Inlägg från: fru Ingeborg |Visa alla inlägg
  • fru Ingeborg

    Andra barnet våren 2009 , nr 4

    hittat hit Tiden går så fort o oftast så sitter jag här med någon vid bröstet så de blir pekfingervals

    Grattis till alla som fått!!

    Här går det över förväntan.. En storebror som trotsar och är lite hårdhänt i sin kärlek till lillasyster men det är mycket kramar och pussar o sånt o i natt sov hon från 20-04.. Dock gjorde inte hennes mamma de som vakna o undra varför hon inte skulle äta snart.. dum som man är..

  • fru Ingeborg

    lilla bunny skrev 2009-05-19 22:26:04 följande:


    Lycka till Tess! Vår 2,5-åring passar på att ge lite tjuvnyp och så på lillasyster som är 5 dagar... Samtidigt så tycker han så mycket om henne och överöser henne med pussar o kramar o visar stolt upp henne för alla... Känner nån igen sig?
    JAPP!!! o tjuvnypen blir 100ggr värre när han vill ha uppmärksamhet!!!
  • fru Ingeborg

    mjölkstockning ja... haft början till det 3ggr nu på 2 veckor men har lyckats häva det.. men ont gör det ju.. så vill inte föreställa mig hur de kan bli... Har bara känt mig allmänt risig och bröstet ökade nog 2bhstorlekar... Ett tips är att klippa sönder en flecehalsduk och ta en stor typ sportbh (jag kör apotekets nättopp/bh) så det inte sitter åt någonstans o stoppa in halsduken under tröjan. tänk bara på att man lätt blir svett och svett kyler så jag har ett linne emellan som torkar upp. Funkade för mig och fick tipset av en annan som det funkat för.

    o Grattis till alla mammor och de som nyligen fått

    Vårt trotsmonster har lugnat sig något här nu... o för mig stämmer det inte att det är dubbelt jobb med 2 barn. visst är det lite mer och man får ju känna på att det är helsjukt att de kallas "mammaLEDIG" men det går ju bra...

Svar på tråden Andra barnet våren 2009 , nr 4