Inlägg från: Tvillingmamma2007 |Visa alla inlägg
  • Tvillingmamma2007

    Tvillingmammor till barn födda våren/sommaren 2007

    Hej babes! Tack MNL för länken!! Inte f*n ska vi väl splittras heller!

    MP:
    Fy vad ruttet med OP! Och bad tajming som sagt! Krya på dig! Kram

  • Tvillingmamma2007

    Ahhhh Multi-techen skall väl vara bra har jag hört. Lite dyr dock och sen så rekommenderar de ju inte så tunga stolar som framåtvända sen men ni kanske inte ens tänker använda dem framåt. Dryyyygt med stolar börjar jag tycka! Vad skönt när de åker framåt sen så slipper man krångla sig över om man vill sitta i mitten bak fast det lär ju dröja.

    Här ska vi ha sem i juli när dagis har stängt, sambon 3 veckor och jag 4. Han får inte ha fler sammanhängande suck! Men men det blir nog bra ändå. Det blir me and the boys en vecka innan sambon också får sem.

    Här hade Timpen feber när jag hämtade honom på dagis idag, han hade tydligen varit varm när han vaknade efter vilan och när vi kom hem så hade han 38,5 så det blir till att vara hemma i morgon. Hoppas det är nåt snabbt övergående, fast ska väl inte klaga vi har inte vabbat sen i början på januari! Men nu var det alltså dags och jag som är lite krasslig med, hade ingen röst öht i måndags och känner mig sådär idag, kanske jag som smittat honom iofs. På söndag morgon ska jag flyga iväg på konf och sen hem igen för att på tis-ons vara på konf i stockholm så hoppas de inte blir sjuka båda två eller att det blir nåt värre för då skiter det sig kanske med barnpassning och sommarfest på dagis mm.

    Idag började klädesrean! Nån som fyndat?

  • Tvillingmamma2007

    Heoo:
    Najs med lite flyt för en gångs skull!! Det är ni värda!

    Ellen:
    Mina killar har legat på golvet nedanför sina växasängar med några gånger fast jag tror att de ramlat ur, de rör sig som propellrar ibland fast vi har madrass nedanför så de landar mjukt iaf. De har inte vaknat nån gång av det.

    På semestern har vi ännu bara planerat att åka till mina päron, släktträff, åka till brorsan och hälsa på, Furuvik, och sen blir det nog en del dagsutflykter och middagar e dyl.

  • Tvillingmamma2007

    MP:
    Vad kul verkligen!! Vart är det nånstans?

    Här är trött trött trött. Har ju varit på konferenser på raken och knappt sett killarna sen i lördags usch usch men får ta igen det i helgen. Vi har iaf haft eftermiddagen och kvällen tillsammans ikväll bara killarna och jag, sambon är på hobbyjobb.

  • Tvillingmamma2007

    Betty:
    Gud vad tråkigt! Hur har det gått? Här är ju mina vaccinerade mot vattkoppor, trodde man gjorde det i USA med men de kanske är för små?

    Nora:
    Kul att du tittar förbi!

  • Tvillingmamma2007

    MP:
    Nej fick inte länken att funka! Ok ja Skokloster är ju fint och skönt att bo lite mindre centralt när barnen växer upp. Ok 1 september, exakt ett år efter att jag började jobba då alltså. Tiden går verkligen fort. Ja det var najs att få mysa med killarna ikväll, det är det värsta när man är borta på konferens, saknaden av pojkarna (alla tre såklart fast mest barnen haha ni förstår säkert, de förstår ju inte på samma sätt att man kommer tillbaka). I morgon ska vi hem till några kompisar som har barn och så kommer det att komma dit några fler par med barn med. Ska bli najs. Låter skönt med ett "lugnt" hemmafirande. Här kommer det att bli rätt så soft med då vi inte tänker stanna borta så länge på kvällen utan åka hem och pysa vi med. Man orkar inte alltid lasta resesängar och allt vad det är och så få jättelite sömn sen på natten och ev kommer vi att få besök på midsommardagen med av mina päron och min mormor! Mormor är lite gruvsjuk dock så det är inte 100 bestämt att de kommer ännu men jag hoppas på det.

    Moppecyklar? Har du nån bild?

    Idag när jag hämtade på dagis så hade ett annat barn på sig Tims jeans medan Tim bara gick i blöja efter vilan. Visade sig att killen var naken under dessutom då han hade kissat på sig lite tidigare...vad najs...NOT!

  • Tvillingmamma2007
    Betty2 skrev 2009-06-18 22:40:34 följande:
    TM: Hmm, vad pysslar de med på dagis egentligen?... Hade han inga byxor där så att de fick "låna" Tims, eller hade de bara "tagit fel"?Det låter som trevligt midsommarfirande. Kul att fira så flera barnfamiljer tillsammans.
    De hade väl tagit fel antar jag, fast alla våra barns kläder är ju märkta så det ska ju inte behöva hända! Men men just nu är det lite si och så...ingen av den ordinarie personalen var där idag utan de var de från avdelningen intill. Vårt dagis stänger 4 v i sommar och jag trodde i min enfald att det i övrigt i sommar skulle vara som vanligt men några veckor nu innan de stänger och några efter är hopslagningar, annan personal och att de ska vara på andra avdelningar SUCK! Är lite besviken på detta faktiskt och funderar på om jag kan ta ut lite mer ledigt från jobbet än planerat och vara hemma med killarna sitället...men inte så lätt just nu precis kanske!

    Ja det blir nog najs i morgon! Hoppas bara på inte allt för många regnskurar! Trevlig midsommar alla!
  • Tvillingmamma2007

    Betty:
    Angående trehjulingarna så vet jag inte, har ju inte varit hemma, men tror att de fortfarande lätt tippar. Flaken vet de dock inte om att de går att fälla

  • Tvillingmamma2007

    Betty:
    Vad gäller effektiviteten så är ju inget vaccin 100 procentigt men detta har inte sämte effektivitet än andra tror jag inte. Tror man kan vaccinera från 9 mån och det är bara en fördel att vaccinera tidigare än i tonåren.

    Nej nu kom sambon...

  • Tvillingmamma2007

    Betty:
    Nej det ska inte vara sämre men det är ju en kostnadsfråga och det brukar ju vara rel. lindrigt men med vaccin så kan man ju även slippa bältros vilket ju är bra. Men det utreds just nu om det ska införas i det allmänna vacc. programmet. Tråkigt med ert dagis! Men hoppas det blir så bra det kan bli ändå.

    MP:
    Nu funkade länken! Vad najs! Och fin tomt! Vad tror mäklaren om priset då? Risken finns väl att det skenar med dagens räntor tyvärr, hoppas att det inte gör det och att ni får det!

    Väntar på kort!

    Ingen aning...men om han kissat i sina borde de ju fatta att titta i hans låda och inte ta ett par från krokarna vid skötbordet där byxorna hänger medan de sover jag menar har han ett par på sig så hänger det ju inte flera där...weird. Krokarna är ju dessutom märkta förutom att deras byxor är märkta.

Svar på tråden Tvillingmammor till barn födda våren/sommaren 2007