Inlägg från: BlommyNess12 |Visa alla inlägg
  • BlommyNess12

    Är hårborttagningsmedel bra? Fungerar det?

    Jag tycker inte om att raka mig, jag får röda prickar, inflammerade hårsäckar och det svider riktigt mycket när det växer ut.. På grund av detta har jag bara rakat mig någon enstaka gång..

    Men nu har jag köpt en ny bikini, och jag skulle vilja ta bort lite hår som sticker utanför bikinitrosan.. Men jag vill absolut inte raka mig, det är otroligt obehagligt när håret ska växa ut. Vaxa mig törs jag verkligen inte göra, så då kom jag på hårborttagningsmedel! Men hur fungerar det? Är det bra? Någon som använt det?

  • Svar på tråden Är hårborttagningsmedel bra? Fungerar det?
  • BlommyNess12
    Thaleya skrev 2009-06-16 03:31:47 följande:
    Jag har prövat och på mig fungerade det inte. Några ynka hårstrån försvann men definitivt inte alla. Sen fick jag dessutom utslag över hela benen där jag använde den, blev torr utav den. Tror den funderade bättre på min syster - hon fick bort fler hårstrån samt inte lika många utslag.
    Ja min sambo testade det på skoj en gång när han bodde med sitt ex, hon hade det i badrumsskåpet och han sa att det inte försvann ett enda hårstrå (han gjorde det på ena benet) utan det bara blev tunnare, så det kanske beror på hur grovt hår man har?
  • BlommyNess12
    Thaleya skrev 2009-06-16 14:43:14 följande:
    Jo kanske, jag är väldigt mörkhårig egentligen och har nog ganska grova hårtstrån, mina hårstrån blev tunnare av att använda medlet. På min mamma så tar de bort nästan alla hårstrån och hon får inga utslagn så det där är nog hemskt olika.
    Då får man väl helt enkelt ta och testa och se om det fungerar på en annan då..
  • BlommyNess12
    Anonym skrev 2009-06-16 16:02:02 följande:
    Plocka med pincett. Jobbigt och tar tid, men resultatet blir kanon.
    Klarar inte ens av att noppa ögonbrynen (har dragit två strån en gång innan jag störtgrät) så jag tror inte det är något för mig
  • BlommyNess12
    OMNIA skrev 2009-06-16 16:32:00 följande:
    Då ska du prova ett slags sandpapper som filar bort håret från kroppen, anpassad för det!Och det gör så klart inte ont...
    Finns det något sånt? Vad heter det? Vart hittar man det? Låter ju jättebra!
  • BlommyNess12
    Anonym skrev 2009-06-20 17:39:16 följande:
    Veet har ett bra varmt vax som man kan använda till bikini linje. Klipp remsorna i mindre bitar och ta lite i taget. Skulle det det göra för ont är det bara att ställa sig i duschen så försvinner vaxet
    Som skrivet i TS: Jag törs verkligen inte vaxa mig.
Svar på tråden Är hårborttagningsmedel bra? Fungerar det?