappan på flickans huvud, eller hur lyckades hon dö ögonblickligen?

    Tog det flera dygn innan pappan hann till sjukhuset med pojken, eftersom han hann förblöda? Eller var pappan så dum att han inte satte något förband över huvudtaget? Folk har ju överlevt avkapade ben (där det finns betydligt större blodkärl än i en snopp) m.m utan att förblöda.

    Varför skulle den här historien ha hänt så många pojkar genom tiderna (för "alla" har ju hört historien, och "alla" kan inte ha känt just samma personer som TS), utan att media rapporterat om det?

    TS - tror du fortfarande på historien, eller har du insett att den är en skröna?

  • moonweb
    MichelleS skrev 2009-05-18 19:57:53 följande:
    Förstår inte varför alla är så skeptiska? Klart att man vill tro att det mesta som låter sjukt är en skröna. Det finns människor till allt och man kan faktiskt ha en sådan otur, att någon sådant kan hända. Men som sagt jag kan inte säga 100 % att det är sant och det kan ju inte heller ni då förstårs. Men jag vet däremot vilket jobb pappan jobbade på, kanske kan ta reda på namnet. Men jag lär nog inte komma så långt med det heller... Det jag hörde var iallafall att pappan hörde ju självklart när detta hände och fick panik. Det var då han sprang ut med pojken och flickan bakom sig (antar jag) Sen vet jag inte vad som skedde ,kanske  att flickan stått längre bak så han hade en chans att dra gasen i botten tex. Vet inget detaljerat på den fronten. Fast det är ju inte långt ifrån endå. Att min mormor som är livs levande kommer ihåg detta, samt hennes sambo då. Som bott i våran stad, men de var varken ett par då, eller hade haft samtal om detta innan vi pratade. men jag vet ju ingenting, kan bara tala om det jag hört. Varför skulle man ljuga om något man själv upplevt och kommer ihåg väl?
    Fråga din mormor om hon var med själv, eller om hon hört berättas om händelsen, och i så fall av vem.
  • moonweb
    Pigeon skrev 2009-05-18 21:12:45 följande:
    Det måste vara detta man menar när man säger att flickor har en SNIPPA (snipp snipp).
    Haha, tack för dagens bästa skratt!
  • moonweb
    MichelleS skrev 2009-05-22 08:48:59 följande:
    Väldigt ironisk tråd som håller på att spåra ut. Förstår ni inte att ni sårar lilla mig, som bara vill berätta, jaa en tragisk historia! Om jag nu väljer att tro på den, så kan ni väl ha förståelse för detta och inte trycka ner mig med era spydiga kommentarerer. Alla får tycka som dom vill, men man behöver ju inte gå till överdrift. Jag tycker det är ni som är barnsliga och inte jag som VÅGAR tro att detta kan ske tragiskt nog!
    Det är ju inte så att vi inte VÅGAR tro, utan att vi är realistiska nog att fatta att det troligtvis inte är sant. Barnsligt är det väl att stoppa huvudet i sanden och tro på att en historia är sann bara för att det är ens mormor som berättat den (som också kan ha blivit lurad och alltså inte ljuger medvetet), trots att det bevisligen är en skröna.
Svar på tråden En tragisk historia!