Inlägg från: Twinkle |Visa alla inlägg
  • Twinkle

    Januarimammor del 18

    Pust! Jag blev helt svettig när jag såg att den gamla tråden var stängd! Skönt att du fixat ny tråd JFL! Vad skulle vi annars gjort???

    Jag och lillebror har legat på sjukhus två dagar den här veckan eftersom han fick feber. De kollade upp allt och kunde inte hitta något så det var förmodligen ett virus som orskade febern. Dagisvirus säkert. Nu är han i alla fall feberfri och verkar att må bra.

  • Twinkle

    Mmm kladdkaka... {#lang_emotions_tongue_out}

    Vet ni? Inatt ska Albin sova över hos en kompis!!! När kompisens pappa ringde innan idag och frågade så hoppades jag verkligen att Albin skulle säga att han inte ville men så blev det inte. Så vid 17-tiden gick vi över med honom (bor grannar) och sen ska de titta på film och käka popcorn innan det är dags för sängen. När det nu blir. Shit vad stor han har blivit!!! Jag ska minsann hålla Hugo hemma till han är minst 20 så det så...

  • Twinkle

    Tja det blev inte så mycket till övernattning. Vid 22-tiden kom Albin hem. Då hade kompisen somnat. På ett sätt kändes det skönt... Men morgonen efter när det eviga matbråket började önskade vi att han hade klarat att sova borta. Här är det trots i kubik. Han skriker och slåss och ska ha allt på sitt eget vis. Sen om han får som han vill så är det också fel. Pust!

    Hoppas att det löser sig på jobbet JFL.

    Härligt med skärgårdssemester Rosagul!

  • Twinkle
    pippi28 skrev 2009-07-23 16:16:59 följande:
    hej nyss hemkommen med lilla Malin som föddes igår - från första värken så var hon ute på 2 timmar -känns som jag är överkörd av ett tåg. lillan är toksöt med papps vackra plutmun-sover å sover å sover. är världens lyckligaste :)
    Grattis!!! {#lang_emotions_flower} Jag som tyckte att mina 5,5 timmar var snabbt...
  • Twinkle

    Skuggan - Men oj, stackars er! Hoppas verkligen att ni klarar er undan alla baciller nu. 


    Är det fler än jag som är oroliga för svininfluensan? Jag brukar inte oroa mig för saker men nu eftersom lillebror är så liten och redan hunnit vara på sjukhus så oroar jag mig faktiskt lite för hur det ska bli i höst. 
    Nu ska vi till mina föräldrar och ha en mysig kväll tillsammans med dem och min bror och hans familj. Sen ska vi lämna Albin där tillsammans med hans ena kusin som precis fyllt tre år. Jag ska inte hämta Albin förrän tisdag eller onsdag beroende på hur det går - och hur jag klarar att vara ifrån honom så länge.  
  • Twinkle
    Thezz mamma till två skrev 2009-08-09 22:47:45 följande:
    Nu har jag blivit Fru Cederlund! Är så nöjd med allt och så lycklig!
    Stort grattis Thezz! {#lang_emotions_flower}{#lang_emotions_cheers}
  • Twinkle
    smilla06 skrev 2009-08-19 11:09:35 följande:
    hej hopp allihopa!! Ville bara snabbt berätta att den 5 aug (1 vecka över tiden) tittade lilla Tilia ut. Förlossningen gick jättefort 1 timme från det att vi kom in!! Hoppas alla har det bra. kramar
    GRATTIS!!!! {#lang_emotions_flower}{#lang_emotions_heart}  Vilket fint namn! Gick allt bra?
  • Twinkle
    nda skrev 2009-08-21 19:36:35 följande:
    Tjoho! Vi har bokat en resa till Spanien i höst. Det ska bli så skönt att komma iväg lite hela familjen precis när hösten är som ruggigast.
    Vi drar också iväg. Blir otroligt svennigt med all ink i Egypten i mitten av nonember.
  • Twinkle

    Rosagul - Vad mysigt med kräftfiske! Hoppas att Sandra håller sig frisk.

  • Twinkle
    skuggan av framtiden skrev 2009-08-28 18:08:21 följande:
    Hej alla!! Grattis fru Thezz Grattis Smilla till den lilla! Grattis i efterskaott på bröllopsdagen jfl!! Här händer det saker vill jag lova. Den doktorn som en gång sa till mig att det skulle vara omöjligt för mig att får barn utan hjälp ska nog gå om skaolan för just nu idag fick jag ett possitivt svar på gravtestet. Jepp det är dax för mirakel nr 2. Jaja nu är det bara nattagammalt v9 men jag är lycklig. Nog är jag lite orolig då jag nyss fyllde 35 och är mitt uppe i studierna igen. Men jag ska kämpa så jag blir klart med så mycket som möjligt och plugga fram till förlossningen. Det är tur jag läser på distans. Kram på er allihopa
    Stort GRATTIS!!!! {#lang_emotions_flower}
Svar på tråden Januarimammor del 18