• MysTic Prince­sS
  Äldre 23 jun 13:31
  13690 visningar
  49 svar
  49
  13690

  Bli blodgivare?

  Jag skulle vilja bli blodgivare, men min satans nålfobi sätter käppar i hjulet finns det inget annat sätt än genom armen?


  Himlen vill inte ha mig och helvetet är rädd att jag ska ta över
 • MysTic Prince­sS
  Äldre 23 jun 13:37
  #8
  Grodans mamma skrev 2009-06-23 13:35:30 följande:
  tror tyvärr inte det.. du får ha bindel på dig eller titta åt andra hållet.. men är du extremt nålrädd kanske det inte är en så bra idé..
  Är ju extremt nålrädd tyvärr.... känner ju att man vill kunna göra en insats, men det är svårt..hmm... lustgas kanske? fast det påverkar nog blodet...
  Himlen vill inte ha mig och helvetet är rädd att jag ska ta över
 • MysTic Prince­sS
  Äldre 23 jun 13:43
  #11
  Flyssel skrev 2009-06-23 13:39:27 följande:
  Jag har (hade) nålfobi och en rätt ordentlig sådan, men i och med graviditet så togs så många prover att jag tillslut inte längre grät och svimmade av skräck... Men har man nålfobi så kan man istället försöka värva andra som inte har nålfobi, så slipper man utsätta sig för obehaget. Det är många som bara inte tänker på det, så det finns en hel del potentiella blodgivare därute!Tipsa om att man får riktigt fina presenter och goda smörgåsar, och att det faktiskt inte alls tar särskilt lång tid. På vissa företag kan man donera på betald arbetstid till och med, så det kan vara värt att kolla.
  Min syster var blodgivare innan, hon är 0 rh neg o väldigt poppis på "vampyrcentralen" har följt med nån gång o det slutade med en väldigt blek mig mina graviditeter gjorde inte nålfobin bättre heller. Svimmar väldigt lätt nu av det *rys* är väl mycket därför man undrar om det finns andra sätt. Men att tjata ihjäl andra om att ge, det kan jag definitivt göra
  Himlen vill inte ha mig och helvetet är rädd att jag ska ta över
Svar på tråden Bli blodgivare?
Logga in
Bli medlem