• Pinsipessan

    Tråden för oss som ska göra FET/ET i maj/juni 2009

    På fredag är de dags för FET igen (vårt tredje).
    Stimuleras av vaggisar (progesteron mic) och progynon i tablettform.
    Den här gången har jag fått mycket biverkningar typ huvudvärk, illamående yrsel o trötthet.
    Hur har ni mått och hur känner ni inför de som komma skall?
    Roligt om vi kunde följas åt!

  • Svar på tråden Tråden för oss som ska göra FET/ET i maj/juni 2009
  • Pinsipessan

    Samma här! Det är bra terapijobb. Men man hinner tänka väldigt mycket när man står där i sin ensamhet o drar penseln upp o ner......både bra o dåligt.
    Men den här gången känner jag mig mindre stressad i kroppen (jobbade mycket i vintras) så de e bara att hålla tummarna att de lilla pyret fattar tycke för kroppen o blir kvar där i nio månader! Har ni barn sedan tidigare?

  • mulan
    Pinsipessan skrev 2009-05-26 22:04:04 följande:
    Samma här! Det är bra terapijobb. Men man hinner tänka väldigt mycket när man står där i sin ensamhet o drar penseln upp o ner......både bra o dåligt.Men den här gången känner jag mig mindre stressad i kroppen (jobbade mycket i vintras) så de e bara att hålla tummarna att de lilla pyret fattar tycke för kroppen o blir kvar där i nio månader! Har ni barn sedan tidigare?
    Ja det är verkligen terapi. Skulle målat nu ikväll men fastnade här.

    Nä vi har inga barn. Slutade med p-piller jan 06 och står fortfarande på ruta 1 och stampar. Hade det rullat på fort hade man kunnat ha 3 barn nu. Detta blir min 5.e ruvning. Har haft 2 minus o 2 MF.

    Ni då???
    Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare. Vi ger inte upp!!!
  • Pinsipessan

    Godmorgon Gumman!
    Nej vi har inte heller några barn sen tidigare. Har hållt på sen 2004 utan resultat. Förra året kom vi in i IVF svängen och har fått tillbaks två ägg som jag ruvat på. De första tog sig men avstannade i v.7 så då fick jag skrapas, andra som vi gjorde veckan innan påsk i år tog sig inte alls. Blödde ut de efter 1,5 vecka efter FET.
    Nu är de tredje o sista som vi har i frysen för den här gången. Går de inte vägen den här gången tar vi semester över sommaren och börjar direkt igen när dom öppnar efter sommarstängningen.

  • kutterduvan

    Tack för välkomnandet! Jag får så mycket info för att jag frågar så mycket... ;) Har lite dille på det där att få veta så mycket som möjligt. Kanske en reaktion på att man annars känner sig ganska hjälplös i den här processen när man tydligen inte kan påverka så mycket själv. Dessutom tycker jag faktiskt att det är väldigt intressant och spännande också, allt detta med hur det fungerar, hur mycket man vet, men hur lite man ändå kan fixa så att det blir det efterlängtade resultatet, det är ju ändå ett hisnande mysterium, trots all kunskap som finns idag.

  • sushikatten

    Hej!

    Kutterduvan: Välkommen hit och jätte roligt att fler hittar hit. Jag blev också imponerad på hur mycket info du har om dina ägg. I min klinik är det precis som pinsepessan. Jag får endast veta om det är långtidsodlat eller hur många celler den har. Idag försökte jag få reda på lite om äggreserver och lite smått och gått och då säger läkaren att det finns inte så mycket info om dig här idatorn. Jag är på en klinik där det tydligen finns en ansvarig läkare men det verkar som han inte skriver speciellt mycket i jornalen.

    pinsepessan: Det börjar närmar sig insättning, det var väl nu på fredag?

    Mulan: Det blir väl imorgon för dig.

    För mig blir det insättning FET på tisdag och imorgon börjar jag med proggisarna två om dagen och fortsätter med fermanest tabletterna tre gånger om dagen. tydligen ska man börja 6 dagar innan med proggisarna om det är långtidsodlat.

    Vi får verkligen hålla tummarna så det går vägen för oss!
    Lycka till !

  • Pinsipessan

    Sushikatten: Japp! På fredag bär de av ner till Falun för FET. Känns lika spännande och nervöst inför varje återsättning. Men så när man är "gravid" kommer lyckokänslorna (måste nog erkänna att jag var tvungen att ge läkarn en kram o tacka för hjälpen med en tår i ögat sist). GÖTT KÄNSLOSAM man e med alla hormoner i omlopp.
    Han blev då glad av att få en kram så de kändes ju bra.
    Hur känner du nu inför återförandet?

  • mulan

    sushikatten: Japp i morgon ska vi tina upp vår frusna eskimå så han får komma in i mammas mage


    Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare. Vi ger inte upp!!!
  • Pinsipessan

    Skickar över positiv energi till dig inför imorgon, mulan! Lycka till o kom igen nu frysis! Här kommer världens bästa mamma o pappa! Tag tag ordentligt o ligg o njut i alla månader!

  • mulan
    Pinsipessan skrev 2009-05-27 22:04:56 följande:
    Skickar över positiv energi till dig inför imorgon, mulan! Lycka till o kom igen nu frysis! Här kommer världens bästa mamma o pappa! Tag tag ordentligt o ligg o njut i alla månader!


    Tackar!!!
    Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare. Vi ger inte upp!!!
Svar på tråden Tråden för oss som ska göra FET/ET i maj/juni 2009