• Malinskyy

    BF Augusti 2009

    Vi som fått plusss - BF augusti 2009


    ... fortsätter tråden:
    Vi som precis fått plusss - BF augusti 2009

    Välkommen!! Här delar vi med oss av graviditetens alla under.
    Hur vi mår, vad vi gör och hur vi känner..
    Nu är det inte långt kvar... bara sommar o värme...

    Länk till BF-LISTA

    www.familjeliv.se/Forum-11-220/m42559285.html
    Pyret BF 210809 Blogg:: malinskyy.blogspot.com
  • Svar på tråden BF Augusti 2009
  • Malinskyy

    Oh my... Imorrn går jag in i vecka 31!!!

    Idag är det 9 veckor till BF: Vad tiden går snabbt!
    Ska jobba en vecka till sen är jag hemma o förbereder mig inför vad som komma skall, lite semester ska jag ju såklart hinna med!
    Längtar till jag har tid och ork att inreda Pyrets rum! Tar tag i det efter nyår...

    BTW: Välkommen till nya tråden!


    Pyret BF 210809 Blogg:: malinskyy.blogspot.com
  • mys84
    Malinskyy skrev 2009-06-12 22:49:41 följande:
    Oh my... Imorrn går jag in i vecka 31!!!Idag är det 9 veckor till BF: Vad tiden går snabbt!Ska jobba en vecka till sen är jag hemma o förbereder mig inför vad som komma skall, lite semester ska jag ju såklart hinna med! Längtar till jag har tid och ork att inreda Pyrets rum! Tar tag i det efter nyår...BTW: Välkommen till nya tråden!
    Jo det går verkligen fort. Och jag går äntligen in i v.30 i morgon=) känns som man är på rätt 10-tal då om man säger så
    Jag hade tänkt börja med lillans rum nu i helgen men jag tror det får vänta en vecka. Är så himla trött, har varit helt slut hela veckan så denna helg blir det vila på schemat.
  • Tridde

    ja nu är det upploppet kvar snart försöker hitta ork till att börja sy men är så trött och sliten just nu. jag ska sy en bärsjal, lakan till spjälsängen och sen ska det bli ett gäng med riskuddar som jag ska ha till värkarna sätter igång. sist hade jag med mig en enda upp på förlossningen och märkte att jag hade velat ha fler, dels för att kunna ha dom på olika ställen samtidigt och dels för att slippa vara utan medan en annan värms. sen är de ju busenkla att göra så... vi har inget badkar och bara en 40liters varmvattenberedare vilket gör att man inte kan duscha varmt mer än 5 minuter, så därför satsar jag stenhårt på vetekuddar

  • Baby

    Ja det är helt sjukt hur fort det går! Jag gick in i vecka 30 idag. Hur skummt känns inte det då, men bra =)

    Mår ni bra allihopa?
    Det som besvärar mig är ont i en höft, ont i ryggen och halsbränna så jag måste säga att jag har det nog ganska bra.

    Ta hand om er!

  • Tridde

    Baby> här är det problem med höfter och nedersta delen av ryggen men jag pluggar distans nu och min grabb är ju redan 6 år så han klarar sig väldans bra själv så mig är det inte synd om direkt däremot får jag aldrig ordning på medicineringen, jag har hypothyreos och får varje månad höja dosen för att värdena inte är något bra, så det är ju trist. halsbränna har jag med men ganska lindrig, den går över så fort jag går och lägger mig så det är knappast synd om mig för det
    har du slutat jobba eller är det på gång?

  • Busungarnas mamma

    Jag är i vecka 29+2 idag, tiden går ruskigt fort.
    Vad tycker era blivande pappor därhemma då? Pratar de om förlossningen mm?

    Vad har ni för namn på era listor?
    Våran Felix (6år) tycker bebisen ska heta Peter Parker om det blir en kille och
    Mary Jane om det blir en tjej han älskar Spidermanfilmerna
    Vi har i alla fall sagt att det blir inte de namnen


    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
  • Baby

    Tridde: Jag är arbetslös så det gör sig självt...

    Busungen: Vi har en lista med ca 10 namn som vi pendlar mellan, ena dagen känns det som det ena och nästa dag känns det som det andra så jag kan inte påstå att vi direkt har ett namn färdigt.

  • Miosmamma

    Jag går in i v 30 idag. Mår helt okej,ont i ryggen och vatten i vader och fötter. Känns som att det magen börjar bli tung nu, det är långt till skorna =)
    Har inte vågat väga mej på flera veckor....har en känsla av att jag gått upp alldeles för mycket. Med pojken fick jag massa vatten och vågen stannade på +30 kg precis innan förlossningen. Och de tog det nästan 3 år att bli av med helt...
    Vi köpte en vagn i veckan på blocket så det känns kul. Blir lite mer verkligt då. Börjar längta efter bebisen,vill så gärna se vem det är där inne.
    Sambon längtar också lite nu tror jag och storebror som snart blir 4 pratar mycket om hur himla stor han kommer bli när bebisen kommer, nå upp på översta hyllan och andra viktiga saker =)

  • Tridde

    Busungens mamma> här har vi problem, första 5 månaderna hade vi egentligen bara ett pojknamn som var aktuellt och allt var frid och fröjd...men sen hände nåt, både jag och sambon började ploppa ur oss en massa bra namn! så nu har vi en liten lista tillochmed här pratar vi dagligen om förlossningen men så blir det ju kanske då vi var på första aurorasamtalet förra veckan och det är så mycket att prata igenom.
    Baby> men på ett sätt är det ju skönt att få vara hemma på akassa fast att arbetslöshet är bara skit, så länge du har en bra arbetsförmedling som fattar att man kanske inte kan söka alla jobb de tycker att man ska söka. det är ju lixom inte så stor ide att gå på intervjuer med jättemage
    Miosmamma> kul med vagn! vad blev det för något? det är roligt med de blivande storasyskonen, min grabb är 6 år och pratar mycket om alla gulliga bebisar han ser överallt och att han ska få en egen gullig bebis. undrar hur länge det där med gullig egentligen kommer att sitta i efter att bebis kommit?

Svar på tråden BF Augusti 2009