• Enzo1

    Tvillingar i sommar, del 10

    Hej, vi kämpar väl på med tråd nummer 10, trots lite minskat intresse och tid för tråden med alla galna, underbara, trotsiga 2 åringar, men har vi hållt ihop sen slutet av 2006 när vi var gravida så får vi hänga ihop ett tag till va?!

    Länk till förra tråden (Tvillingar i sommar, del 9)

    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41612836.html

  • Svar på tråden Tvillingar i sommar, del 10
  • EmelieG84

    Heej!

    Här i Bosås är de väldigt grinigt mkt slagsmål, mkt hår somn rycker från huvudena och väldigt mkt lessan tjerer som hela tiden vill bli burna!!! *gaaaahh* Jobbigaste tiden hitills iaf! Men tids är dom helt underbara mellan allt jobbigt de gör de ände enklare! :)

    Hur har ni de??

    Kram

  • MallaMojs

    Mina tjejer fyller 2 år idag!!!

    ...men även här är det jobbigt! Jag skyller det mesta på min "livssituation" men såklart är barnen trotsiga och bråkar med varandra...drar i håret, bits och nyps... *suck*

    Bra att du tog tag i det här med tråd, enzo


    *~~* Cornelia & Izabella 070602 *~~*
  • Tindrasson

    Här är det precis likadant. Mycket drag i kläderna, bits i fingrarna. Särskillt Ebba. Här börjar det lekas "riktiga" lekar med bilar och dockor. Hästar som galopperar och äter mat i hage.

    Linneas operation gick bra. Men bara det ena lårbenet är uträtat. Men tur var väl det. För två dagar efter operationen började hon hasa runt på rumpan igen. 4 dgr efter op försökte hon ställa sig upp. Dag 5 efter op ställde hon sig upp. Försökte även gå iväg med lära-gå-vagnen. Tokigt barn det där!

  • EmelieG84

    Tindrasson: Skönt att oprationen gått så bra:) Och att hon pigga till så fort:) Tålig liten tjej!

    Imon e jag ledig, humm undra va vi ska göra.. Orkar inte va hemma hela dagen, öppis el djurparken? Hoppas på de sistnämnda om de e bra väder, el ja bara de inte regnar!

  • Enzo1

    Känner precis igen det ni skriver. Dra i håret, bita varandra mm.

    Sen har vi börjat putta varandra också och säga "dumma dig".

    Oj, Tindrasson vad snabb hon är. Bara några dagar efter OP och hon är på gång igen, vilken fighter!

    Malla, grattis i efterskott säger jag och barnen. Ska ni ha kalas i helgen?

  • Tindra04

    Hej!

    Bra intiativ Enzo!

    Här är det oxå mycket bråk, nypande och mina mamma, mina pappa! Och bära! Och så har vi ett rent helvete rent ut sagt med nattningen. Det tar minst en timme att få dem att somna på kvällen. När vi sen väcker dem på morgonen för att gå till dagis är de megatrötta

  • Tindrasson

    Man ska inte ropa hej innan man har kommit över ån. Idag när vi ändå var inne på dagvården för att Ebba skulle få medicin, bad vi "vår" läkare att titta på Linneas ben. Igår märkte vi att hon reagerade genom skrik och gråt när vi la henne på skötbordet. I morse kände vi även på henne. Då märkte vi att hon hade som en svullnad vid ärret. Hon gnällde även när jag tryckte lite lätt på bulan.
    Så idag har Linnea röntgats för att se ifall det är någon spik på glid.
    Det hoppas jag verkligen inte. För då är risken att hon blir omopererad och gipsad. Då lämnar jag in, för då blir hela sommaren förstörd. Precis som julen blev då när Ebba blev gipsad. Faan, säger jag bara.

  • MallaMojs

    Här är det också tungt med nattningarna, men nu lyckas de ändå somna, i stora sängen, med mamma eller pappa emellan. Det kan dock ta en timme innan de ens lugnar ner sig och ligger ner och de brukar somna vid kl.21, vilket känns lite sent. Vet inte om de sover för mycket på dagarna?...men samtidigt så vill jag inte att de ska väcka dom efter en timme där heller, för det brukar alltid sluta i katastrof. Men om man tänker efter så sover de ju oftast mellan kl.21 och 6.30, är det verkligen för lite? Ska till Ikea i helgen, hoppas jag, för sänginköp, sen så ska jag få till det!!!

    enzo - det blev inget organiserat kalas i år. En del var förbi på korvgrillnig på mors dag och en del i tisdags på tårta, men jag orkade inte alls styra upp något. Förra året så hade vi ju öppet hus hela dagen i en lokal i området, och nästa år blir det kanske barn-kalas

    Hoppas det inte är någé fel med Linneas ben, Tindrasson


    *~~* Cornelia & Izabella 070602 *~~*
  • Enzo1

    Vad struligt Tindrasson, jobbigt att det strular. Vi får verkligen hoppas att benet är ok.

    Vi ska inte heller ha något stort kalas i år, vi hade stort 1 år kalas så detta år kör vi bara familjen. Som du säger Malla - nästa år kanske man har barnkalas.

    Peppar peppar... våra barn somnar kanonbra. Vi lägger dom alla mellan 18.45-19.15 och dom bara lägger sig och somnar. Ibland ligger dom och snackar lite men det är sällan vi behöver gå upp till deras sovrum på kvällen. Kan tillägga att vi fortfarande har spjälsängar, dom vill jag inte ta bort. Kan tänka mig att det blir mycket spring då.

Svar på tråden Tvillingar i sommar, del 10