Inlägg från: Stella 78 |Visa alla inlägg
  • Stella 78

    Tom hinnsäck? vecka 7... råd?!?

    Vart har ni gått för att få vul och hcg-mätning?
    Blir så trött på att inte platsa in någonstans! Fick ett mf för 14 dagar sedan och var då på gyn.akuten då det var mitt andra mf inom 3 månader. Läkaren konstaterade att hon inte kunde se något på vul förutom en tjcok slemhinna så hon trodde allt hade kommit ut redan. HCG var så pass lågt så hon misstänkte inte utomkved och jag skulle inte behöva göra några fler prover då allt skulle försvinna fort enligt henne. Blödde kraftigt i 2 dagar och sen kom det spottings i ytterligare 4-5dagar.

    Nu 14 dagar senare har jag superplus på testen (starkare än några dagar in mf). Är sjukt trött och yrslig. Ringde till Rådgivningen på SÖS (det var den gyn.akuten jag var på) och ville ha råd om vart jag ska vända mig men hon menade att det bara var att vänta 4 veckor... suck! Jag önskade ju bara få komma in och få göra hcg mätning för att se att det sjunker! Närjag kontaktat andra gyn. så har de så lång kö och bm är jag ju inte inskriven på ännu eftersom jag fått mina mf innan det varit dags för det.

    Har ni några bra tips? Förra gången jag fick mf försvann alla hormoner efter bara 3 dagar.

  • Stella 78

    JAg har ju redan varit inne på gyn.akuten och fått det bekräftat att det var mf, men hormonerna försvinner ju inte utan testet är snarare starkare nu 14 dagar efter mf.

    Åhhh-... kan det inte bara försvinna så vi kan fortsätta igen!? Har ju försökt bli gravida i 2 år och sen plötsligt fått mf 2 gånger inom 3 månader... Kan inte något bara gå lite normalt för oss? Kan ju inte låta bli att hoppas att det trots allt finns något liv där inne. Får väl försöka jaga en privat gyn. Kostnaden struntar jag i.. det kostar förresten ungefär detsamma oavsett vart man går. Men problemet är att hitta någon som har tider att ta emot på. Eg. vill jag ju bara göra ett hcg test för att se om det sjunkit överhuvudtaget under dessa 14 dagar. Borde ju vara nästan 0 eftersom jag bara hade 270 när jag var på akuten.

Svar på tråden Tom hinnsäck? vecka 7... råd?!?