• Malinskyy

    BF Augusti 2009

    Vi som fått plusss - BF augusti 2009


    ... fortsätter tråden:
    Vi som precis fått plusss - BF augusti 2009

    Välkommen!! Här delar vi med oss av graviditetens alla under.
    Hur vi mår, vad vi gör och hur vi känner..
    Nu är det inte långt kvar... bara sommar o värme...

    Länk till BF-LISTA

    www.familjeliv.se/Forum-11-220/m42559285.html
    Pyret BF 210809 Blogg:: malinskyy.blogspot.com
  • Svar på tråden BF Augusti 2009
  • Tingeling76
    Tridde skrev 2009-06-16 08:12:34 följande:
    Tingeling76> ooooh, det lät härligt. själv har jag nåt bök med ena skuldran och upp i nacken och det gör vansinnigt ont...det blir nog till att gå till massör snart för jag är så otroligt stel på den sidan. tror inte det sitter ihop med resten av problemen jag har i höfter och rygg, men man vet ju aldrig.
    Har också haft jätteproblem med rygg och nacke i många år och gått till naprapater och massörer MEN efter att ha testat akupunktur nu så kommer jag att söka mig dit även med de problemen (ett stort + e dessutom att akupunkturen går på frikortet ). Visst e det MYCKET skönare med massage och det i kombination med lite nålstick ska visst vara "bäst". Så om du inte har nålfobi (man ser dem iaf inte) och inte ha testat så kan jag rekomendera det .
    Hur som helst så hoppas jag att det ger sig.

    Jag har 2,5 vecka kvar att jobba och igår kom min vikarie som jag ska lära upp. Hon ska jobba halvtid under upplärningen men jag gissar att hon får jobba heltid sista veckan och jag jobba halvtid . Känns inte så jättekul att sitta på jobbet för att svara på frågor, eftersom jag inte ska göra någon...

    Hoppas solen och värmen har kommit för att stanna ett tag!!! (Om det är någon som har kollat vädret och vet något annat... låt mig få njuta i ovisshet ett litet tag till .)
  • Busungarnas mamma
    Tridde skrev 2009-06-15 12:13:56 följande:
    Busungens mamma skrev 2009-06-15 11:45:27 följande: Näh, våra grabbar verkar vara riktigt jämngamla Sigge är ju toksött, de andra oxå för den delen men jag gillar verkligen Sigge av någon anledning. Max är inte aktuellt här, har jobbat där under ett gäng år så det skulle bli alldeles för konstigt
    Haha, då förstår jag att Max inte är aktuellt
    Jo, Sigge är ju bland favoriterna hos oss, vet inte heller varför vi har fastnat för det namnet.
    Vilket ser bäst ut och låter bäst?
    Felix och Sigge
    Felix och Sixten
    Felix och Måns
    Felix och Max

    Felix och Alice
    Felix och Nora
    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
  • Busungarnas mamma
    Malinskyy skrev 2009-06-15 19:23:35 följande:
    Förtsa arbetsdagen på sista jobbveckan!! Kan inte förstå att jag bara ska jobba tre dagar till och sen vara långledig!Haft sååååå ont idag.Bla sammandragningar till o från, molvärk och illningar från höften ner i benet (foglossning gissar jag på) som gör att jag inte kan stå, gå eller tänka klart! Har aldrig haft såhär ont på en och samma dag... foglossningen sitter verkligen i länge och jag önskar att jag kunde sitta ner hela dagarna om det ska fortsätta!På kvällarna är jag så trött! Hur känner ni??
    Fy vilken jobbig dag du haft, inte roligt alls.
    Är det ingen förutom jag som känner av Ischias?
    Det började för 5-6 veckor sedan på mig, då endast i ena skinkan och ner i benet, men nu är det på båda sidor så ibland vet jag inte hur jag ska sitta, stå, gå eller ligga.
    Tips någon?
    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
  • Tingeling76

    Busungens mamma skrev 2009-06-16 10:03:35 följande:


    Fy vilken jobbig dag du haft, inte roligt alls.Är det ingen förutom jag som känner av Ischias?Det började för 5-6 veckor sedan på mig, då endast i ena skinkan och ner i benet, men nu är det på båda sidor så ibland vet jag inte hur jag ska sitta, stå, gå eller ligga.Tips någon?
    Ischias beror i många fall på att det är musklerna i rumpan som krampar runt ischias nerven. (Har själv haft problem många år av och till och framförallt nu när jag e gravid.) Brukar hänga ihop med att musklerna i ryggslutet blir trötta (ofta svankas det lite mycket med en stor mage ) och det går ner i rumpan. Tips e att försöka stretcha rumpan (vet att det är jättesvårt med världens största mage), att alltid stå med lite böjda knän så att svanken försvinner. Dessutom så kan jag även till dig rekomendera akupunktur, mina kramper släppte direkt efter första behandlingen och nu när jag sköter mig liiite bättre så känner jag nästan ingenting .
  • Busungarnas mamma
    Tingeling76 skrev 2009-06-16 08:55:12 följande:
    Har också haft jätteproblem med rygg och nacke i många år och gått till naprapater och massörer MEN efter att ha testat akupunktur nu så kommer jag att söka mig dit även med de problemen (ett stort + e dessutom att akupunkturen går på frikortet ). Visst e det MYCKET skönare med massage och det i kombination med lite nålstick ska visst vara "bäst". Så om du inte har nålfobi (man ser dem iaf inte) och inte ha testat så kan jag rekomendera det .Hur som helst så hoppas jag att det ger sig.Jag har 2,5 vecka kvar att jobba och igår kom min vikarie som jag ska lära upp. Hon ska jobba halvtid under upplärningen men jag gissar att hon får jobba heltid sista veckan och jag jobba halvtid . Känns inte så jättekul att sitta på jobbet för att svara på frågor, eftersom jag inte ska göra någon... Hoppas solen och värmen har kommit för att stanna ett tag!!! (Om det är någon som har kollat vädret och vet något annat... låt mig få njuta i ovisshet ett litet tag till .)
    När jag var gravid med Felix använde jag mig av akupunktur då jag hade foglossning. Det funkade jättebra!

    Jag kan avslöja att i alla fall där jag bor ska det vara sånt här väder hela veckan.
    Kanske någon enstaka skur som snabbt försvinner men annars sol och lite värme {#lang_emotions_sunny}
    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
  • Busungarnas mamma
    Tingeling76 skrev 2009-06-16 10:17:06 följande:
    Busungens mamma skrev 2009-06-16 10:03:35 följande: Ischias beror i många fall på att det är musklerna i rumpan som krampar runt ischias nerven. (Har själv haft problem många år av och till och framförallt nu när jag e gravid.) Brukar hänga ihop med att musklerna i ryggslutet blir trötta (ofta svankas det lite mycket med en stor mage ) och det går ner i rumpan. Tips e att försöka stretcha rumpan (vet att det är jättesvårt med världens största mage), att alltid stå med lite böjda knän så att svanken försvinner. Dessutom så kan jag även till dig rekomendera akupunktur, mina kramper släppte direkt efter första behandlingen och nu när jag sköter mig liiite bättre så känner jag nästan ingenting .
    Jag ska absolut tänka på allt som du skrev.
    Ska försöka stretcha rumpan haha vilken syn
    Böjda knän ska jag också försöka komma ihåg, jag är dock överrörlig i mina leder så när jag står rakt går benen bakåt...hoppas du förstod vad jag menade
    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
  • Tingeling76

    Busungens mamma skrev 2009-06-16 10:30:15 följande:


    Jag ska absolut tänka på allt som du skrev.Ska försöka stretcha rumpan haha vilken syn Böjda knän ska jag också försöka komma ihåg, jag är dock överrörlig i mina leder så när jag står rakt går benen bakåt...hoppas du förstod vad jag menade
    Håller tummarna för att det går bra för dig. För min del har de småsakerna gjort susen men det e ju lite svårare att tänka på och göra rätt när magen e me...

    Testa att ställ dig som du brukar och sen böjjer du knäna bara jättelite (vilket säkert blir något mer för dig om du är överrörlig ), visst blir det stor skillnad i hållningen!?!? Tyckte själv det läte lite löjligt och överdrivet men det gör så mycket...
  • Busungarnas mamma
    Tingeling76 skrev 2009-06-16 10:48:48 följande:
    Busungens mamma skrev 2009-06-16 10:30:15 följande: Håller tummarna för att det går bra för dig. För min del har de småsakerna gjort susen men det e ju lite svårare att tänka på och göra rätt när magen e me...Testa att ställ dig som du brukar och sen böjjer du knäna bara jättelite (vilket säkert blir något mer för dig om du är överrörlig ), visst blir det stor skillnad i hållningen!?!? Tyckte själv det läte lite löjligt och överdrivet men det gör så mycket...
    Tack för tipsen, ska försöka tänka på dessa saker och hoppas på att det hjälper
    Ischiasen gör så fruktansvärt ont i bland, så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
    Ibland kommer jag nästan inte upp ur soffan och ibland så får jag hålla i något och stå på ett konstigt sätt för att det ska släppa någorlunda.
    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
  • Tingeling76

    Busungens mamma skrev 2009-06-16 11:02:56 följande:


    Tack för tipsen, ska försöka tänka på dessa saker och hoppas på att det hjälper Ischiasen gör så fruktansvärt ont i bland, så jag vet inte vart jag ska ta vägen.Ibland kommer jag nästan inte upp ur soffan och ibland så får jag hålla i något och stå på ett konstigt sätt för att det ska släppa någorlunda.
    Lider med dig .
  • Busungarnas mamma
    Tingeling76 skrev 2009-06-16 13:36:16 följande:
    Busungens mamma skrev 2009-06-16 11:02:56 följande: Lider med dig .
    Tack för medlidandet 

    Nu väntar minigolf och fika, sedan tipspromenad på väg hem till våran chef.
    Där blir det sedan grillat och alkoholfri öl (alkolfritt för mig i alla fall)
    Hoppas att sammandragningar och ischias håller sig borta i em/kväll
    Busungen ska bli storebror, bf 26 augusti
Svar på tråden BF Augusti 2009