Inlägg från: Snorky |Visa alla inlägg
  • Snorky

    Släggas gäng

    Ingen som vill fika????
    Jag är ledig imorrn o på tisdag....

  • Snorky

    Gosan: Vad kul att det går så bra med Ellas blöja!! Mio har också börjat få in snitsen nu, men som du säger när man åker iväg så åker blöjan på av enkelhet.
    Nattblöjan väntade vi ett helt år efter att han blev torr på dagen med att ta bort. Egentligen hade vi nog kunnat ta den tidigare om vi inte hade varit så lata. Så vi plockade helt enkelt bara blöjan nattetid en kväll och det gick jättebra från första stund. Bara de kissar innan läggdags så. I början tog jag även upp honom och kissade honom innan vi la oss för säkerhets skull, o just för att förstå att han ska gå upp o kissa o inte kissa i sängen av bekvämlighet, i tron om att han har blöja. Plastad frotté har vi i hans säng under bäddmadrassen (bäddmadrassen är i lagom storlek så den går bra att tvätta i maskin vid olyckor), har hänt olyckor emellanåt, men absolut inte ofta.

  • Snorky

    Hej hej... jag har inte hunnit med att varit här på lääänge nu. O ännu mindre lär det ju bli med tanke på det härliga vädret som vi har fått!! Äntligen lite värme, hade nästan tappat hoppet på att det skulle bli någon sommar.

    Midsommaren firade vi i Enköping med buffélunch tillsammans med släkten och vänner, samt dans kring midsommarstång. På kvällen sen var Martin och jag på fest med mina barndomskompisar, grillade och drack gott. Vädret höll sig hyffsat, så det blev en bra midsommar.

    Själv så jobbar jag 2½ vecka till och sen går jag på semester i 3½ veckor (10:e juli - 3:e aug). Men då vet jag inte alls hur mycket vi kommer vara hemma. Jag fyller visst 30 mitt uppe i alltihopa också... o det ska man tydligen fira tycker andra, så jag får väl ställa upp! Vi tänkte ta en sväng till Stockholm och Enköping samt några hotellnätter i Göteborg. Barnen ska bo en vecka (vecka 28) hos mormor och morfar i Enköping då dagis i stängt också, så de slipper sammanslagningen.

    Nu ska jag fixa iordning Neos golfgrejer, för han och fastern ska iväg på en golfrunda... det ska börjas i tid!

  • Snorky

    Här hemma är det jättekonstigt... barnen har åkt till mormor o morfar och Martin är på kurs i Stockholm så helt plötsligt blev jag SJÄLV!! Konstig känsla!

    Jag jobbar tyvärr hela veckan annars hade jag gärna fikat. Sen åker vi till Enköping när vår semester börjar på fredag! Gu vad skönt det ska bli!!! O jag lääääängtar så efter barnen. De ska vara där hela veckan nu för att slippa sammanslagningen och annat dagis, sen tycker de såklart det är superroligt hos mormor o morfar också, men jag hoppas de saknar mamma o pappa liiiite iaf! Mamma saknar MASSOR!

  • Snorky

    Gosan, hoppas ni har haft en jättebra dag på eran dag! GRATTIS!

    Här jobbas det igen för fulla muggar. Har haft 3 veckor semester i juli, vi var bla till Göteborg, Enköping och så lite småutflykter. Sen har vi byggt en stor altan på baksidan äntligen! Blev så himla bra!
    Nu jobbar jag augusti ut och sen vet jag inte hur det blir med allt pga de stora sparbetingen inom säbo, jag har ställt in mig på några månaders arbetslöshet, då kan det bara bli bättre Vi får se...

    Vad har ni andra hittat på i sommar?


    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221
  • Snorky
    maddeh: fy så hemskt! Jag beklagar verkligen. Jag började gråta när jag läste i din blogg. Så läskigt att det kan hända så snabbt o plötsligt!!! KRAM på er!!!

    Tyvärr kan jag inte fika på måndag för jag jobbar. Jag har två veckor kvar nu på mitt vik sen vet jag inte så mycket mer. Det blir som det blir. Finns väl alltid behov av vikarier i mitt yrke, även om det kanske inte blir lika ofta. Vi får se... just nu orkar jag inte tänka på det alls för man kan ju inte påverka någonting.
    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221
  • Snorky

    Jag är inte ledig förns på fredag... så det ser lite mörkt ut med fika här Veckan efter är det också mycket jobb men sen i september har jag ingenting än så länge!!


    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221
  • Snorky

    hur funkar det egentligen med dagis när man är arbetslös och får hoppa in på vik med kort varsel?? Jag tänker mest hur de delar upp de 15 timmarna... gör man ett basschema och sen får gå utöver om man får jobba, eller har man jobbat mån tis så får de inte gå mer om man kommit upp i över 15 h???


    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221
  • Snorky
    Fanny: ok... då har ni det som jag trodde då. Är säkert nåt liknande här.
    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221
  • Snorky

    Grattis Vicks!!!! Det är så härligt att nå sina delmål o mål!
    Jag GI:ar lite jag med... och det är sån kick när vågen visar minus!! Mina grav-kilon med Mio är borta nu iaf... men jag har typ 5 kvar tills innan min första graviditet. O dit vill jag gärna nå.


    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221, shoppingdagbok: snorkysshopping.bilddagboken.se
Svar på tråden Släggas gäng