• Svar på tråden Vad är det äckligaste/konstigaste du gjort hos nån annan?
  • Barbabok

    Jag var hos ett ex., hans kompis var där som jag ansåg var ett potentiellt kap. Hur som helst.
    Vi satt (kapet och jag) på balkongen och småpratade i solen då plötsligt en sån där solnysning kom och ut_ur_min_mun kommer en stor SNORLÅMA med en sån där grön klump, och den landar på hans lår/knä, inte helt osynlig då han hade rätt nya svarta jeans på sig. Skämdes jag? Gissa haha.. Han ursäktade sig och gick och hämtade papper, jag dog nästan men faktiskt dejtade vi senare en kortare period. Jag skäms fortfarande.

  • Mieria
    sannispannisen skrev 2009-06-04 00:31:23 följande:
    haha jomenvisst!!  
    Hahahahahahahha jag frustar som en flodhäst med värkar!!!
  • Mieria

    Men vad fan är det med er?? Varför torkar ni snippan med handduken?? Tänk så många som kanske har gjort det innan er? hahahaha IEW

  • Anonym (bläää)
    papercut skrev 2009-06-04 00:32:28 följande:
    Anonym (bläää) skrev 2009-06-04 00:30:25 följande:
    Okej, men jag vill inte ha poäng för det där, så du kan låtsas att du inte läst det, haha :D
    Hur ska jag kunna låtsas om jag jag inte läst om någon som ätit sitt eget bajs??? Det går inte. Det är mot naturlagarna.
  • Mieria
    wero73 skrev 2009-06-04 00:32:35 följande:
    Jag var hos ett ex., hans kompis var där som jag ansåg var ett potentiellt kap. Hur som helst. Vi satt (kapet och jag) på balkongen och småpratade i solen då plötsligt en sån där solnysning kom och ut_ur_min_mun kommer en stor SNORLÅMA med en sån där grön klump, och den landar på hans lår/knä, inte helt osynlig då han hade rätt nya svarta jeans på sig. Skämdes jag? Gissa haha.. Han ursäktade sig och gick och hämtade papper, jag dog nästan men faktiskt dejtade vi senare en kortare period. Jag skäms fortfarande.
    Nu gråter jag.
  • vadskajaghetadå
    Thaleya skrev 2009-06-04 00:30:02 följande:
    Hmm jaa det är nog ett och annat. Har haft sex på en fest men det är väl inte äckligt.När jag var liten och sov över hos en killkompis för första gången, jag var väl omkring 5 år gammal så kissade jag i sängen, det var PINSAMT!Sen har jag mensat ner en killes säng en gång då jag bara sov över.Klev upp mitt i natten naken hos en kille jag sovit hos och skulle gå på toa, krockade på vägen dit i hans pappa som endast hade kallingar, fast det var ju inte heller äckligt.hmm, jag har lämnat nån binda bakom en tvättmaskin hos en kompis då de inte hade papperskorg och jag inte kunde gömma bindan på mig. Har tvättat mig och torkat mig med en handduk efter jag kissat då det varit slut på papper.Använder smink och deo brukar jag göra när jag är hos andra.Spytt ner mina vänner har jag ju råkat gjort såklart, och innan jag och min kille flyttade ihop så var jag akut tvungen att gå på toa men han vägrade stänga dörren, och jag rusade så gott jag kunde för att hinna men bajsade ner golvet, mig själv och toalett stolen, det var inte kul men gick fint.
    haha känner igen mig i en del.

    jag har också spytt ner folk, i alla fall min kompis skor inne i slussen, i en folksamling.

    nej men fy vilken människa jag framstår som, skulle nn som känner mig i dag läsa skulle de inte tro mig.

    en gång bar jag peruk för att jag råkat förstra mitt hår, då slet samma kompis av mig den på nattbussen hem bland alla i samma ålder.
    där fick jag igen, har nog aldrig skämts så mycket.
  • papercut
    sannispannisen skrev 2009-06-04 00:31:23 följande:
    haha jomenvisst!!  
    Ja, det är faktiskt sant. Skulle aldrig berätta det om det inte vore för att ingen vet vem jag är här på fl :p
  • Anonym (bläää)
    wero73 skrev 2009-06-04 00:32:35 följande:
    Jag var hos ett ex., hans kompis var där som jag ansåg var ett potentiellt kap. Hur som helst.Vi satt (kapet och jag) på balkongen och småpratade i solen då plötsligt en sån där solnysning kom och ut_ur_min_mun kommer en stor SNORLÅMA med en sån där grön klump, och den landar på hans lår/knä, inte helt osynlig då han hade rätt nya svarta jeans på sig. Skämdes jag? Gissa haha.. Han ursäktade sig och gick och hämtade papper, jag dog nästan men faktiskt dejtade vi senare en kortare period. Jag skäms fortfarande.
    haha! fy fan vad äckligt! Slem är det äckligaste jag vet.
  • vadskajaghetadå
    Queen70 skrev 2009-06-04 00:31:51 följande:
    Jag har nog också torkat snippan efter att jag kissat med nåns handuk om det saknats papper. Fast då har jag nog varit full tror jag.
    i går använde jag en tom toarulle.
    haha jag satt och garvade medans jag torkade muttan, sonen på 4,5  år glodde med stora ögon stackarn, kom in vid fel tidpunkt.

Svar på tråden Vad är det äckligaste/konstigaste du gjort hos nån annan?