Inlägg från: Isa Vera Felicia |Visa alla inlägg
  • Isa Vera Felicia

    Tråden för oss som ska göra FET/ET i maj/juni 2009

    Hej! Hoppar också in här! Håller på att testa ÄL inför andra FET. Ska testa nu, och imorgon bitti. Indikerar det ÄL är det kört med FET före sommaren eftersom återinförandet iså fall skulle behövas göras under helgen. Och under juli har kliniken stängt. Vad EN dag hit och dit kan ställa till det. Nervig...

  • Isa Vera Felicia

    Akademiska i Uppsala, supernöjd med personalen. Du då?

  • Isa Vera Felicia

    Ingen ÄL än!!! Hoppas det inte visar något imorgon bitti heller! Lycka till imorgon Friday13e. Håller tummarna!

  • Isa Vera Felicia
    Friday13e skrev 2009-06-10 23:08:29 följande:
    Isa Vera Felicia skrev 2009-06-10 22:33:29 följande:
    TACK!! Lovar att hålla tummarna imorgon för dig också...ler...Vi går på samma ställe..haha... jag går också på RPC på Akademiska. Jag är också nöjd måste jag säga, även om jag träffat nån doktor som var lite konstig och en som pratade väldigt dålig svenska. Det blev lite problem då vi träffade henne på ett informationssamtal ... men det går ju alltid att fråga igen och i övrigt har alla varit väldigt tillmötesgående.
    Hoppas det gick bra idag! Känner igen beskrivningen av de två läkarna, visst är det som du skriver. Ingen indikation för ÄL imorse, så hörhoppningsvis blir det en tur till RPC nästa vecka. Roligt att det bara är några dagar som skiljer!
  • Isa Vera Felicia
    York skrev 2009-06-11 13:17:36 följande:
    Hej alla...jag har en fråga till er ang FET. Jag har tre misslyckade IVF bakom mej och ska göra FET till hösten. Det verkar som om mina ägg inte vill fortsätta dela sig el fästa när de kommit in i livmodern. Jag har PCO och har varit gravid en gång naturligt men fick utomkvedshavandeskap. Jag har hört att en del tar Pregnylsprutan efter ET/FET, någon som vet om det ökar chanserna till en graviditet? Några tips på vad man kan göra? Har frågat om AHA men de gör bara det om äggskalet är hårt vilket inte mina verkar vara. Kram York
    Hej! Jag har inte tagit något efter FET, men har å andra sida oförklarlig barnlöshet.
  • Isa Vera Felicia
    Friday13e skrev 2009-06-11 23:27:20 följande:
    Isa Vera Felicia skrev 2009-06-11 19:00:03 följande:
    Hej..Skönt att det inte visat något på stickan ännu. Då är det nog så att du också snart är ruvare igen För oss gick det jättebra idag. De behövde bara tina upp en liten "eskimå" så vi har fortfarande 2 st kvar Den vi fick tillbaka var 8-cellig och höll toppkvalitet Så nu är det bara att ställa in sig på den lååååånga väntan till TD!!!
    Skönt!! Och usch för den långa väntan. Ständig pendling mellan att njuta av att vara på G igen, och den ständiga ororon. Sist var jag enormt orolig, och inte hjälper det. Hur många fick ni till frysen? Vad är normalt/vanligast. Vi fick totalt tre (två till frysen), och tinar vår sista lilla eskimå nästa vecka. Hoppas den kommer att trivas i värmen!

    Snart semester eller? Skönare att slippa press från jobb och kunna ruva i lugn och ro.
  • Isa Vera Felicia
    Friday13e skrev 2009-06-13 17:14:41 följande:
    Isa Vera Felicia skrev 2009-06-12 20:06:34 följande:
    Jag kan bara instämma i att samtidigt som det är skönt att göra ett nytt försök, så är den här ruvningsperioden heeemsk!!!! Sååå lååång och utdragen. Vi fick totalt 5 st topp embryon, så 4 st gick till frysen. Vet faktiskt inte vad som är vanligast. Håller tummarna för att eran lilla klarar upptinigen nästa vecka Vet iaf att det är vanligare att de klarar upptiningen än att de inte gör det, så du ska se att det går bra Tyvärr så har jag/vi väldigt uppdelad semester i år så vi har precis haft 2 veckor, ska ha en i juli och 2 i augusti. Den nu i juli går åt till att flytta. Det ska bli kul, men ser mer fram emot den i augusti då jag hoppas på en resa till varmare breddgrader Själv då?? Får du börja ruvningen med lite ledighet??
    Då har vi också fått tillbaka vårt embryo, det sista. Det hade förändrats från det att det hade frysts ner, tappat en cell och hade bara tre kvar. Så chansen är mindre nu eftersom embryot är av sämre kvalitet. Men de sa att de cellerna som är kvar såg bra ut. Känns lite ledsamt, det är ju sista chansen innan vi påbörjar en ny hormonbehandling. Men man hoppas ju! Och vi måste ju tro på det lilla livet - det kan ju inte kämpa alldeles ensamt. Nu är vi samlade hela familjen.
  • Isa Vera Felicia

    Häxan surkart skrev 2009-06-15 16:20:19 följande:


    Äp gick bra. Ingen smärta som sist (tack gode gud). När dom skulle sätta kanyl så fixade dom det på ANDRA försöket (sist tog det åtta), visserligen sprack ett blodkärl men annars gick det bra. ÄP gick snabbt och smidigt, lite smärta men inget oöverstigligt. Var vid medvetande hela tiden. Nu ska det bli spännande med ET på onsdag! Hoppas att flera blir befruktade. Tack för erat stöd!
    Lycka till på onsdag. Ska tänka på dig och hålla tummarna!
  • Isa Vera Felicia

    Tack så jättemycket för alla grattis och stöttningar!!

    Stackars dig Häxan. Tungt med vätskan och framskjutning av ET. Hoppas det går bra till imorgon. Får du någon behandling eller ska vätskan gå tillbaka av sig själv? Fick du många befruktade ägg?

  • Isa Vera Felicia

    Jättestort grattis Pinsipessan!!!

    VÄNTAR:

    ÄP:

    ET:

    FET:
    Kutterduvan: FET troligen v 25, datum ej fastställt än. (1:a IVF-omgången, en ET bakom)
    Sushi: 1:a IVF- och nu första FET 2/6 om allt går väl.

    RUVAR:

    Häxan Surkart: IVF 2
    IsaVeraFelicia: IVF nr 1 (FET 2) TD 25/6

    GRAVIDA
    Pinsipessan: IVF nr 1 (FET 3), TD 10/6 (1 MA, 1MF) BF Feb 10

  • Isa Vera Felicia

    Ont i magen nu, men förhoppningsvis är det för att jag känner efter för mycket. Men det känns jobbigt... Är sugen på att tjuvtesta men vill samtidigt vänta lite till. Har "egen" TD på torsdag men läkaren har sagt 3/7. Läkarens datum bygger på deras schablonpåslag, och "vårt egna" på min naturliga cykel som är väldigt jämn (har gjort FET i naturlig cykel). Hur är det med er som ruvar? Känner ni något? Tjuvtestat?

  • Isa Vera Felicia

    Stort stort grattis Friday. Vad roligt, härligt, underbart!!!!!

    Häxan, jag satte in 15/6. Får se vem som kan vänta längst med att tjuvtesta. Fast jag tror som jag redan skrivit att torsdag gäller för mig.

  • Isa Vera Felicia

    Nu på torsdag, imorgon alltså, några timmar bort... Har lite ångest inför att testa. Har inte haft mer ont i magen så det bådar gott, men det kan ju slå till plötsligt. Låter kanske konstigt men är sugen på att skjuta upp testet. Får se

  • Isa Vera Felicia

    Testade imorse, gravid!!!!!! Kan inte riktigt ta det till mig än. Vill skrika av glädje men blev helt trött av all oro som rann av. Idag är sista dan innan semester, otroligt skönt att slippa stressen nu ibörjan. Nu ska vi njuta njuta och njuta. Om det inte går vägen blir det ny utredning om tre missfall i rad. Nu vill jag också se ett hjärta slå!

  • Isa Vera Felicia

    Tack för fina ord Friday och Häxan!! Håller tummarna för dig Häxan. Har redan gått in i den nya oros-fasen, fast man borde njuta. Det är mycket man borde... men det är ju inte så lätt. Ont i magen och lite i ryggen.

  • Isa Vera Felicia

    Grattis!!!! Härligt!!! Hoppas ni blir kvar på tråden så vi kan fortsätta följa varandra.

Svar på tråden Tråden för oss som ska göra FET/ET i maj/juni 2009