• Abrakadabra

    Akademiska Sjukhuset - del 4

    Vår förra tråd hade visst stängts hastigt och lustigt, så jag tog mig friheten att starta en ny, hoppas att det är ok.

    Här hänger alltså vi som håller till på Reproduktionscentrum på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

    Vi snackar, stöttar, peppar, tipsar. Välkommen!

    Det finns även en list-tråd för kalenderbitare :
    www.familjeliv.se/Forum-7-140/m43241390.html

  • Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4
  • tussilago 79

    ja, eller innan, när det blir omslag. Tre dagar senare sätts ju embryot in, då borde det inte kunna ta skada, embryot alltså?

  • tussilago 79

    jeskan: Kom på att ni hade väl manlig faktor, så då kanske det inte funkar att försöka på vanliga äl för er? Förlåt för min klumpighet..

  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-09 22:41:47 följande:
    jeskan: Kom på att ni hade väl manlig faktor, så då kanske det inte funkar att försöka på vanliga äl för er? Förlåt för min klumpighet..
    ja det stämmer.. sambon min har dåliga å få spermier så det är ju inte så stor chans för oss att det skulle bli en graviditet spontat.. men chansen finns ju.. en kompis till mig har samma diagnos som vi har å dem har lyckats själva 2 ggr nu samt att dem har ett provrörsbarn.. så chansen finns ju.. ingen fara.. jag blev bara lite förvirrad där ett tag för att jag inte riktigt fattade vad du menade.. vi kör på som vanligt oxå.. innan insättningen.. för jag antar att det är lika dant när man har gjort FET att dem avråder från att han samlag upp till en vecka efter insättningen.. men jag kommer ändå hör med dem tror jag om man får välja själv, om man vill sätta in båda på en gång. Vad var det ni hade för diagnos?
    Börja om från början...
  • Abrakadabra

    ->Jeskan
    Tyvärr kunde jag inte informera i den gamla tråden, det går inte att skriva nya meddelanden där. Finns det något smidigt sätt att skicka meddelanden till alla eller måste man klicka in på varje person som gjort inlägg i tråden och skicka meddelande till var och en?

  • mirakel2010

    Hej tjejer, nu är jag tillbaka efter en paus. (Kiickan)
    Jag har varit inne och tjuvläst ibland.
    Va bra att ni startat en ny tråd, men det känns som om folk fallit bort....
    Men vi får hoppas att dom hittar hit

  • tussilago 79

    jeskan: Oförklarligt barnlösa.. Andra strecket på testet börjar komma nu så kanske ikväll eller i morgon, då lär insättningen bli på måndag tycker man..Ja, man tar ju alla chanser man kan få. Vi har ju försökt i två år drygt, så det känns nästan lönlöst att försöka själv. Men men hoppet är ju det sista som överger en

  • tussilago 79

    jag har en fundering, är antagligen helt fel. Om jag skulle vara förkyld vid insättning skulle kroppen lättare ta emot embryot? Jag har hört folk säga att immunförsvaret kan stöta bort embryot i vissa fall ( det gäller kanske inte oss). Om då immunförsvaret ligger nere, alltså jobbar med ett förkylningsvirus, så kanske embryot får fastna i fred? Någon som vet något eller som har funderat över detta?? Ja, sånt här sitter man o spekulerar om. Kanske dags att skaffa en hobby .

  • tussilago 79

    Det kanske blir tvärtom förresten, att immunförsvaret stöter bort allt under en förkylning. Jaja, nu har jag shoppat CB äl test, för säkerhets skull, hoppas de kommer i morgon o ett CB digitalt grav. test o ett 2 -pack CB vanliga gravtester. Nu ä jag laddad till tänderna . Men var är alla?? Börjar känna mig ensam här ..

  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-06-10 10:40:08 följande:
    Hej tjejer, nu är jag tillbaka efter en paus. (Kiickan)Jag har varit inne och tjuvläst ibland. Va bra att ni startat en ny tråd, men det känns som om folk fallit bort....Men vi får hoppas att dom hittar hit
    Hej gumman.. vad roligt att du är tillbaka.. har saknat dig.. Allt bra med dig?
    Börja om från början...
  • Åttan
    Abrakadabra skrev 2009-06-10 08:04:34 följande:
    ->JeskanTyvärr kunde jag inte informera i den gamla tråden, det går inte att skriva nya meddelanden där. Finns det något smidigt sätt att skicka meddelanden till alla eller måste man klicka in på varje person som gjort inlägg i tråden och skicka meddelande till var och en?
    Tror nog att man måste skicka meddelande till alla.. och så kanske man kan lägga in länken till den nya tråden i listtråden å skriva att vi startat en ny..
    Börja om från början...
Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4