• Tullemo

    Vintermammor i Uppsala, del 9

    Vintermammor i Uppsala, del 9


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9
  • Solhatt

    Hejsan!

    Nu har vi väl alla härligt med semesterar? Eller Maja, jobbar du hela sommaren?

    Vi har prövat våra nya sit on top-kajaker och Liv verkligen ÄLSKAR att sitta mellan sin pappas ben med halva armarna i sjön i timmar. Helt underbart och hur lätt som helst att leva fältliv med en 1,5åring. Är hemma ett par dagar, sedan bär det iväg till mer friluftsliv. Denna gång med tält och flerdagsturer. Jag är inte världens mest vana tältare, men jag roas otroligt mycket av en dag i skogen/på sjön.

    Monjse, ha det gott i Göteborg. Jag antar att Liseberg är självskrivet för de större barnen? Jag har en burk mynt här hemma som jag skulle vilja spela bort... Ska västerut om ett par veckor, men nöjesfältet får nog vänta ett par år till. Vi tar räkmackor på Heaven23 istället! (Smörgåsar med räkBERG på, himmelska!)

    Mrs Flink - Tomteland? Är det det i Dalarna eller i Finland? Hoppas ni hade det kul!

    Ha det gott!

  • Tullemo

    Hej allesammans! Vad härligt med semester för alla!
    Själv har jag tagit en tur med Eckerölinjen idag tillsammans med vänner, lämnade lilleman hos mormor och morfar igår och får hem honom först imorgon igen. De har spenderat dagen på parken zoo i Eskilstuna men dom märkte att han nog var för liten när han tyckte det var roligare att ligga på gräset och leka med pinnar än att klappa getterna. Kaninerna blev det glädjetjut över, kan det vara så för att de är i samma storlek som katterna måntro :)

    Ha en underbar semester allesammans så ses vi igen när alla kommit hem!


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Mrs Flink

    Solhatt: Vi var till det i dalarna.
    Dom hade troll och älvor på schemat nu när det var sommar. Oscar såg lite spak ut när trollkungen kom *skrattar* Tyvärr var tjejerna liite för stora men det funkade. Tror att man ska passa på när barnen är ca. 4-5år. Men självklart fick vi träffa tomten oxå trots att det var sommar, men det var nog Oscar som var mest intresserad där oxå

    Tullemo: Oscar ÄLSKADE getterna och vägrade lämna hagen när vi var på skansen *skrattar* Ser han djur som är små så tjuter han han som en liten fågel och ser han en hund så morrar han *skrattar* Men det kanske beror på att vi inte har djur hemma

  • Mojnse6

    Mrs Flink: Fina bilder från Dalarna.

    Tullemo: Skönt att komma ifrån och åka själv, gissa om jag längtar tills jag kan göra det .

    Solhatt: Räkmackor lät helt klart bättre än Liseberg. Det var 40 min kö BARA för att komma in på stället! Shit, vad folk det var! Lukas fick åka en karusell + farfarsbilarna. Det var lite svårt att förklara att man skulle gå av karusellen när den tiden var slut så det blev lite tårar och skrik.

    Nu har vi kommit hem och laddar för sambons kusinträff som vi ska ha hos oss på lördag 30 pers inkl barn. Om det är någon som är sugen på att skaffa 4 barn och undrar om all packning får plats i en Chrystler så är svaret ja .


    .
  • Cinsaga

    Hej !!! Nu var det allt längesen. Låter som om alla har en bra sommar, trots att vädret inte visar sig från sin allra bästa sida hela tiden ... Suck. Vi har dessutom lyckats pricka in alla lågtryck överallt där vi har varit känns det som. Men, men - det har varit bra ändå !

    Jo, jo förresten - vi lyckades vara ifrån Olle och Thea i hela 5 dagar och 4 nätter med bravur på kryssningen. Och de å andra sidan hade det toppen, och saknade oss inte det allra minsta.

    2 veckors semester/sommarlov/mammaledighet kvar *gulp* och sen börjar jag jobba 80 % den 10 augusti. Och samma dag börjar Theas inskolning på Olles avdelning på dagis. Ska bli kul att jobba, men gissa om jag har ångset också...

    Kanske lyckas vi hinna med en liten träff före dess ?

  • Majagräddnos

    Ja träff vore roligt. Jag jobbar ju men jag kan nog flexa lite. A är nog glad att få lite Alicia fritt i några timmar också.

    Cinsaga> Föreslå datum!

    Trodde det bara var vi som hade otur med vädret, fast vi har nog förbrukat alla soltimmar på framtida semestrar för ett bra tag framöver. Idag har jag målat två av köksstolarna vita, bara en stol och bordet kvar, men shit vad tid sådana här projekt tar nu när man jobbar och måste göra allt på helgen.

  • marsupilami

    Är det nån här inne och tittar? Kom hem från en Blekinge/Ölandstripp i förrgår. Har varit på resande fot större delen av semestern men ska nu vara hemma två veckor innan det är dags för inskolning 18 aug. Usch.
    Tycker också att det skulle vara kul med en träff innan allt drar igång igen, om ngn läser det här vill säga...

  • Tullemo

    Hej allihopa! Ett stycke "blindstyre" här :) Ser bättre för varje dag men det är fortfarande suddigt.

    Jag träffas gärna något! På onsdag ska vi ev åka till Kolmården men annars tror jag inte att vi är uppbokade. Makens föräldrar kommer ner något också men jag behöver ju inte vara med dom hela tiden :D


    William 2007-12-31, mammas hjärta!!
  • Cinsaga

    Halloj ! Nu har jag koll på min vecka. Kan inte på måndag f.m, men från lunch och framåt är det OK. Sen kan jag inte på fredag heller. Annars kan jag närsomhelst ! Vi kan vara här och leka på gården med stängd grind - eller nånannanstans !

  • Majagräddnos

    Jag kan nog alla dagar, som sagt jag får flexa från jobbet någon timme.

Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9