Inlägg från: Tindra04 |Visa alla inlägg
  • Tindra04

    Tvillingar i sommar, del 10

    Hej!

    Bra intiativ Enzo!

    Här är det oxå mycket bråk, nypande och mina mamma, mina pappa! Och bära! Och så har vi ett rent helvete rent ut sagt med nattningen. Det tar minst en timme att få dem att somna på kvällen. När vi sen väcker dem på morgonen för att gå till dagis är de megatrötta

  • Tindra04

    Tuva och Elliot sover oxå i spjällsäng. Det får de göra så länge de får plats i den. Eftersom nattningen är kaos nu så kan jag bara föreställa mig hur den skulle vara om de låg i vanlig säng och kan springa upp hela tiden.

    Nu har vi börjat med att de bara får sova en timme på dagen och även fast de verkar trötta vid 19 när vi lägger dem så blir det skrik och gråt

  • Tindra04

    Hej tjejer!

    Jag jobbar även denna veckan sen ska barnen och jag vara hemma två veckor medans gubben jobbar sen har vi fyra veckor gemensamt.

    Hur har ni andra det i värmen?

  • Tindra04

    Hej tjejer!

    Ser att det inte bara är jag som har två trotsiga tvååringar hemma. "kan själv", bits, rivs, slåss, vill ha kex, glass, frukt och får man inte det så blir det ett rent hel.... hemma rent ut sagt. Men jag måste säga att Tuva är lugnare är Elliot, kan det vara så att killar är mer tempramentsfulla?

    Vi har fortfarande kvar spjällsängarna till barnen, försöker dra ut på bytet så länge som möjligt. Ser inte fram emot det spring som kommer bli sen. Just nu har vi okej nattningar men de kommer ju ingenstans Vi får gå in några gånger innan de somnar men det brukar ta högst en halvtimme.

Svar på tråden Tvillingar i sommar, del 10