• idipp

    Från MILFar till PILFar, del 9

    Godmorgon!

    Nu åker vi & badar! {#lang_emotions_smile} Ha en bra dag!


    ~ Stina ~
  • idipp

    Är det inte skumt att jag sen lunch igår knappt mått illa alls. Tror ni jag är gravid fortf? Usch, nojjar loss.. Kan man verkligen må så illa, sen sluta tvärt & allt är normalt?

    Jag jobbar helgen. Sen semester! Stina åker ner till mormor ikväll. Niklas ska till kompisar i Jönköping. Jag ska passa på att riktigt gotta mig!

    fajga & L var på korvgrillningsbesök igår. Trevligt!


    ~ Stina ~
  • idipp

    Jobbat sista dagen på sex veckor. Så härligt! Å sett lilla pyret i magen. Såg lilla hjärtat picka. {#lang_emotions_heart} Nu ska jag försöka sluta va orolig. {#lang_emotions_dreamer} Niklas & Stina är uppe i skogen & plockar blåbär. Jag grejar lite med bilder på datorn.


    ~ Stina ~
  • idipp

    Jag har fått igen det där jag sa om att inte må illa.. Legat klubbad nästan hela dagen. Imorrn är tanken att vi ska till Vimmerby. Mamma föreslog att vi skulle ställa in men jag har konstigt nog inte ens tänkt den tanken. Vill åka! Så jag hoppas vi kommer iväg. Pappa blir hemma. Hans ben svullnar upp & gör visst jätteont bara han är uppe nån kvart. Så han ville inte utsätta sig själv eller oss för det.


    ~ Stina ~
  • idipp

    Hej hej!

    Hemma från Astrid Lindgren, har varit superlyckat! Kan varmt rekommenderas! Å jag mår fint med Posafen, småätande & sea band. Ljuvligt! {#lang_emotions_smile}

    Nu ska jag dra igång en tvätt & packa om väskorna inför morgondagen. Åker till Vitemölla när Niklas kommer hem vid lunch.

    Malin; hujedamig! Stackars M! Hur är det med henne nu? Utreder man vad det kan ha varit eller är man bara glad att det gått över?
    Ulrika; var rädd om dig!
    Jeanette; tur du kunde fixa frukost!
    Anna; har inga flasktips tyvärr. Mer än att träna vidare..
    Jenny; hur mår du nu?


    ~ Stina ~
  • idipp

    Bara inne & skriver hej! Inte läst. (får göra det ikväll) Kom hem till en lätt vildvuxen trädgård. {#lang_emotions_smile} Nu iväg & handla lite.. Veckan i Skåne har varit kanon!


    ~ Stina ~
  • idipp

    Hemma igen! Semestern har varit kalas! Nu är det hus & tvättfix. Imorrn kommer kusin Ellen med familj. Vi ska som alla andra till Liseberg.. Kan nog bli trevligt bara jag lyckas ställa in mig mentalt på att det är knökat.

    Fick just sms från Ulrika om att tvillingarna är här. {#lang_emotions_laughing} MASSOR AV GRATTIS! {#lang_emotions_baby}{#lang_emotions_baby}


    ~ Stina ~
  • idipp

    Joo, glömde alldeles bort.. {#lang_emotions_embarassed}

    15:07 föddes Livia, 2655g & 45cm
    15:08 kom Anton, 2675g & 50cm

    Alla mår bra! {#lang_emotions_smile}


    ~ Stina ~
  • idipp

    fajga; så roligt!
    Nadia; mums va goda tårtorna såg ut!
    Sofia; gott med nygrillad makrill!
    Jeanette; kul ide att paddla!
    Malin; roligt med plugg/jobb! Berätta mer när du kan!

    Ulrika hälsar att de har det bra, är kvar på sjukhuset. Vill att de ska vända i vikt innan hemgång.

    Idag började Niklas jobba. Stina & jag är lediga denna veckan också. Ska ev hälsa på kompis idag om inte de är för förkylda. Imorrn åker Stina till mormor. Niklas & jag går ut och äter å går på bio. Sen har jag inskrivning på BMG tidigt på onsdag morgon.


    ~ Stina ~
  • idipp

    Jeanette; hur går det med prickarna?
    Malin; skoj att det gick bra idag!
    Jenny; låter som ett väldigt bra upplägg me jobbet!

    Vi har varit på "utflykt", gjort lite ärenden. Blev ingen kompisdejt då förkylningen också blivit 39 graders feber. Bilen startade knappt förut när vi skulle iväg. Usch, gillar inte när grejer inte funkar.. Ska iväg & hämta lite Adlibris böcker om en stund. Annars har jag mest spanat in nya Me&i kollektionen som släpptes på nätet idag. Först såg jag ingenting jag gillade men ju mer jag tittar så börjar det poppa upp lite gobitar. {#lang_emotions_smile}


    ~ Stina ~
Svar på tråden Från MILFar till PILFar, del 9