• Tullemo

    Vintermammor i Uppsala, del 9

    Vintermammor i Uppsala, del 9


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9
  • Solhatt

    Vad skönt det låter med barnfri kryssning. Trodde aldrig jag skulle känna så, men jag börjar kanske bli mer och mer självständig?

    Antar efter lite surfande att Liv har vattkoppor. Intressant. Går typ inte att undvika, inkubationstiden är ca 10 dar och då smittar man också jättemycket. Får lite dåligt samvete för de som kanske drabbats, men det är ju inte lätt att veta. Bättre känns det dock att vi inte hälsat på en pojke på 2 veckor och ett par nyfödda tvillingar... Men Liv mår bra och lever highlife som vanligt. Allt är studsbart...

  • Tullemo

    Maja: Tråkigt med en massa nya uppdateringar och sånt, hoppas trots allt det inte är några svåra sådana!

    Trevlig resa Cinsaga, ni kommer få det guld utan barnen, njut!! Ni träffar era guldklimpar snart igen! :)

    Solhatt: Åh har hon redan fått det, men skönt då hon slipper det senare! :)

    Idag åkte snaggapparaten fram och Wille är numera korthårig. Hans hår har vuxit som ogräs och springa och klippa han hos frisör så ofta känns inte så skoj. Jag litar inte riktigt på mig själv med att klippa en frisyr på lillvännen ännu. Han sitter ju så still :) Har lagt ut kort på bloggen! :)

    Mojnse: Onsdag, är du hemma då?


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Mrs Flink

    Tullemo: Han blev ju kanon fin!

    Solhatt: Kom hit och smitta ner oss!!
    Om det är det nån mer här som får vattkoppor så hojta!! Vi vill ha en hel hög med baciller isf!! Tjejerna har fortfarande inte lyckats få det och är väl bättre att få det nu än senare i åldrarna eller?
    Men dom har haft "mul & klöv sjukan", var helt 100 på att det var vattkoppor men icke =/

    Pussgurkan: Va skoj att höra att ni lever Var ett tag sen man såg till dej i rymden =)

    Ja en kryss utan barn lät inte helt fel
    Här har man börjat semestern idag och vi har pratat om kryss men det blir MED barn isf. Men det är ju skoj det med =)
    Fast först ska vi besöka tomteland på söndag och måndag. Ska visst vara troll och älvor där på sommaren så det gillar nog barnen.

  • Mojnse6

    Tullemo: Har tappat bort länken till din blogg, kan inte du inboxa den så att jag får se snyggingen i kort hår . Enda dagen som vi inte är hemma denna vecka är imorgon, tänkte åka ut och hälsa på farmor på torpet. Sen har vi BVC tid på fre 13.30 för Rasmus, men annars har vi inget inplanerat.

    Cinsaga: Hur skönt lät inte det med barnfri kryssning! Ha det så skoj och partaja för mig med.


    Vi var förra veckan uppe i Östersund och semestrade hos min släkt och nästa vecka åker vi med de stora barnen till Göteborg. Annars går dagarna åt till att ta hand om barn och försöka få klart dammen. L har varit iväg på 18-mån kontroll vägde 12,6 och var 86,5 cm lång. Han fick även mässlingsvaccinet och tydligen även tillhörande feber som kan dyka upp som biverkning. Har haft feber sedan i lördags runt 39 grader. Är det någon av era barn som oxå fått feber av den sprutan?


    .
  • Tullemo

    Mojnse: Ja det gör inget, jag har gått och blivit förkyld så det kanske inte är på topp att jag träffar er och smittar ner killarna! På torsdag är jag uppbokad men vi får försöka oss på senare i sommar!

    Vi var iväg förra måndagen på 18 månaders och då vägde William 13,5 och 80 cm lång. Han fick också spruta men vi har inte märkt något ännu, hon på bvc sa att det kunde komma mellan 5-10 dagar så det återstår att se!

    Min blogg är www.jeli81.wordpress.com

    Mrs Flink: Tack! :) Härligt med semester, njut!! :D


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Mojnse6

    Tullemo: Kollade på din blogg, vad fin W blev i håret. Sist jag klippte L satte jag honom i sin matstol framför Byggare Bob. Han var inte helt överens med mig om att han behövde klippas om jag säger så .
    Jag har oxå blivit förkyld, varför ska man bli det på sommarn....suck! Vi får ta en date senare.


    .
  • Tullemo

    Mojnse: Tack! haha ja det var likadant här! Tv:n på och i barnstolen! Lite ojämt gör väl inget ;)
    Ja förkylning på sommaren känns inte så roligt..


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Majagräddnos

    Cinsaga> Ha så roligt på kryssningen och njut av vuxenlivet utan barn. Har du kvar Alicias haklapp som jag glömde sist hemma hos dig?

    Mojnse> Alicia blev också febrig i två dagar efter 18 månaders vaccinet, sedan kom tillhörande röda prickar i tre dagar.

    Tullemo> Imponerande att du kunde klippa Wille. Fin fin i kort hår men det långa rufset är också fint bara lite mera svår skött.

  • Majagräddnos

    Jobbet är fortfarande roligt efter en och en halv vecka. Men man hinner ju knappt någonting annat. Gud hur ska detta gå när A inte är hemma längre och fixar mat och annat? Saknar att vara med Alicia på dagarna också förstås, kvällen är ju så kort. Dock har vi gjort stora framsteg. Alicia somnar numera i sin egen säng utan att amma, efter lite protester men det får man väl ta.

  • Mojnse6

    Hallå på er!

    Här har packat hela dagen känns det, vi åker imorgon till Göteborg.  Hela fam dvs 6 pers och all packning som det innebär, ska bli spännande att få in allt i bilen!


    .
Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9