Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Medicinsk abort

    Jag gjorde en abort ångrar det redan men var för barnets bästa o mitt. Aldrig gjort abort innan o kommer aldrig göra om det. Har 4 barn sen innan o är ganska ung.

    Gjorde medicinsk abort hemma fick 1 tablett på sjukhuset sen dagen efter tog jag 4 tabletter i underlivet samt 2 smärtstillande efter 3 timmar tog jag ytterligare 2 i underlivet. Jag började blöda redan efter 1 timme när jag tog första. O lite mensvärk. Mitt illamående försvann direkt när jag började blöda alltså det avtog när hela förloppet var avklarat försvann det direkt. Brösten dock tog en vecka. Jag gjorde aborten för en vecka sen. Var i vecka 6. Oavsett vilken vecka så har jag personligen aldrig någonsin tänkt på abort men förutsättningarna gjorde det omöjligt att behålla. O kommer ångra mig resten av livet. Många säger men det e bara ett embro. Så är det inte det e ens eget barn man väljer o ta bort. Oavsett hur litet det är i magen det kunde blivit ett barn ert barn därför anser jag det e ett liv. Dock har jag inget i mot folk som

    Gör abort... det e upp till var o en men för mig så kommer jag alltid älska barnet ändå även om jag valde abort.... iaf själva moderkakan o fostret kom ut efter 5 timmar o 30 min från första tabletten. Jag hade bara vanlig mensvärk o när det väl kom ut kände jag det på mig o satt på toa en bra stund allt bara kom. Det var väldigt mycket o fick mig o fundera om fostret verkligen var 6 veckor pga jag såg precis allt. Rekommenderar ej att glo ner i toan men ville se så allt var ute. Var massa konstiga stora klumpar med typ som man födder barn o om man sett själva moderkakan på riktigt så såg det ut.

    Men det gjorde inte alls ont tror det beror på om man födt barn så känns nog inte abort så mkt. Jag blöde i en vecka nu e det mest brunt antar att det e som det håller på avtar. Bortser från detta åkte jag på en rejäl förkyldning o mår skit nu. Men tänkte skriva om någon undrar kring medicinsk abort i hemmet.

  • Anonym (Linda)

    Glömde tillägqa fick mkt gaser i magen efter svårt o göra nr 2 tog en vecka för magen att komma igång men e ganska dålig i magen nu.

Svar på tråden Medicinsk abort