• MTG

    Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.

    haha, lite rolig rubrik :)

    får sälla mig till denna skara. mensen är nog slut idag, senast imorgon, så nästa helg är det go time igen och då jäklar! denna gång ska det bli! :)

  • MTG

    MTG: 17/6 andra försöket, andra barnet.
    Lolion: 23/6 andra försöket, första barnet.

  • MTG

    Licens To Kiss skrev 2009-05-25 18:39:08 följande:


    Hur skulle ni räkna?

    Vi säger att ni har en menscykel på 24 dar. Förra månaden på dag 27 får ni en brun flytning som håller i sig till dag 30. Dag 30 kommer mensen. Hur skulle ni räkna ut BIM den här månaden?
    men om du är alldeles säker på att mensen kom den 30e så räkna 24 dar efter det. så skulle nog jag ha gjort i alla fall.
  • MTG

    men inge mens? spännande :)

    fårrse hur min blir. har ju alltid haft regelbundet 28 dagar, men denna månad om mensen efter 25 dagar. får se om äl blir när den ska och hur mensen blir sen. vill att det ska vara äl nu så att det känns som att det händer något!

  • MTG

    har ingen koll alls. jag har ett gravtest och sex ältest kvar hemma och tänkte att det ska räcka denna månad oxå! får se hur det blir med gravtestet, men ska verkligen försöka att inte testa för tidigt denna gång. det är ju nästan mer spännande att hålla sig och se om man ska få nån mens eller inte, men hur svårt är inte det?

  • MTG

    va bittert och köra med älstickor och märka att man inte har äl en månad.. va deprimerande det skulle vara! nu ska jag försöka övertala dottern att vi ska ta en tupplur.. inte det lättaste direkt :)

  • MTG

    vi har funderat hur mkt som helst på detta med jobb! har läst fyra år på högskola, är klar för länge sen men fortsätter att läsa när jag inte fåt något jobb. har nu en timanställning i alla fall, men man blir oftast inte erbjuden fast förrän man har jobbat 600 timmar, om ens då. så antingen blir jag gravid nu och kankse har chans att få fast efter mammaledigheten eller väntar och får ett jobb men vill bli gravid då direkt för att det inte ska bli för långt hopp mellan barnen, vilket kanske inte blir så uppskattat. till råga på allt har jag sökt ett jobb nu som jag borde ha stora möjligheter att få efter flera år i yrket, men det dröjer minst tre veckor innan man får reda på om man ens går vidare så då finns det en risk att jag redan är gravid och hur positivt tror ni arbetsgivaren tycker att det är? så ja, jag har funderat mycket :)

  • MTG

    en av mina bästa kompisar ringde nyss och berättade att hon var gravid igen.. lite tidigare än beräknat.. jag vill me!!

  • MTG

    ha, jag har haft precis tvärtom! har aldrig haft mensvärk, förutom att det har molt en aning ibland, men efter att jag fött barn har jag riktig ordentlig mensvärk som verkligen påminner om värkarna jag hade vid förlossning..

  • MTG

    japp, verkligen.. nu börjar det bli dags att ta fram äl-stickorna för mig.. enligt fl är perioden från lördag till onsdag, så lika bra att börja kolla nu så att man inte missar nått :)

Svar på tråden Gruppen för oss som HADE BIM 22-26 Maj.