• Tullemo

    Vintermammor i Uppsala, del 9

    Vintermammor i Uppsala, del 9


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9
  • Mojnse6

    Tänkte oxå passa på att önska Glad Midsommar! Vad ska ni alla hitta på?
    Vi ska ha silllunch hos oss med med ett par grannar som har barn i samma ålder. Sen kl 13 kommer det häst/vagn längst "byvägen" och hämtar upp alla barn till midsommarfirandet. Traditionell grillning på kvällen hos grannarna.

    Maja: Skönt att det verkar gå bra på dagis redan nu fastän ni inte är inskolade! Vi ska på 18-mån koll nästa fredag. Sist vi vägde L så var vågen på 13kg och mätstickan på hans rum 85cm.

    Nu ska jag åka iväg på sommarfest på dagis, de skulle bl.a sjunga en sång. Så jag hoppas att vädergudarna är med för vi ska tydligen vara utomhus!


    .
  • Konvaljen

    Hejsan!
    Hoppas att allt är bra med er, här i Nyköping är det bra om än riktigt regnigt.

    Vi har nu hunnit bo här nästan två veckor och har inget internet än utan surfar på ett segt mobilt bredband. Men inom 4-6 veckor (varför är det alltid 4-6 veckor??) så är vi online igen!

    Alde är sista inskolningsdagen på dagis idag, det har gått jättebra och hittills känns det som en kanonbra förskola. Jag är glad att vi fick en montessoriskola, det passar oss och det passar Alde.

    Maja: vad skönt att kontrollen gick bra, Alde gjorde sin förra veckan men vägrade mäta sig, hon vägde 11 kg, inte konstigt att det börjar kännas då man ska "bääja", som lilla pratkvarnen säger.

    Mojsne: hur går det för Lukas på dagis, visst har han hunnit gå ett tag nu?

    Cinsaga: full fart i sommar med andra ord? Skönt att åka bort lite!

    Vi ska upp till Dalarna och fira midsommar, mina föräldrar har köpt tillbaka en sommarstuga som vi haft i släkten i massa år men som varit ute på vift. Jag har firat alla mina midsomrar där som barn så det känns jättekul att den är tillbaka så att Alde kan få vara där också.

    ha en skön helg!

  • Mrs Flink

    Glad midsommar på er alla!
    Här är en som åkt på att jobba HELA helgen *suck* Jag har inte jobbat midsommar på flera år så det var väl min tur men det känns surt!

    Måste försöka komma med på lek dejt snart oxå Visst var det på måndag ni skulle ses oxå? För då isf kan jag då

    Ha så skoj i helgen så hoppas vi på uppehåll!

  • Mojnse6

    Xyra: Det går jättebra på dagis, vissa dagar så har L gråtit när vi lämnat men det går över på ett par minuter. Nu är det knappt att han vill gå hem när jag hämtar. Hoppas att ni kommer att trivas, är det några ni känner i Nyköping?

    Appropå måndag så är ni välkomna hit om någon har lust. För oss passar efter kl 13 för då har Lukas sovit klart.


    .
  • Cinsaga

    På måndag åker vi bil i en massa mil - ska till Växjö till att börja med.

    Thea tror också att hon går på dagis. Härom dagen stövlade hon glatt efter alla barn när en av fröknarna ropade att de skulle komma och sätta sig i sandlådan hos henne. Längst fram satte sig Thea, och när vi skulle gå hem i vagnen tittade hon på mig som om jag var helt tokig. Verkar bra inför inskolningen i augusti.

    Låter riktigt mysigt med häst och vagn. Vi får ta bilen eller båten till midsommarfirandet på ängen. Vi ska vara på landet med Pelles föräldrar och syrra med familj. Och på midsommardagen firar vi Olle som fyller 3.

    Känns heeeeelt galet, men idag för exakt 3 år sedan flyttade vi in och hade fullt upp. Och mitt i natten gick jag upp för att gå på toa, trodde att jag kissade på mig på vägen in i badrummet - och så hade vattnet gått. Ooooops ... 36 timmar senare fanns Olle. Crazy !!!

    Glad Midsommar på er allihop !

  • Mojnse6

    Mrs Flink: Ni är så välkommna! Hoppas det är fint väder så kan vi fylla lilla poolen så får pojkarna och tjejerna plaska lite om du även tar med dem.

    Cinsaga: Trevlig semester!

    Är det någon fler som dyker upp på mån?


    .
  • Tullemo

    Mojnse: Jag kommer inte imorrn. Vi ha bröllopsdag och har en del andra saker inplanerat under dagen. Hoppas ni får en mysig dag!

    Mrs Flink: Hinner du få klänningen jag beställt innan du åker imorrn kanske du kan svänga förbi med den? :)


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Mrs Flink

    Japp tjejerna följer med om det är ok
    Jag packar ner badkläder utifall men det ser ju ut att bli hyfsat väder iaf.

    Tullemo: Jennie får väl inte iväg beställningen förens i morgon eftersom det var helgdag i fredags så kläderna kommer nog inte förens tidigast i slutet på veckan skulle jag tro

Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9