• Susie

    Hysteriska kvinnors testfest 5

    Hej Gumpan!

    Jag hoppas allt har gått bra idag! Du är väl förhoppningsvis o kollar foton
    Kollar in lite senare under kvällen!

  • Susie

    Icka,
    Tack! Verkligen alltså! Jag vet att vi lever i två olika frustrationer och sorger och såklart förstår jag om din längtan är outhärdig!
    Jag känner mej verkligen sååå tacksam att jag har Jolina, men har kanske tagit henne lite mycket för givet eftersom jag blev gravid så fort och eftersom vi mestadels haft ett rent "kämpande, gråtande, skrikande, frustrerande, sömnlöst, sexlöst NO LIFE" under hela 2006-2008.... Men du förstår säkert hur jag menar. Jag tycker ju ändå att vi kämpat för att få det bra och jag och D har engagerat oss 100% för att allt ska ordna sig dag ut o dag in.....också nu när man äntligen känner hur lycklig man är som mamma och att man faktiskt tagit sig igenom det och ändå fortfarande är sambo och väldigt lycklig (igen) så vill man ju fortsätta "leva"...och jag antar att livet är barn, som det känns alla fall en stor del av det! Min längtan är också ganska stor för jag hade en förhoppning om att få återuppleva det underbara och kanske inte få så mycket av det jobbiga och kunna njuta lite mer..... Bara lite tankar från mej......
    Jag vet inte vad det innebär att du ska ta sprutor? Kan ni inte göra IVF eller varför funderar du på adoption? Är det pga MF? Jag känner verkligen för dig och kan inte tänka mej känslan och det du har upplevt....men jag VET att du KAN bli gravid och det betyder ju massor! Där är vi ju på samma nivå du och jag förrutom att dina ägg nog är betydligt bättre än mina Gumman, jag förstår hur jobbigt det är men jag tror på dej och jag tror att du kommer bli gravid snart igen, GE INTE UPP! Du förtjänar så mycket att få en liten bebis! Och du kommer att få det! Jag vägrar tro nåt annat för nån av oss!
    Danne känner sig också uppgiven och känslan att ens vilja försöka är ju looong gone här hemma....men men DET är ju det ENDA man vet är en bidragande faktor så det är väl bara att försöka njuta ändå....När det händer så händer det.
    STor KRAM till dej!

  • Susie

    Icka, Jag glömde skriva det jag absolut tänkte när jag läste ditt inlägg om blodcirkulationen. Kanske är den en bidragande faktor här. Jag har ju oftast kalla fötter men främst är jag helt stel i nedre delen av ryggen varenda morgon när jag vaknar! Spikmatta och massage låter som det ska öka flödet där!
    Jag tror inte jag hinner med någon spikmatta men, varma fotbad och massage borde väl öka det? Kan du förklara hur din karl ska massera dig (du fick väl tips av Lollo?), så hoppas jag Danne kan massera extra mycket i nedre delen av min rygg.
    Kram

  • Susie

    Passar på att skicka in det jag hittade...

    Bimanuell massage (BMG)
    (BMG är en massage-metod som framgångsrikt används till exempel vid smärttillstånd beroende på sammanväxtningar i lilla bäckenet, svårigheter att bli gravid, underutvecklad livmoder, problem i samlivet. Metoden är ursprungligen svensk, uppfunnen av sjukgymnasten Tore Bengt i slutet av 1800 talet och används fortfarande i många andra länder till exempel USA, England, Ryssland).
    Dr Einarsson har underlättat för 3 patienter under 2008, genom BMG som ökar blodcirkulationen i livmodern, att bli gravida. De nu mycket lyckliga patienterna har haft svårt bli gravida med vanliga fertilitetsmetoder. En av patienterna är 48 år. Massageplatsen undersöks med hjälp av ultraljud för att se blodflöde.

  • Susie

    Hej Crazyhannah!

    Åhh tack! Gud vad det värmer! Jag hoppas att allt beror på slumpen och att spåtanten har rätt ha ha ha! Jag fick en liten kick nu när jag snackade med min nygravida vän då hon hade en teori om att man är mer fertil i vissa perioder....hon hade själv tänkt på det en längre tid då de flesta faktiskt har barn födda nästan samtidigt (syskon alltså), och så fick hon pluss och såklart blev det BF på hennes son's 2 årsdag Jag får sätta min sista förhoppning till att just den här ÄL är min fertila ÄL och jävlar vad vi ska nuppa nu!
    Kram till dej!

  • Susie

    Gumpan,

    Jag hoppas att du bara är upptagen med en massa foton som du skrev och att det verkligen har gått bra idag!? Snälla kom in och dela med dig så vi får veta att du mår bra!
    Kramis!

  • Susie

    GUMPAN! GUd vilken lättnad!!!
    Vad glad jag blir för dej! Nu är vi ju på samma nivå mer eller mindre och det känns ju skönt att vi båda är OK och kan stötta varann. Spolningen ökar ju också chanserna och hoppas det kan öka din chans till nästa ÄL!
    Då ska det ju inte vara nåt problem med hans simmare känns det som!
    Det måste ju kännas bra att din ÄL har ställt in sig på "standard 28 dagar" också, det är ju lite mer bevis på att kroppen funkar som den ska liksom och att du är helt regelbunden! Min var ju 28 dagar förrut och senaste 6 mån 25...... det är sånt som kan gå runt i mitt huvud.....gulkropps hormon som ökar för tidigt och bla bla bla bla bla...... Hur ska ägget hinna fästa sig på 12 dar när slemhinnan redan stötts ut? Ändå ska det inte vara en sk kort lutealfas jag har enligt min läkare. MEN jag får lita på att allt är rätt med mina hormoner trots att jag haft väääldigt mycket problem med hormonerna senaste åren. (DET GÖR MEJ FÖRBANNAD! Att de inte kan ta ett simpelt prov och kolla nivåerna!??)
    Vad jobbigt att du fick lida endel där inne, fy det måste göra förbannat ont att "dra i livmodertappen" Ahhhgggt! Tur att du fått veta nu så du kan slappna av!
    Vi försöker nog sommaren ut (har inte snackat klart med Danne), sen kontaktar vi vår fertilitetsläkare som skickar oss till kliniken där de gör IVF och på deras hemsida kan man läsa om 3 veckors väntetid för att få börja sin behandling....Vet dock inte om det verkligen kan stämma?! MEN, de är ju privata, kanske det är därför.........Så får det bli helt enkelt!
    Jag är alla fall så himla lättad av att läsa ditt inlägg gumman! Sååå glad!
    Nu jädrar! Hoppas det tar sig bra nu för dig!
    Jag har en strategi som jag även planerade förra månaden, men som misslyckades HA HA HA! Den med alkohol..... men det gäller bara fram tills den 19e så det får räcka med 14 dagars uppehåll hahaha! Nej men såklart kommer jag dricka gott vin på alcudia Förrutom det ska vi väl lyckas nuppa endel, med början ikväll hoppas jag och en bit in på nästa vecka!
    KRAM till dej!

  • Susie

    Hej Icka!

    OK! Då förstår jag hur du menar! Men du, jag vet att du blir gravid snart jag tror verkligen din kropp är inställd på det nu! Jag hoppas du får ett fint plus snart igen!
    Jag tror kanske att du inte känner likadant med barn två, för då kan ni ju "köra på" direkt och ha en mycket mindre press på er medans erat barn fortfarande är liten och tar upp all tid, det blir ju inte alls lika påfrestande att "försöka" på samma sätt eftersom du vet att det kan dröja. Jag tror du kommer klara det fint och få flera egna barn vännen!
    Tror du spikmattan kan ge resultat på slemhinnan och blodgenomstömningen direkt när man börjar använda den? Jag är väl kanske lite sent ute, men jag ska vetekudde runt ryggen varje kväll och mycket massage med värmade olja.
    Ang, den där massagen...... Den verkade inte allför trevlig! Jag tror inte det var det vi var ute efter, det verkar användas mer vi komplikationer efter födsel eller andra sjukdomar läste jag sen och bilden jag såg var en knytnäve som masserade livmoderväggen innifrån medan den andra handen masserade på magen.....Uhhh!
    Men massage i ryggslutet över Äggstockarna tror jag inte kan skada utan bara göra det bättre!
    Du hade provat Glandin va? Jag törs inte prova det igen även om det för mej skulle vara bra att få en lite förlängd cykel kanske...
    SNART SNART vännen tar det, tror stenhårt på 3X PLUS nu till slutet av månaden
    Kramis!

  • Susie

    Hej Lilla Trieste!

    Du jag blir så glad över ditt pepp!
    Och förstår att du känner dig extra renlig hihihi!
    Ja, jag vet att det är bättre med varannan till var tredje, och det har vi ju haft de flesta gånger, sådär varannan osv ibland har det varit två dar irad osv......
    Jag hoppas allt bara är en tillfällighet och att det bara dragit ut på tiden pga av andra orsaker i början....tex min stress, yrsel och hormoner, några "nej tack" av sambon har nog också bidragit så jag försöker se det som kanske är försöken inte 13 i alla lägen utan bara 8? he he he
    Kram på er!

  • Susie

    Gumpan och Lilla Trieste!
    That's the way to think helt enkelt! :-8
    Sen att jag blev det förra gången trots min ålder var nog bara rent flyt helt enkelt!
    NU jädrar ska här skridas till verket HA HA HA! Hoppas jag....
    Kram o Nattis ses imorrn!

Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5