• MTG

    Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.

    nu är jag tillbaka :) åh, vad jag inte har något bättre för mig än att sitta vid fl..

  • MTG

    mycket trevlig.. så fint väder.. när har du äl/bim?

    nu har jag blivit faster.. eller, min man har blivit farbror så halvfaster.. äh, min dotter har fått en kusin! :) en liten felix blev det.

  • MTG
    Tildalina skrev 2009-06-08 11:53:24 följande:
    Ingen aning! Har ju inte "kommit igång" sen förlossningen, men slutade amma helt för snart två månader sen så jag hoppas ju att kroppen kommit igång nu eller iaf börjar! Har ju hormonplitor (har mkt fin hud annars) så det verkar ju lovande! Har ett litet hopp om att jag hade äl förra helgen (symtom som ömma bröst och molande) så då borde jag ju ha BIM nångång nästa helg eller nåt..... *förvirrad*
    men det är ju ganska spännande egentligen! du kanske är gravid samtidigt som du väntar på mensen jue! det gör man ju annars oxå, men hoppas du förstår vad jag menar.. :) nu börjar det bli dags att åka till jobbet, så får jag äntligen något vettigt att göra. hoppas att det blir bättre väder i veckan så att jag kan måla staket.. blir tokig på att inte ha något att göra om dagarna.
  • MTG

    tildalina, det är du o jag här varje förmiddag! :) har du testat dig nånting? ska du?

    enda gravsymtomet jag har är att jag är trött och seg.. vill helst bara bädda ner mig i soffan o titta på en film eller nått..

  • MTG
    emileka skrev 2009-06-09 10:00:57 följande:
    Jag är också trött och frusen! Hoppas det är ett symptom!
    jag är me frusen.. sätter på mig en tröja och sen efter ett tag blir det varmt så då åker den av.. men så har jag iofs haft ett tag så tror inte det är ett symtom för mig i alla fall..

    tio dagar kvar till bim. får se om jag klarar av att inte testa.. tror inte det är nåfra problem att hålla mig denna vecka, men det blir nog värre nästa..!
  • MTG

    ni som kan allt ;) nån som har koll på detta när ägget fäster.. om man känner av et, hur länge sticker/värker det då? det har värkt i mitten av magen på höger isda i snart en timme och funderade på om det kan vara ägget. fem dagar sen äl.

  • MTG

    haha, vilken karln skulle inte tacka nej till det? karln min jobbar tvärs över gatan, men kan inte tänka mig hur han skulle förklara att han måste smita hem en gång om dagen. går ju på lunchen men den är bara en halvtimme o han måste ju äta oxå. å andra sidan har han ju faktiskt flextid :)

  • MTG

    höll i lilla lilla bebisen ikväll.. tänk att de är så små.. känns helt overkligt att tindra var så liten och tom med mindre en gång i tiden..

    min stickande/värkande i magen har hållt i sig hela dagen, men tror inte det är ägget som fäster, tror livmodern sitter längre ner.. hmpf!

  • MTG

    jag hade oxå starkt äl utslag fler dagar denna äl och sen en morgon var strecket borta.. vet inte vad det var, om ägget tog längre tid på sig att släppa eller vad det var.. bim-7 idag, det närmar sig!

  • MTG

    satt o räknade lite på datum nyss.. hade förra månden en lutealfas på femton dagar. om jag har detta denna månad med skulel detta innebära att bim är den 19e istället för 17e.. men äl var två dagar senare än förväntat denna månadå hade den kommit när den skulle så skulle bim vara den 17e.. får väl se vad det bliver!

Svar på tråden Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.