Inlägg från: FamBroberg |Visa alla inlägg
  • FamBroberg

    Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?

    CloudBerry the 1st skrev 2009-06-11 16:44:23 följande:
    Alltså jag är smått förvånad.Ni som tycker att jag är elak som säger idiotunge till en som misshandlar en annan unge måste ju själv ha barn som är elaka med andra barn för det finns ingen logik annars i ert försvar?
    Ursäkta mig, men jag tror att det som retar upp folk i denna tråd, är din attityd. Varför tror du dig ha rätten att påpeka att andra är sämre mammor än du? Min son slåss också, varje gång han är trött eller blir riktigt jä*la förbannad. Jag visar TYDLIGT att det inte är okej, och ska jag vara helt ärlig, en 12-åring som slår ner någon annan, är inte en idiot eller snorunge, det är ett BARN som antagligen inte mår bra. Hur kan du kalla ett barn idiot, du kan väl för f*an inte veta vart han har lärt sig det? Hur vet du att han inte får se pappa göra samma sak mot mamma varje dag? Är han fortfarande en idiot?

    Brist på empati? Jajemänsan, det har du!
    lollisen skrev 2009-06-11 15:34:54 följande:
     Äsch, nu ska jag gå iallafall, ska hämta min oerhört dumma idiotunge på dagis som inte är ett dugg färdigutvecklad, då han kan slåss med andra barn i olika former av konflikter.
    Där är vi två!
  • FamBroberg
    CloudBerry the 1st skrev 2009-06-11 18:38:27 följande:
    Säger vem..?
    Åh gode gud, är det den attityden du för vidare? I sånna fall kan jag ju säga att JAG iaf inte blir förvånad om det är ditt barn det handlar om nästa gång
  • FamBroberg
    CloudBerry the 1st skrev 2009-07-17 09:49:08 följande:
    Så om barnet mår dåligt så är det en ursäkt till att få förstöra någon annans liv?
    Inte en ursäkt, men det kan väl vara en förklaring?
    Det som är sorgligt är väl att du som mamma till ett annat barn, var tvungen att ingripa och att inga fröknar var där?

    Jag tycker ditt handlande var skitbra och det måste komma fler av den "sorten", som vågar ingripa, det jag däremot inte gillar är att du blir otrevlig på en gång i dina inlägg.
    Jag anser inte, men det är bara min åsikt, att man som vuxen har rätt att kalla barn för tjockisar och idioter. Snorunge är väl "OK", den som aldrig kallat ett barn för snorunge bakom dens rygg, var vänlig kasta första stenen..
  • FamBroberg
    SomeOone skrev 2009-07-17 10:12:06 följande:
    CloudBerry the 1st skrev 2009-07-17 09:49:08 följande: Och nej det är så fan heller en ursäkt att göra illa anda bara för att man själv mår piss Även fast det ofta kan bli så ! Föräldrar har ett ansvar i det hela, Man ska respekera andra människor och lära sina barn hur man uppför sig (med det inräknat att man ej ska slå andra barn)
    Det är väl ingen som suttit och sagt att man INTE ska göra det? Tvärtom, tycker alla i tråden är rörande överens om att barnet gjorde fel, och att TS gjorde rätt som ingrep?

    Men helt ärligt, pratar vi om en 22-åring som mår piss så är det VERKLIGEN inte okej att slå ner någon. Finns ingen ursäkt.
    Men en 12-åring tänker inte på samma sätt, så ja, i mina ögon är det en jä*ligt bra förklaring för att han/hon slår någon annan.
    Jag har åkt på stryk flertalet gånger som liten, men gissa vad, jag står på benen idag, och hyser inga som helst agg mot andra människor, jag är inte rädd för att bli nersparkad på stan, för jag blev det i femman...
Svar på tråden Vad är det för fel på idiot-ungar som slår andra barn?