• MTG

    Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.

    nu är mensen över för denna gång, så borde ha äl i mitten av nästa vecka :) passar perfekt, då har karln semester och jag jobbar endast på lördagen :)

  • MTG

    nu har jag äl! hade starkt utslag imorse samt nästan som mensvärk i vänster sida.. tar det som ett rba tecken att ja känner av äl så tydligt..

  • MTG

    jag bara går och väntar och väntar på att få testa.. har bim runt den 15e så kan tidigast testa i helgen. har dessutom bara ett test hemma så vill verkligen inte testa för tidigt.. vill så gärna veta om det tog sig denna gång eller inte.. skulle jag vara gravid är bf enligt fl 23 mars.. berättade detta för karln som besviket sa "du lovade att det skulle bli april".. så bara för det så tar det sig säkert inte denna månad bara för att han ska få sitt aprilbarn!!

  • MTG

    Jaaa, jag hänger på :) har idag kännts lite som att jag ska få mens hela tiden.. det gör inte ont utan känns bara som att mensen ska komma (vilket den inte ska göra på drygt en vecka iaf)..

    MTG BIM 15/7 (andra barnet, tredje försöket)
    Lilla L BIM 16/7 (första barnet, tredje försöket)

  • MTG

    Tildalina, hur går det för dig? borde inte du ha fått mensen nu om det var den somvar på väg. har du testat dig?

  • MTG

    grattis tildalina. har du nån koll på hur långt du har gått?

    jag vill oxå vara! blir det inte plus nu så vette sjuttsingen (för att uttrycka det milt).. ska testa på söndag tror jag, då är det bim -3..

  • MTG

    jaha ni tjejer, det verkar som att jag är gravid!! har precis testat på bim-4. blev inte med morgonurinet, men har inte druckit på hela dagen och bara ätit frukost, så det blev nog ganska koncentrerat iaf.. men nu förstår jag varför folk lägger ut bilder på sina test och undrar om det är ett plus eller inte. för det är svaaaagt! funderar på att åka till apoteket och köpa ett till så att jag kan göra om det imorgon. men jag ser helt klart ett till svagt streck.. är så glad och nervös så det inte är sant!

  • MTG

    det jag märker av mest är att jag är så trött. trodde det var för att jag jobbat mkt sista tiden, men tror att det inte bara är det. har somnat i soffan efter kvällsmaten varje kväll nu i veckan, tom igår när jag var ledig. brösten är lite tunga oxå.

  • MTG

    blev inte direkt nå klokare imorse. fortfarande plus, men fortfarande mkt svagt.. ska testa igen på onsdag, då jag har bim. passar bra att jag är ledig då. jag tror ju att jag är gravid, för det är ändå ett plus även om det är svagt. skulle det visa sig att jag inte är gravid ändå, skulel jag bli riktigt besviken. men vi får väl se på onsdag! men jag är riktigt trött nu. somnade kl 8 igår kväll o sov lite över en timme.

  • MTG

    ♥♥♥BIM-lista♥♥& hearts; ;

    ♥MTG BIM 17 juli
    ♥ Sinisiew BIM ca 19-22 juli
    ♥ L0ved BIM 23/7
    ♥ Skruttibangbang 79 BIM 26/7

    imorgon är det dags för test nr 3. kan inte fatta att jag har lagt 240 spänn på tre test! håll tummarna att jag får ett fint starkt och framför allt tydligt plus. känner inte av nån mensvärk i alla fall och det brukar jag göra dagen innan,. fortfarande tung i brösten och något öm.

  • MTG

    ♥♥♥BIM-lista♥♥& hearts; ;

    ♥MTG BIM 17 juli
    ♥ Sinisiew BIM ca 19-22 juli
    ♥ blir mamma 08 BIM 22-23/7
    ♥ L0ved BIM 23/7
    ♥ Skruttibangbang 79 BIM 26/7

    Gravida:
    MTG

  • MTG

    denna trötthet!tog en lugn promenad idag och var tvungen att hoppa in i duschen på en gång jag kom hem, var helt slut. väckte dottern och gick och la mig i soffan och vi båda somnar! försökte väcka henne efter att ag vaknat men hon var helt borta hon med, så där låg vi till kvart i fyra! hon som bar får sova till halv tre i vanliga fall! :) men hon sover för natten nu så vet inte varför hon är så trött. kanske har att göra med att hon vaknade halv sex imorse kom jag på :)

  • MTG

    jag har inte heller varit så regelbunden som jag har trott att jag har varit.. sist kom ju äl en dag för tidigt, så det var nära att vi missade den totalt. mensen har aldrig kommit den dag den skulle heller under den tid vi har försökt.

  • MTG

    hoppas det blir nå fler plus här snart! jag håller mig kvar å läser fortfarande, hoppas det e okey ;)

Svar på tråden Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.